Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό Θεολογίας, Υπουργείο και Αποστολή

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια προηγμένη μελέτη στη θεολογία μέσω ενός σύντομου προγράμματος, προσφέρουμε πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου θεολογίας, υπουργείου και αποστολής, επικυρωμένο από το πανεπιστήμιο Durham στο πλαίσιο του προγράμματος Common Awards. Σε αυτό το τμήμα μερικής απασχόλησης, θα μελετήσετε τα μαθήματα επιπέδου 5 και 6, συνήθως πάνω από ένα χρόνο.

Πρόκειται για μια προσιτή πορεία που έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν πτυχίο σε άλλο θέμα και θέλουν να προβληματιστούν για τη χριστιανική σημασία του επαγγελματία τους

Πιστωτικές μονάδες πτυχίου

Κατά τη διάρκεια του έτους θα μελετήσετε τρεις ενότητες:

Η πρώτη για τις βιβλικές μελέτες θεωρεί βασικές πτυχές μιας σειράς κειμένων στην Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, που σας εισάγει στις σύγχρονες προσεγγίσεις της βιβλικής κριτικής και δημιουργώντας τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τη Βίβλο σε μια ποικιλία προσωπικών, υπουργικών και επαγγελματικών ρυθμίσεων.

Η δεύτερη ενότητα για το Χριστιανικό Δόγμα συγκρίνει τις βασικές πεποιθήσεις με τα βιβλικά θεμέλια και τις ιστορικές εκφράσεις. Θα εκπαιδευθείτε για να διαβάσετε, να αναλύσετε και να αξιολογήσετε κριτικά τις πρωτογενείς θεολογικές και φιλοσοφικές πηγές, ώστε να απαντήσετε στα σύγχρονα ζητήματα και προβλήματα και να διερευνήσετε πώς αυτές σχετίζονται με τον δικό σας πνευματικό σχηματισμό και την υπουργική εξέλιξη.

Η τρίτη ενότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να προβληματίζετε θεολογικά το χριστιανικό υπουργείο, λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά μοντέλα της λαϊκής και χειροτονικής κατεύθυνσης και τον τρόπο με τον οποίο αυτά προσφέρονται κατά προτεραιότητα και διατίθενται στην Εκκλησία σήμερα.

Η αξιολόγηση περιλαμβάνει εργασίες και τη δημιουργία πόρων και χαρτοφυλακίων. Θα σας δοθεί ένα σήμα για κάθε ενότητα και ένα συνολικό σημάδι για το Πιστοποιητικό.

Πώς να εφαρμόσει

Οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτό το μάθημα γίνονται δεκτές ανά πάσα στιγμή, αλλά εγγραφούμε νέους φοιτητές το φθινόπωρο κάθε έτους. Συνήθως, θα πρέπει να είστε πτυχιούχος, αλλά θα εξετάσουμε άλλους με τα σχετικά προσόντα. Όταν η αίτησή σας γίνει αποδεκτή, θα σας δοθεί ένας προσωπικός διδάσκων που θα σας καθοδηγήσει στις σπουδές σας. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό ιστότοπό μας Moodle με υλικό μελέτης, φόρουμ, φόρμες ανατροφοδότησης και λεπτομέρειες σχετικά με την αξιολόγηση για κάθε ενότητα. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης και επιστρέψτε την με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση registry@stjohns-nottm.ac.uk.

Ως μέρος της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, οι φοιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία ότι οποιαδήποτε προηγούμενη μελέτη / εκπαίδευση στο εξωτερικό είναι συγκρίσιμη με τα προσόντα του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

Το NARIC μπορεί επίσης να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την εκτίμηση της αγγλικής γλώσσας, η οποία είναι απαίτηση του πανεπιστημίου Durham για όποιον δεν έχει την πρώτη γλώσσα στην αγγλική γλώσσα. Απαιτήσεις για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Τέλη 2018/19

Κρατάμε τις αμοιβές μας ανταγωνιστικές επειδή θέλουμε πολλοί να έχουν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα μας. Το 2018/19 το ετήσιο τέλος για το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό είναι £ 1860. Αυτό καλύπτει τον εκπαιδευτή από απόσταση σας, οποιεσδήποτε κλάσεις ή ομάδες, τα ηλεκτρονικά υλικά και την επικύρωση του πανεπιστημίου.

Προσφέρουμε έκπτωση 5% σε όλους όσους υποβάλλουν αίτηση και καταβάλλουν την ετήσια χρέωση μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αυτό μειώνει το ετήσιο τέλος από £ 1860 σε £ 1767.

Για όσους διαθέτουν αυστηρότερο προϋπολογισμό, προσφέρουμε την πληρωμή σε δόσεις. Για το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό, θα πληρώσετε £ 620 μέχρι την 31η Αυγούστου, £ 620 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και £ 620 μέχρι την 31η Μαρτίου. Κάθε ενότητα πρέπει να καταβληθεί πριν από την έναρξη της μελέτης σας.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων αν το αφήσετε

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... περαιτέρω

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη