Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Online Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Peacebuilding

Το Certificate in Applied Peacebuilding παρέχει στους φοιτητές ένα θεμελιώδες σύνολο εννοιών, εργαλείων και δεξιοτήτων για να τους προετοιμάσει ή να προωθήσει τη σταδιοδρομία τους στον τομέα των συγκρούσεων, της οικοδόμησης της ειρήνης και της διεθνούς ανάπτυξης. Τα μαθήματα επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες, εμπορεύσιμες, πρακτικές δεξιότητες που είναι απαίτηση για όσους αναζητούν σταδιοδρομία και επαγγελματική εξέλιξη στην κυβέρνηση, τις ΜΚΟ και το στρατό.

Αυτό το online πιστοποιητικό συγκεντρώνει τη δέσμευση της KSU για τα προγράμματα διαχείρισης των συγκρούσεων μας και την προσιτή παγκόσμια επαγγελματική εκπαίδευση. Πρόκειται για το μοναδικό μεταπτυχιακό πιστοποιητικό για την οικοδόμηση της ειρήνης στο Πανεπιστημιακό Σύστημα της Γεωργίας και το μοναδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα της Σχολής Διαχείρισης, Προσπάθειας και Ανάπτυξης Συγκρούσεων.

Επίσης, αναπτύσσουμε μια συνεργασία με την Παγκόσμια Campus του Ινστιτούτου Ειρήνης των Ηνωμένων Πολιτειών (USIP) που μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές μας να έχουν πρόσβαση στα μαθήματα τους. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος πιστοποιητικών μας, οι φοιτητές αποκτούν ακαδημαϊκή πιστοποίηση και διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική κατάρτιση της USIP.

Μέσα από τη διδασκαλία τους, οι μαθητές θα επιδείξουν τις γνώσεις τους για βασικές θεωρίες, έννοιες και αρχές στη διαχείριση των συγκρούσεων, την οικοδόμηση της ειρήνης και την ανάπτυξη. Ανάπτυξη και εφαρμογή της γνώσης τουλάχιστον για δύο τομείς προηγμένου περιεχομένου όπως μη βίαιη αντίσταση, διακρατική κοινωνία των πολιτών, εκλογές και εκλογικά συστήματα, διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση.

Απαιτήσεις εισόδου:

 1. Φόρμα αίτησης και αμοιβή: Μια ηλεκτρονική αίτηση μεταπτυχιακού είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας και πρέπει να συμπληρωθεί από τον φοιτητή. Μια μη επιστρεπτέα αμοιβή ύψους $ 60 πρέπει να καταβληθεί κατά την υποβολή της αίτησης.
 2. Απομνημονεύματα: Επίσημο μεταγραφικό σημείωμα για πτυχίο απολυτηρίου από διαπιστευμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο με μέσο βαθμό βαθμού 2,80 σε κλίμακα 4,0. Πρέπει να υποβάλλονται επίσημες μεταγραφές για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα.
 3. Επιστολή πρόθεσης: Επιστολή αίτησης που αναφέρει τα συμφέροντα, τους στόχους και την πιθανή χρήση του πιστοποιητικού από τον αιτούντα.
 4. Περίληψη: Απαιτείται ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα.

Πρόγραμμα Σπουδών

Απαιτούμενα μαθήματα (3 ώρες πίστωσης):

 • MSCM 7100 Εισαγωγή στη Διαχείριση Συγκρούσεων

Οι μαθητές θα επιλέξουν επιπλέον 6 ώρες μαθήματα επιλογής

 • INCM 9602 Αξιολόγηση της ειρήνης
 • INCM 9603 Βασικά στοιχεία της διαμεσολάβησης
 • INCM 9604 Μη βίαιη αντίσταση
 • Ανάπτυξη στρατηγικής INCM 9607
 • Εκλογές και Εκλογικά Συστήματα INCM 9608
 • INCM 9609 Αφοπλισμός, αποστράτευση και επανένταξη
 • INCM 9611 Γράφοντας και αξιολόγηση
 • INCM 9613 Παιχνίδια, Συγκρούσεις και Λήψη αποφάσεων
 • INCM 9340 Διακρατική Κοινωνία των Πολιτών και Σύγκρουση
 • INCM 9350 Οικοδόμηση της ειρήνης, διατήρηση της ειρήνης και συμφιλίωση
 • INCM 9370 Διεθνής Διαχείριση Έργων
 • INCM 9430 Ανασυγκρότηση μετά από συμφωνία

Σύνολο προγράμματος (9 ώρες πίστωσης).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποKennesaw State University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
383 USD
Μεταπτυχιακό Δίδακτρο για 1 ώρα πίστωσης: $ 383.00. Μπορεί να ισχύουν και άλλες χρεώσεις.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη