Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ανάπτυξη ακινήτων

University of Technology Sydney

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ανάπτυξη ακινήτων

University of Technology Sydney

Οι σπουδαστές επωφελούνται από στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία. UTS ακαδημαϊκοί του UTS έχουν επαγγελματικό υπόβαθρο και συνδέσεις, ενώ τα προγράμματα κλάδου συχνά βασίζονται σε σενάρια πραγματικής ανάπτυξης. Πρόσφατα παραδείγματα έργων περιλαμβάνουν το νοσοκομείο του Gladesville, το Lindfield Town Centre και το σιδηροδρομικό διάδρομο του Σίδνεϊ. Δεδομένου ότι πολλοί φοιτητές έχουν εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση από ομοτίμους (peer-to-peer learning) και δικτύωση σε διάφορους τομείς, όπως ανάπτυξη ακινήτων, αποτίμηση, κατασκευή, μηχανική, πολεοδομία και αρχιτεκτονική.

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και παρέχεται με πρακτική εστίαση. Παρέχει μια λεπτομερή και προηγμένη γείωση σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας ανάπτυξης ακινήτων, αγορών και ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, διαχειριστικών, νομικών και φυσικών συστημάτων που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείριση και ανάπτυξη περιουσιακών στοιχείων, χαρτοφυλακίων επενδύσεων σε ακίνητα και προτάσεων ανάπτυξης. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκτιμητές και άλλους επαγγελματίες ακινήτων ευκαιρίες να βελτιώσουν τα προσόντα και την τεχνογνωσία τους και να παράσχει στους επαγγελματίες από άλλους τομείς την κατανόηση των ζητημάτων και τεχνικών ανάπτυξης ακινήτων και επενδύσεων.

Ο βαθμός παρέχει στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ιδιοκτησία όπως αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διαχειριστές κατασκευών, εκτιμητές, σχεδιαστές και επιχειρηματίες ή επαγγελματίες χρηματοδότησης την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους και να αποκτήσουν μια πιο ολιστική αντίληψη της ανάπτυξης ακινήτων και των σχετικών διαδικασιών. Αυτό επιτρέπει στους πτυχιούχους να επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους ή να μετακινούνται εκτός της αρχικής επαγγελματικής τους περιοχής σε υψηλότερους ή ευρύτερους ρόλους στο χώρο της ανάπτυξης ακινήτων ή / και να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
15,750 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Locations
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών