Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Λογιστική

Southern Cross University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Λογιστική

Southern Cross University

Αυτό το εξάμηνο μάθημα σας προετοιμάζει με ένα ίδρυμα επιχειρήσεων και λογιστικής για να σας δώσει μια εισαγωγή για τη μελέτη στο μεταπτυχιακό επίπεδο, και να εμβαθύνει την κατανόηση και την εμπειρογνωμοσύνη σας για τη λήψη αποφάσεων στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Λογιστική είναι επίσης ένα Pathway στο Master of Professional Accounting, το οποίο θα σας επιτρέψει να εργαστείτε ως εξειδικευμένος λογιστής της CPA ή ορκωτός λογιστής στην Αυστραλία.

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα έχουν περισσότερες δεξιότητες για να εφαρμόσουν στη δική τους επιχείρηση ή σε διάφορους τομείς, καθώς και ευκαιρίες στις οικονομικές υπηρεσίες και τις λογιστικές βιομηχανίες.

Ευκαιρίες καριέρας

Η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος ανοίγει ευκαιρίες σε διάφορους ρόλους στον κλάδο των λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το μάθημα θα ενισχύσει επίσης τις οικονομικές γνώσεις και δεξιότητες των ιδιοκτητών επιχειρήσεων και των στελεχών σε κάθε βιομηχανία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Όσοι θέλουν ένα διαπιστευμένο μεταπτυχιακό λογιστικό πτυχίο θα πρέπει να μελετήσουν το Master of Professional Accounting, το οποίο είναι διαπιστευμένο από την CPA Australia και Chartered Accountants Australia και New Zealand (CA).

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Λογιστική παρέχει ένα Pathway για το Master of Professional Λογιστικής.

Επαγγελματική τοποθέτηση

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Λογιστική είναι διαπιστευμένο από την CPA Αυστραλία καιChartered Λογιστές Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (CA). Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή στο Ινστιτούτο Δημόσιας Λογιστικής (IPA).

Σημαντικές περιοχές σπουδών

Οι σπουδαστές σπουδάζουν τέσσερις από τις οκτώ βασικές μονάδες του Master of Professional Accounting.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Το μάθημα περιλαμβάνει προοδευτική αξιολόγηση και εξετάσεις. Οι μαθητές αξιολογούνται με βάση γραπτές και προφορικές εργασίες που αντικατοπτρίζουν αυθεντικά εργασιακά καθήκοντα και σύγχρονα θέματα. Αυτές οι αναθέσεις προέρχονται από μια σειρά μορφών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη γνώσης και δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Οι μορφές περιλαμβάνουν επιχειρηματικές αναφορές, μελέτες περιπτώσεων, θέσεις συζητήσεων, παρουσιάσεις, κουίζ και ερευνητικά σχέδια και μελέτες

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη δοκιμάζουν μια ποικιλία εκπαιδευτικών προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, των σεμιναρίων, των online δραστηριοτήτων και των εικονικών μαθημάτων podcast. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να ποικίλει από μονάδα σε μονάδα.

Οι διαλέξεις μπορούν να μεταδοθούν ζωντανά ή προ-καταγραμμένες. Σε κάθε περίπτωση, οι μαθητές μπορούν να κατεβάσουν μια ηχογράφηση στην ευκολία τους.

Κάθε εβδομάδα, οι μαθητές προχωρούν στην εκμάθηση τους ακολουθώντας δραστηριότητες, αναγνώσεις και περιπτωσιολογικές μελέτες που εκπονούνται βήμα προς βήμα σε έναν ιστότοπο για κάθε μονάδα. Καθώς μετακινούνται μέσω των μαθησιακών αποτελεσμάτων, μπορούν να συζητήσουν την πρόοδό τους σε ηλεκτρονικά φόρουμ και να θέσουν ερωτήσεις από τους συνομηλίκους τους, λέκτορες ή δάσκαλο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση March 2, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Μαρτ. 4, 2019
Ιούλιος 2, 2019
Duration
Διάρκεια
6 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,800 AUD
$ 3.300 ανά μονάδα, διεθνείς φοιτητές.
Information
Deadline
Ιαν. 20, 2019
Locations
Αυστραλία - Bilinga, Queensland
Ημερομηνία Έναρξης : Μαρτ. 4, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 20, 2019
Ημερομηνία Λήξης Σεπτ. 3, 2019
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 2, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Μάιος 21, 2019
Ημερομηνία Λήξης Ιαν. 2, 2020
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Απρ. 28, 2019
Dates
Μαρτ. 4, 2019
Αυστραλία - Bilinga, Queensland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 20, 2019
Ημερομηνία Λήξης Σεπτ. 3, 2019
Ιούλιος 2, 2019
Αυστραλία - Bilinga, Queensland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Μάιος 21, 2019
Ημερομηνία Λήξης Ιαν. 2, 2020
Οκτ. 2019
Αυστραλία - Bilinga, Queensland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Απρ. 28, 2019