Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εφαρμοσμένη πολιτική

University of Technology Sydney

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εφαρμοσμένη πολιτική

University of Technology Sydney

Το μάθημα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να εφαρμόσουν κριτικά την εκμάθησή τους σε μελέτες περιπτώσεων που προέρχονται από το UTS : το ερευνητικό πρόγραμμα της IPPG και τους δικούς της χώρους εργασίας για την καινοτομία λύσεων. Τα βασικά μαθήματα του μαθήματος εξετάζουν τις σύγχρονες πολιτικές προκλήσεις. πολιτικής στην πράξη · την πολιτική και τους πόρους και τα αποδεικτικά στοιχεία και τη λήψη αποφάσεων. Για να προσαρμόσουν την πορεία τους, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν τα μαθήματα επιλογής τους από μια σειρά θεμάτων από το UTS : IPPG, τη Σχολή Σχεδιασμού και Κατασκευής και την UTS Business School. Το μάθημα προσφέρει επίσης ένα υπο-major στο Project Management. Το μάθημα χρησιμοποιεί διάφορες μορφές διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένου του εντατικού μπλοκ mode και online delivery, σχεδιασμένες από ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και ηγέτες της βιομηχανίας. Τα περισσότερα μαθήματα προσφέρονται σε ευέλικτο τρόπο και παραδίδονται σε μπλοκ ή σε απευθείας σύνδεση για την αποτελεσματικότερη ενσωμάτωση των δεσμεύσεων σπουδών και εργασίας.

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι απόφοιτοι έχουν μια διεπιστημονική βάση για την κατανόηση πολιτικής σε όλους τους δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Το μάθημα εξετάζει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της πολιτικής στην πράξη. ερευνητικές δεξιότητες και μεθοδολογίες έρευνας · τη χάραξη και την αξιολόγηση της πολιτικής · και την εφαρμογή και τη διαχείριση του προγράμματος. Οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν την πορεία για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ανάπτυξης ή ως πύλη για την περαιτέρω ακαδημαϊκή μελέτη.

Το μάθημα αυτό αναπτύχθηκε ως απάντηση στο αυξημένο όριο της μεσαίας και εκτελεστικής διοίκησης σε κυβερνητικούς, βιομηχανικούς και μη κερδοσκοπικούς τομείς. Είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμο στους επαγγελματίες που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής και τοπικής κυβέρνησης, του σχεδιασμού, των ανώτερων φορέων, των κοινοτικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων και των επαγγελματιών σταδιοδρομίας σε συγκεκριμένους κλάδους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
16,360 AUD
σε AUD ανά 24cp συνεδρία
Locations
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Sydney, New South Wales
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών