Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό νέο μονοπάτι σταδιοδρομίας και κάντε το πρώτο βήμα για να γίνετε γραμματευμένος ψυχολόγος με την Ψυχολογία Μεταπτυχιακού Διπλώματος. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους από κλάδους εκτός της ψυχολογίας.

Το πρόγραμμά μας είναι μια απαίτηση εισόδου για τα περισσότερα διαπιστευμένα μεταπτυχιακά μαθήματα κατάρτισης στον τομέα - συμπεριλαμβανομένων των τομέων της κλινικής, της υγείας, της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής και της δικαστικής ψυχολογίας. Είναι διαπιστευμένο για να παρέχει δικαίωμα επιλεξιμότητας για το Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) από την British Psychological Society (BPS).

Έχουμε ενσωματώσει ένα ευρύ και ποικίλο φάσμα μεθόδων μάθησης για να σας εκπαιδεύσει και στη θεωρία και στην εφαρμογή.

Θα ολοκληρώσετε ένα εμπειρικό ερευνητικό πρόγραμμα, καθώς και βασικές δομές με πιστοποίηση BPS που καλύπτουν την προσωπικότητα και τις μεμονωμένες διαφορές, εφαρμόζοντας μεθόδους έρευνας στην ψυχολογία, την αναπτυξιακή ψυχολογία, την εφαρμοσμένη ανθρώπινη γνώση, την κοινωνική ψυχολογία και τη φυσιολογία της συμπεριφοράς.

Στο GCU, σας δίνουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να οικοδομήσετε μια σταδιοδρομία που εξυπηρετεί το κοινό καλό - είτε συνεχίζετε να γίνετε γραπτός ψυχολόγος είτε επιδιώκετε ένα μέλλον στην έρευνα και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

Πτυχιακές προοπτικές

Αφού ολοκληρώσετε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας Διπλώματος, θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε σε διαπιστευμένη μεταπτυχιακή μελέτη. Οι απόφοιτοι μας ειδικεύονται σε μια σειρά από τομείς, όπως κλινική, εκπαιδευτική, επαγγελματική, συμβουλευτική, ιατροδικαστική και αθλητική και άσκηση ψυχολογία.

Τι θα μελετήσετε

Προηγμένες μέθοδοι έρευνας. Προσωπικότητα και ατομικές διαφορές. Εξελικτική ψυχολογία; Βιοψυχολογία και Νευροεπιστήμη. Ανθρώπινη γνώση. Κοινωνική ψυχολογία; και Εμπειρικό Έργο.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Βρετανικό πτυχίο (ή ισοδύναμο) το οποίο δεν παρέχει Βαθμολογία Μεταπτυχιακών Σπουδών (GBC) με τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) και τουλάχιστον 20 μονάδες στην Ψυχολογία στο επίπεδο SCQF 7 ή παραπάνω.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρξει σύσταση για επιπλέον 40 πιστωτικές μονάδες ψυχολογίας πριν από την είσοδο

αγγλική γλώσσα

Ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική: £ 2424
  • RUK: £ 9250
  • ΕΕ: £ 2424
  • Διεθνές: £ 11500

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν σε πρόγραμμα μερικής απασχόλησης μπορούν να τιμολογούνται για ολόκληρο το ετήσιο τέλος ή για τον αριθμό των μαθημάτων που ολοκληρώνονται ανά ακαδημαϊκό έτος. Οι φοιτητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι να το πληρώσουν σε δόσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Προβολή τελών μερικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διαπίστευση

Το Graduate Basis for Chartered Membership (GBC) με τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS) είναι απαίτηση εισόδου για την πλειοψηφία των μεταπτυχιακών μαθημάτων κατάρτισης στην ψυχολογία, για παράδειγμα, της κλινικής, της υγείας, της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής και της εγκληματολογικής ψυχολογίας.

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ψυχολογίας παρέχει μια διαδρομή για να εγγραφεί στο BPS για αποφοίτους από άλλους κλάδους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στην ψυχολογία.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,424 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 RUK; £ 11500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη