Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Northpoint Centre of Learning Το μοντέλο εκπαίδευσης του Northpoint είναι μοναδικό και όλα τα προγράμματα επικεντρώνονται στην προετοιμασία των νέων για εξειδικευμένες σταδιοδρομίες. Λογότυπα, Taglines, Insignias, Γραμματοσειρές; αυτά τα ηχητικά γνωστά; Αν είστε το είδος που απολαμβάνει τις αναγνωστικές κοινωνίες και τους ανθρώπους καθώς εξελίσσονται, απολαμβάνετε δημιουργώντας ιδέες που πείθουν, ήθελα να σκέφτεστε έξω από το κουτί, τότε είστε διανομέας στην καρδιά. Υπάρχουν τόνοι διαφημιστικών σχολών και ιδρυμάτων που προσφέρουν βαθμούς διαφήμισης, αλλά καθώς η βιομηχανία αναπτύσσεται, όλο και περισσότερα προϊόντα χρειάζονται ανάπτυξη σε μάρκες που προσελκύουν τους καταναλωτές και αυτές οι ιδέες δεν μπορούν να είναι επαναλαμβανόμενες ούτε βιβλιογραφικές. Εμείς στο Northpoint πιστεύουμε ότι "η διαφήμιση είναι για την οικοδόμηση ισχυρών Brands που δημιουργούν πλούτο". Σε αντίθεση με άλλα μαθήματα διαφήμισης, το Northpoint Post Graduate Program in Marketing Communications με εξειδίκευση στη Διαφήμιση, την Δημιουργική και την Ψηφιακή Μάρκετινγκ στις Επικοινωνίες δεν είναι ένα αυστηρό βιβλίο. Είναι μια καριέρα που σας αναπτύσσει ως? Ένας ειδικός στη διαφήμιση, το δημιουργικό ή το ψηφιακό μάρκετινγκ Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας μάρκετινγκ Ένας σφαιρικός διευθυντής για μια καριέρα γεμάτη από ιδέες, ενθουσιασμό και γοητεία.

Κύρια σημεία του μαθήματος

  • 11μηνη οικιστική ταχεία καριέρα πρόγραμμα
  • Μοναδικό μοντέλο κατάρτισης όπου η μάθηση είναι μια πραγματική εμπειρία ζωής
  • Μάθημα σχεδιασμένο από τη βιομηχανία για την κάλυψη των σημερινών αναγκών
  • Εκπαίδευση από επαγγελματίες από κορυφαίους διαφημιστικούς / δημιουργικούς / media / μάρκετινγκ / ψηφιακές εταιρείες
  • Εργασίες στην πράξη
  • Επιτυχής εγγραφή τοποθέτησης

Αιρετότητα:

Οι υποψήφιοι από όλα τα ρέματα με ελάχιστο 50% μπορούν να υποβάλουν αίτηση. Οι υποψήφιοι που εμφανίζονται για το τελικό έτος εξετάσεις (ακαδημαϊκό έτος 2017-18) μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση. Οι καλές βαθμολογίες σε ανταγωνιστικές εξετάσεις όπως CAT / CET ή ισοδύναμες εξετάσεις θα αποτελέσουν ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Παρόλο που η επαγγελματική πείρα και οι βαθμολογίες CAT / CET δεν είναι υποχρεωτικές, θα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Διαδικασία επιλογής:

Οι υποψήφιοι που θα είναι υποψήφιοι θα κληθούν για γραπτή εξέταση που θα ελέγξει τη γλωσσική ικανότητα και τη δημιουργικότητά τους. Ακολούθησε ομαδική συζήτηση και προσωπική συνέντευξη στο Πανεπιστήμιο Northpoint, Khandala, την ίδια μέρα. Η γραπτή δοκιμασία θα περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικές ερωτήσεις τύπου δοκίμιου, οι οποίες θα ελέγξουν τη γλωσσική σας ικανότητα, τις δεξιότητες επικοινωνίας και τη δημιουργικότητά σας. Η δοκιμή θα περιλαμβάνει επίσης ερωτήσεις σχετικά με τον κλάδο των επικοινωνιών μάρκετινγκ, γενικά.

Κριτήρια τοποθέτησης

Το Northpoint είχε ένα επιτυχημένο ρεκόρ τοποθέτησης. Οι φοιτητές λαμβάνουν βοήθεια από το Κέντρο για την εκπλήρωση των ακόλουθων κριτηρίων: Επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος με τουλάχιστον 60% βαθμούς σε κάθε ενότητα, σχέδιο διατριβής και όλες τις πρακτικές που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του μαθήματος. 90% παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιούπολης και κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης Δεν υπάρχουν στοιχεία για οποιαδήποτε παράβαση / πειθαρχικό θέμα Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω κριτήρια δεν εκπληρωθεί, η Northpoint θα αποσύρει οποιαδήποτε βοήθεια τοποθέτησης. Μόλις επιλεγεί, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε την προσφορά που υποβάλατε από τον οργανισμό συνεργατών μας. Εξυπακούεται ότι οποιοσδήποτε φοιτητής βαθμολογεί λιγότερο από το 50% του αθροίσματος μετά την εφαρμογή του πιστωτικού συστήματος, θα έχει αποτύχει στο πρόγραμμα και δεν θα εκδοθεί πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Business success is created by managerial intelligence. Managerial intelligence comes from actionable knowledge. Actionable knowledge can be created only by inducing a real-time practical dimension to ... περαιτέρω

Business success is created by managerial intelligence. Managerial intelligence comes from actionable knowledge. Actionable knowledge can be created only by inducing a real-time practical dimension to existing theory, which is really a documentation of past experience. And that real learning begins where theory ends. This leads to successful careers and prosperous organizations. Διαβάστε Λιγότερα
Βομβάη , Ινδία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη