Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να μελετήσετε τις ηλεκτρονικές οδηγίες στο Madonna University ;

  • Αποκτήστε ουσιαστική γνώση της διδασκαλίας σε ηλεκτρονικά περιβάλλοντα
  • Το πιστοποιητικό μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα ημερολογιακό έτος
  • Μάθετε από μέλη ΔΕΠ που είναι ειδικοί στον τομέα
  • Μπορεί να γίνει μετάβαση απευθείας στο MAT στη Online Διδασκαλία και την ηλεκτρονική μάθηση, αν είναι επιθυμητό

σύνοψη προγράμματος

Το πιστοποιητικό μεταπτυχιακού τίτλου στην ηλεκτρονική διδασκαλία παρέχει μια θεωρητική και πρακτική βάση για την ανάπτυξη διαδικτυακής διδασκαλίας σε ποικίλα περιβάλλοντα, όπως η τριτοβάθμια εκπαίδευση και η εταιρική κατάρτιση. Δομημένο με τον ενήλικα μαθητευόμενο, το πιστοποιητικό επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν τις διαδικτυακές παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές αρχές σχεδιασμού για να αναπτύξουν μαθήματα και κατάρτιση αφιερωμένη στο διαδικτυακό περιβάλλον. Οι μαθητές θα αναπτύξουν επίσης μια κατανόηση των δεοντολογικών και νομικών προτύπων της ηλεκτρονικής διδασκαλίας και της ηλεκτρονικής μάθησης.

Το μέλλον σου

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, οι οποίοι μπορεί να έχουν ήδη πτυχίο, αλλά επιθυμούν πρόσθετες γνώσεις στον τομέα του διδακτικού σχεδιασμού. Οι κοινοτικές σχολές κολλεγίων που καλούνται να μεταφέρουν τα μαθήματά τους στο διαδίκτυο μπορούν να επωφεληθούν από την κατοχή πρόσθετων γνώσεων σχετικά με την ηλεκτρονική παιδαγωγική και τη δημιουργία περιεχομένου. Όποιος κάνει εκπαίδευση στο χώρο εργασίας θα χρειαστεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να δημιουργήσει κατάρτιση just-in-time για τους υπαλλήλους του. Οι εθελοντές που απευθύνονται στην «ψηφιακή γενιά» θα χρειαστούν νέες δεξιότητες για να δημιουργήσουν ευκαιρίες άτυπης μάθησης.

Grad Cert Ηλεκτρονικό Σχέδιο Μελέτης

Πιστοποιητικό Απαιτήσεις (12 cr που θα επιλεγούν)

EDU 5410 Εκπαιδευτικό Σχέδιο για Online Μάθηση: 3 μονάδες

  • Αξιολόγηση και εφαρμογή εκπαιδευτικών θεωριών και αρχών σχεδιασμού για την παράδοση μαθημάτων στο διαδίκτυο. Εξέταση των πλήρως ηλεκτρονικών, υβριδικών, αυτο-ρυθμιζόμενων και διευκολυνθεισών εμπειριών ηλεκτρονικής μάθησης που παρέχονται μέσω συστημάτων διαχείρισης μάθησης. Επικεντρωθείτε στην πατρότητα εκπαιδευτικών μονάδων που περιλαμβάνουν την ανάκτηση πληροφοριών, την κατασκευή και αξιολόγηση ιστοτόπων και την ενσωμάτωση βίντεο και πολυμέσων. Εφαρμογή κατευθυντήριων γραμμών προσβασιμότητας και χρηστικότητας σε διαδικτυακό σχεδιασμό μαθημάτων.

EDU 5430 Παραγωγή μέσων για ηλεκτρονική διδασκαλία: 3 μονάδες

  • Οι μαθητές μαθαίνουν τεχνικές και στρατηγικές για τη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών μέσων για χρήση με ηλεκτρονική διδασκαλία και τρόπους μετατροπής των συμβατικών πόρων σε κατάλληλες ηλεκτρονικές μορφές. Αναλύονται τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με την εξισορρόπηση της ποιότητας των μέσων και των περιορισμών του εύρους ζώνης των χρηστών.

EDU 6430 Διαδικτυακές πρακτικές αξιολόγησης: 3 μονάδες

  • Δημιουργία έγκυρου σχεδίου αξιολόγησης για ηλεκτρονικά μαθήματα. Το σχέδιο αξιολόγησης ενσωματώνει τα πρότυπα που περιλαμβάνονται στο The Curriculum Framework του Μίτσιγκαν χρησιμοποιώντας ένα διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης μαθημάτων. Οι αρχές της έγκυρης αξιολόγησης τίθενται σε εφαρμογή μέσω τεχνολογικών εργαλείων που περιλαμβάνουν διαδικτυακές εργασίες, podcasts, συζητήσεις με νήματα, εργαλεία προετοιμασίας δοκιμών, ασφαλείς δοκιμές και διαφοροποιημένες στρατηγικές αξιολόγησης. Προαπαιτούμενα: EDU 5410 και 5430.

EDU 6880 Ηλεκτρονικό Διδακτικό Πρόγραμμα και Πρακτική: 3 μονάδες

  • Οι μαθητές σχεδιάζουν μια διδακτική μονάδα για online διδασκαλία και δοκιμή πεδίου στα μαθήματα με δείγμα μαθητών κατάλληλων για την ηλικία. Προϋποθέσεις: EDU 6410, 6430 και 6450.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποMadonna University »

Τελευταία ενημέρωση July 20, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη