Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εφαρμόσουν κριτικά την εκμάθησή τους σε μελέτες περιπτώσεων που προέρχονται από το UTS : το ερευνητικό πρόγραμμα της IPPG και τους δικούς της χώρους εργασίας για την καινοτομία λύσεων. Τα βασικά μαθήματα του μαθήματος εξετάζουν τις σύγχρονες πολιτικές προκλήσεις. πολιτικής στην πράξη · την πολιτική και τους πόρους και τα αποδεικτικά στοιχεία και τη λήψη αποφάσεων. Για να προσαρμόσουν την πορεία τους, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα επιλογής τους από μια σειρά θεμάτων από το UTS : IPPG, τη Σχολή Σχεδιασμού και Κατασκευής και την UTS Business School. Το μάθημα προσφέρει επίσης ένα υπο-major στο Project Management. Το μάθημα χρησιμοποιεί διάφορες μορφές διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένου του εντατικού μπλοκ mode και online delivery, σχεδιασμένες από ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και ηγέτες της βιομηχανίας. Τα περισσότερα μαθήματα προσφέρονται σε ευέλικτο τρόπο και παραδίδονται σε μπλοκ ή σε απευθείας σύνδεση για την αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση των δεσμεύσεων σπουδών και εργασίας.

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι απόφοιτοι έχουν μια διεπιστημονική βάση για την κατανόηση πολιτικής σε όλους τους δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Το μάθημα εξετάζει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της πολιτικής στην πράξη. ερευνητικές δεξιότητες και μεθοδολογίες έρευνας · τη χάραξη και την αξιολόγηση της πολιτικής · και την εφαρμογή και τη διαχείριση του προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν την πορεία για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ανάπτυξης ή ως πύλη για την περαιτέρω ακαδημαϊκή μελέτη.

Το μάθημα αυτό αναπτύχθηκε ως απάντηση στο αυξημένο όριο της μεσαίας και εκτελεστικής διοίκησης σε κυβερνητικούς, βιομηχανικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμο στους επαγγελματίες που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής και τοπικής κυβέρνησης, του σχεδιασμού, των ανώτερων φορέων, των κοινοτικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων και των επαγγελματιών σταδιοδρομίας σε συγκεκριμένους κλάδους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε57 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Technology Sydney »

Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
16,360 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη