Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι σπουδαστές επωφελούνται από στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία. UTS ακαδημαϊκοί του UTS έχουν επαγγελματικό υπόβαθρο και συνδέσεις, ενώ τα προγράμματα κλάδου συχνά βασίζονται σε σενάρια πραγματικής ανάπτυξης. Πρόσφατα παραδείγματα έργων περιλαμβάνουν το νοσοκομείο του Gladesville, το Lindfield Town Centre και το σιδηροδρομικό διάδρομο του Σίδνεϊ. Δεδομένου ότι πολλοί φοιτητές έχουν εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για μάθηση από ομοτίμους (peer-to-peer learning) και δικτύωση σε διάφορους τομείς, όπως ανάπτυξη ακινήτων, αποτίμηση, κατασκευή, μηχανική, πολεοδομία και αρχιτεκτονική.

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και παρέχεται με πρακτική εστίαση. Παρέχει μια λεπτομερή και προηγμένη γείωση σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας ανάπτυξης ακινήτων, αγορών και ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, διαχειριστικών, νομικών και φυσικών συστημάτων που συμβάλλουν στην αποτελεσματική διαχείριση και ανάπτυξη περιουσιακών στοιχείων, χαρτοφυλακίων επενδύσεων σε ακίνητα και προτάσεων ανάπτυξης. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκτιμητές και άλλους επαγγελματίες ακινήτων ευκαιρίες να βελτιώσουν τα προσόντα και την τεχνογνωσία τους και να παράσχει στους επαγγελματίες από άλλους τομείς την κατανόηση των ζητημάτων και τεχνικών ανάπτυξης ακινήτων και επενδύσεων.

Ο βαθμός παρέχει στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την ιδιοκτησία όπως αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διαχειριστές κατασκευών, εκτιμητές, σχεδιαστές και επιχειρηματίες ή επαγγελματίες χρηματοδότησης την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τα προσόντα τους και να αποκτήσουν μια πιο ολιστική αντίληψη της ανάπτυξης ακινήτων και των σχετικών διαδικασιών. Αυτό επιτρέπει στους πτυχιούχους να επεκτείνουν τη σταδιοδρομία τους ή να μετακινούνται εκτός της αρχικής επαγγελματικής τους περιοχής σε υψηλότερους ή ευρύτερους ρόλους στο χώρο της ανάπτυξης ακινήτων ή / και να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε57 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Technology Sydney »

Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,750 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη