Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαίδευση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρεται σε όσους σκοπεύουν να διδάξουν ή να διαχειριστούν διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά δεν έχουν περάσει την απαιτούμενη επαγγελματική κατάρτιση στην εκπαίδευση. Πρόκειται για ένα έτος πρόγραμμα. Παρέχει μια εις βάθος διερεύνηση θεμάτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για εκπαιδευτικούς σε διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Το πρόγραμμα προορίζεται να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν κριτικά εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν διαφορετικές μαθησιακές προτιμήσεις και πλαίσια.

Το πρόγραμμα συνιστάται για όσους σκοπεύουν να ζητήσουν άδεια χρήσης με την Επιτροπή Εξυπηρέτησης Εκπαιδευτικών (TSC). Κοστίζει 75 δισεκατομμύρια Kshs.000 δίδακτρα. Η απαίτηση είναι προπτυχιακό πτυχίο με τουλάχιστον 1η τάξη / 2η τάξη Honours (ανώτερο τμήμα) ή κατώτερο τμήμα με 2 χρόνια εργασιακή / υπουργική εμπειρία. Κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα πλήρους απασχόλησης, διακοπών ή βραδιού.

Fifth graders in their classroom at school

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Η είσοδος και η διεξαγωγή μεταπτυχιακών προγραμμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις γενικές ρυθμίσεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
  • Τα ακόλουθα είναι επιλέξιμα για εισαγωγή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα διπλώματος στο Πανεπιστήμιο:
  • Κάτοχοι πτυχίου από το Africa International University και άλλα πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από τη Γερουσία AIU ,
  • Τα προγράμματα μεταπτυχιακών διπλωμάτων σε όλα τα σχολεία παρατείνονται για περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών από την ημερομηνία εγγραφής και το πολύ 24 μηνών.

Πότε να Εφαρμογή

Οι αιτήσεις για τακτικά προγράμματα συνήθως κλείνουν στις 15 Δεκεμβρίου για την πρόσληψη Ιανουαρίου, 15 Απριλίου για την πρόσληψη Μαΐου και 15 Αυγούστου για την πρόσληψη Σεπτεμβρίου.

Για να γίνουν δεκτοί διεθνείς φοιτητές στην πρόσληψη Σεπτεμβρίου, το έντυπο αίτησής σας θα έπρεπε να είχε αποσταλεί έως τον Απρίλιο, για την πρόσληψη Ιανουαρίου θα έπρεπε να στείλατε την αίτησή σας έως τον Σεπτέμβριο και για την πρόσληψη Απριλίου θα έπρεπε να έχετε στείλει τη φόρμα αίτησης έως τον Ιανουάριο.

Για τα προγράμματα που βασίζονται στο σχολείο, η αίτησή σας θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας το αργότερο στις 10 Μαρτίου για τις αργίες του Απριλίου, στις 10 Ιουλίου για τις διακοπές του Αυγούστου και στις 10 Νοεμβρίου για τις αργίες του Δεκεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... περαιτέρω

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη