Μιλάνο - Σχεδιασμός και εμπόριο μόδας

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κερδίστε πιστώσεις ΗΠΑ σχεδόν αυτό το καλοκαίρι

Ξεπερνώ! Κερδίστε επιπλέον πίστωση μέσω ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού προγράμματος των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι στο πρόγραμμα Virtual World DiscoverIES .

Απλώς φανταστείτε: μια μέρα εξερευνάτε την επιχειρηματική ηθική με έναν καθηγητή στο Λονδίνο και την επόμενη είναι η ιαπωνική ποπ κουλτούρα από το Τόκιο, σπουδάζοντας μαζί με συμμαθητές από τα υψηλότερα ταξινομημένα κολλέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Έτσι είναι να παρακολουθήσετε ένα ή δύο μαθήματα (της επιλογής σας!) Από τα πιο δημοφιλή κέντρα του IES Abroad σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι.

Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να ανακαλύψετε τον κόσμο μέσω του IES Abroad .

59216_milan-2800114_640.jpg

Γιατί Μιλάνο;

Η μόδα είναι στον αέρα στο Μιλάνο. Ως μία από τις «μεγάλες τέσσερις» πρωτεύουσες της μόδας (μαζί με το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι), το Μιλάνο φιλοξενεί πολλούς οίκους μόδας υψηλών προδιαγραφών, όπως οι Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu και πολλοί άλλοι. και σχεδόν όλα τα «μεγάλα ονόματα» αντιπροσωπεύονται. Προετοιμαστείτε για να εμπνευστείτε από τα πρότυπα κομψότητας και εμμονής του Μιλάνου - από τον διάδρομο μέχρι το δρόμο.

Το Πρόγραμμα Fashion Design & Merchandising προσφέρει μια ολιστική εμπειρία μόδας. Αντιμετωπίστε τις πηγές των παγκόσμιων τάσεων στις επιχειρήσεις, το σχεδιασμό, την προσαρμογή, τα υφάσματα και τα υλικά, τη μοντελοποίηση και το μάρκετινγκ. Μάθετε για την επιχείρηση της μόδας από τοπικούς εμπειρογνώμονες και καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια του Μιλάνου. Λάβετε μέρος στη σκηνή σχεδιασμού και ραπτικής του Μιλάνου μέσω μαθημάτων πρακτικής σε επαγγελματικά ινστιτούτα μόδας, προσφέροντας πρακτικά μαθήματα στη δημιουργία ρούχων και αξεσουάρ.

Τι θα μελετήσετε

Διαφοροποιήστε τις σπουδές μόδας σας με ένα μάθημα επιλογής από το πρόγραμμα της Σήμερα Ιταλία. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν Ιστορία, Πολιτικές Επιστήμες, Λογοτεχνία, Μουσική και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτής της εμπειρίας μιας ώρας, έχετε επίσης την ευκαιρία να εγγραφείτε σε μια πρακτική που σχετίζεται με τη μόδα και να συνοδεύσετε ένα ακαδημαϊκό σεμινάριο που σας βοηθά να κάνετε contextualise αυτό που μαθαίνετε hands-on κατά την τοποθέτησή σας.

Καθημερινή ζωή

Το Μιλάνο θα είναι η τάξη σας. Φανταστείτε να εξερευνήσετε το σχεδιασμό και τη χρήση των υφασμάτων στην τάξη και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε μια επίδειξη διαδρόμου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας ως μέρος του μαθήματος σας ή να επισκεφθείτε την έδρα πολυτελών οίκων μόδας και πολυτελείας μετά από διαλέξεις για επιχειρήσεις, εμπειρογνώμονες στον τομέα αυτό. Όλα όσα κάνετε στο Μιλάνο θα είναι μέρος της μαθησιακής σας εμπειρίας.

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Μιλάνο, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση στις πολιτιστικές δραστηριότητες, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες.

Στο Μιλάνο, παίρνετε 15-19 μονάδες ανά εξάμηνο και όλα τα μαθήματα ανέρχονται σε 3 μονάδες, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Βάζετε επίσης σε ένα απαιτούμενο μάθημα ιταλικής γλώσσας προσαρμοσμένο στο επίπεδο επάρκειας. Τα μαθήματα γλωσσών διδάσκονται στα ιταλικά και όλα τα άλλα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά ή τα ιταλικά.

Δημιουργήστε τη δική σας ακαδημαϊκή εμπειρία επιλέγοντας από τα ακόλουθα απαιτούμενα και προαιρετικά συστατικά του προγράμματος:

 • IES Abroad Μαθήματα ιταλικής γλώσσας (απαιτείται, 4 ή 6 μονάδες)
 • Αγγλικά-διδάσκονται μαθήματα IES Abroad σπουδές (προαιρετικά, 3 μονάδες το καθένα)
 • Μαθήματα σχετιζόμενα με τη μόδα (στα αγγλικά ή τα ιταλικά) σε ιδρύματα εταίρους (προαιρετικά, οι πιστώσεις ποικίλλουν)
 • Πρακτική άσκηση και σεμινάριο (προαιρετικό, 3 μονάδες)
 • Εκπαίδευση και σεμινάριο υπηρεσιών (προαιρετικό, 3 μονάδες)
 • IES Abroad Ιταλία Σήμερα Μαθήματα επιλογής προγράμματος (προαιρετικά, 3 μονάδες)

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόκειται για έναν πιθανό κατάλογο μαθημάτων που προσφέρονται στο Μιλάνο. Αφού γίνετε δεκτοί, θα δείτε μια λίστα με τα τελικά προσφερόμενα μαθήματα για τον όρο σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας. Ο τελικός κατάλογος μαθημάτων για κάθε μάθημα θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα της σχολής, τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για κάθε μάθημα και την ποικιλομορφία της πειθαρχίας.

ιταλικός

 • IT 101 - Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό I (Πρώην IT100 Αρχίζοντας Ιταλικά) (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • IT 102 - Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό ΙΙ (Πρώην IT 150 Προηγμένη Ιταλική γλώσσα) (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • IT 301 - Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αναδυόμενο Ανεξάρτητο Εξωτερικό I (πρώην IT 200 Ενδιάμεσος Ιταλός) (Φθινόπωρο, Άνοιξη)
 • IT 351 - Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Ανεξάρτητη στο εξωτερικό II (πρώην IT 250 προηγμένη ενδιάμεση ιταλική) (Φθινόπωρο, άνοιξη)
 • IT 403 - Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αναδυόμενη αρμόδια στο εξωτερικό III (πρώην IT 350 Advanced Italian II) (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

Σχέδιο

 • DS 223 - Ιταλικό σχέδιο: Θεωρία και πρακτική (Φθινόπωρο, Άνοιξη)

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 • ES / SO 330 - Κοινωνική Καινοτομία: Στρατηγικές Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας

Διεθνής επιχείρηση

 • IB 335 - Διαχείριση της μόδας και των πολυτελών επιχειρήσεων

Κοινωνιολογία

 • SO / ES 330 - Κοινωνική Καινοτομία: Στρατηγικές Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Βιωσιμότητας

Ίδρυμα (ες) εταίρου

Η εγγραφή σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα συνεργατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τους Ιταλούς και να ζήσετε από πρώτο χέρι το ιταλικό εκπαιδευτικό σύστημα. Ως φοιτητής στο πρόγραμμα Fashion Design & Merchandising, δύο μαθήματα ιδρυμάτων συνεργατών περιλαμβάνονται στο κόστος του προγράμματος, υπό την προϋπόθεση ότι πληροίτε τις απαιτήσεις του ιδρύματος. Τυχόν πρόσθετες εγγραφές θα φέρουν επιπλέον χρέωση.

Τα περισσότερα μαθήματα συνεργατικών ιδρυμάτων ανέρχονται σε 3 μονάδες. Οι συγκεκριμένες καταχωρίσεις και περιγραφές μαθημάτων δεν είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες των ιδρυμάτων μέχρι λίγο πριν την έναρξη του όρου και μπορεί να ενημερώνονται συχνά. Το προσωπικό IES Abroad θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία εγγραφής του ιδρύματος εταίρου.

Επιλέξτε από τα παρακάτω ιδρύματα συνεργατών στο Μιλάνο:

 • Arsutoria
 • Istituto di Moda Burgo
 • Ινστιτούτο μόδας του Μιλάνου (ΝΧΙ)
 • Università Cattolica del Sacro Cuore
 • Università IULM
 • Istituto Europeo di Design (IED)

Istituto di Moda Burgo

Σχέδιο μόδας

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επιλογές στη μόδα μπορούν να εγγραφούν σε περιορισμένο αριθμό μαθημάτων στο Istituto di Moda Burgo, μια τοπική και γνωστή σχολή μόδας. Τα μαθήματα διδάσκονται στα ιταλικά και στα αγγλικά σε εξάμηνο ή ακαδημαϊκό έτος. Μπορείτε να επιλέξετε από μαθήματα σε δύο κατηγορίες:

 • Σχεδιασμός μόδας - Σχεδιασμός Κοσμήματος, Φόρεμα για άντρες, Φορέματα Γυναικών, Παιδικά ενδύματα, Αξεσουάρ Παραλίας, Εσώρουχα, Κοστούμια Θεάτρου, Αξεσουάρ και Σχεδιασμός Υποδημάτων
 • Pattern Κάνοντας - Computer Cad-Cam, Pattern Κάνοντας, Αντρικά Wear, Γυναικεία Wear, Παιδικά ενδύματα, Beachwear, Εσώρουχα, Γάμος

Ινστιτούτο μόδας του Μιλάνου (ΝΧΙ)

Μόδα (μόνο την άνοιξη)

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επιλογές στη μόδα, ένας περιορισμένος αριθμός μαθημάτων διατίθεται στο Ινστιτούτο Μόδας Milano, μια διαπανεπιστημιακή κοινοπραξία που ιδρύθηκε από τρία ιταλικά πανεπιστήμια: Università Bocconi, Politecnico di Milano και Università Cattolica. Ενώ η σχολή Politecnico διδάσκει μαθήματα που διερευνούν τη σχεδίαση, το ύφος και τα υλικά που σχετίζονται με τη βιομηχανία της μόδας, η σχολή Bocconi διδάσκει μαθήματα που μελετούν το μάρκετινγκ, την οικονομία, το branding, τις οικονομικές πτυχές της μόδας και την επιστήμη της Cattolica επικεντρώνονται στην κοινωνιολογική καθώς και τις τάσεις επικοινωνίας που συνδέονται με όλα τα φαινόμενα της μόδας.

Τα μαθήματα διδάσκονται στα Αγγλικά και προσφέρονται μόνο το εαρινό εξάμηνο. Τα θέματα του μαθήματος περιλαμβάνουν υφάσματα και υλικά, σχεδιασμό προϊόντων, σχεδιασμό εμπειριών και καταστημάτων, αγορές και οπτικά εμπορεύματα, και τον τύπο μόδας & PR.

Σχολή Arsutoria

Σχέδιο μόδας

Για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για τη μόδα και το σχεδιασμό και να μάθουν περισσότερα για τον τομέα της παραγωγής δερμάτων, η Arsutoria προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό μαθημάτων μοναδικά στους σπουδαστές IES Abroad .

Τα μαθήματα στην Arsutoria διδάσκονται στα αγγλικά και προσφέρονται κατά τη διάρκεια των εξαμήνων του φθινοπώρου και της άνοιξης. Τα μαθήματα που διατίθενται στους φοιτητές του IES Abroad είναι:

 • Σχεδιασμός υποδημάτων
 • Σχεδιασμός τσαντών

Università IULM

Επικοινωνίας και μέσων ενημέρωσης, τουρισμού, μελετών για το φύλο

Το Università IULM ιδρύθηκε το 1968 από τον γερουσιαστή Carlo Bo και τον καθηγητή Silvio Baridon. Από την αρχή, η ιδέα πίσω από το έργο ήταν να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αγορών εργασίας βάσει αναλύσεων των τρεχουσών τάσεων. Με δύο πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Ιταλία (Μιλάνο & Ρώμη), η εγγραφή στο Πανεπιστήμιο IULM του Μιλάνου πλησιάζει περίπου 4.300 φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη IULM στο Μιλάνο προωθεί μια ακαδημαϊκή κοινότητα τριών τμημάτων και δύο ερευνητικών κέντρων.

Το Università IULM προσφέρει μια ποικιλία αγγλικών που διδάσκονται στα μαθήματα Επικοινωνίας, Μέσων Ενημέρωσης, Τουρισμού και Μελετών Φύλου. Για μια λίστα μαθημάτων δείγματος, ανατρέξτε στον ιστότοπο του IULM. Σημειώστε ότι οι προσφορές μαθημάτων θα αλλάξουν κάθε εξάμηνο.

Τα ιταλικά μαθήματα διατίθενται στους ακόλουθους τομείς:

 • Λογιστική
 • Ιστορίας της τέχνης
 • Επιχείρηση
 • Διαβιβάσεις
 • Γλώσσα και λογοτεχνία
 • Οικονομικά
 • Ξένες Γλώσσες και Λογοτεχνία
 • Κλασσικές μελέτες
 • Διεθνής Οικονομία και Σχέσεις
 • Βιβλιογραφία
 • Ψυχολογία

Istituto Europeo di Design (IED)

Σχέδιο μόδας

Το Istituto Europeo di Design (IED) ιδρύθηκε το 1966 και έχει πολλές τοποθεσίες στην Ιταλία (Μιλάνο, Ρώμη, Τορίνο, Βενετία, Φλωρεντία, Κάλιαρι) και σε όλο τον κόσμο (Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Σάο Πάολο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Πεκίνο, Σαγκάη). Το IED έχει φτάσει σε μια εγγραφή άνω των 8000 φοιτητών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του σχεδιασμού, της μόδας και της οπτικής επικοινωνίας.

Τέσσερις προσαρμοσμένες σειρές μαθημάτων διατίθενται στους φοιτητές IES Abroad :

 • Ιστορία της μόδας
 • Υφάσματα και τάσεις
 • Σχεδιασμός υλικού εργαστηρίου καλλιέργειας
 • Εργαστήριο Έρευνας Σχεδιασμού & Μεθόδων

Εκμάθηση υπηρεσιών

Η συμμετοχή σε μια εμπειρία εκμάθησης υπηρεσιών στο Μιλάνο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του πολιτισμού και της κοινωνίας της πόλης. Εργαζόμενοι μαζί με τους τοπικούς ανθρώπους για έναν κοινό στόχο, αντιμετωπίζετε από πρώτο χέρι μερικά από τα κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν το Μιλάνο συμβάλλοντας ταυτόχρονα στις ικανότητές σας προς μια λύση που βασίζεται στην κοινότητα.

Μια τοποθέτηση υπηρεσιών μάθησης αποτελείται από το χρόνο που αφιερώνεται σε έναν τοπικό οργανισμό, συνοδευόμενο από ένα εβδομαδιαίο ακαδημαϊκό σεμινάριο μάθησης για τις υπηρεσίες πίστωσης. Μέσα από το σεμινάριο, έχετε δομημένο χρόνο για προβληματισμό, συζήτηση και έρευνα για τα θέματα της κοινότητας υποδοχής σας.

IES Abroad Μιλάνο συνεργάζεται με το τμήμα μετανάστευσης της κυβέρνησης της τοπικής αυτοδιοίκησης για να προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες μάθησης για υπηρεσίες από την εργασία για τη χορήγηση ασύλου στους μετανάστες για την ανάπτυξη προγραμμάτων κατάρτισης για την απασχόληση.

Εκδρομές και εκδηλώσεις

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει από το Μιλάνο, οι εκδρομές στο χωριό μας σας μεταφέρουν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Μοιράζεστε ένα μέρος του κόστους με το IES Abroad . Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί προορισμοί:

Σικελία

3 Ημέρες | Πτώση

Απολαύστε το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού, το σπίτι της Magna Grecia, ένα μοναδικό μέρος γεμάτο τέχνη, αρχαιολογία, μύθο, ιστορία, λαογραφία και συναρπαστικό τοπίο. Επισκεφθείτε το μπαρόκ Κατάνια. Το υψηλότερο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα. και την μαγευτική πόλη της Ταορμίνα.

Τοσκάνη

3 Ημέρες | Πτώση

Περιηγηθείτε στην ύπαιθρο της Τοσκάνης και επισκεφθείτε τις μεσαιωνικές πόλεις της Πίζας, της Σιένα και του Montalcino. Ακούστε το γρηγοριανό άσμα των μοναχών του Abbey Sant'Antimo και απολαύστε μοναδικά κρασιά και τυριά ενώ θαυμάζετε την ύπαιθρο της Τοσκάνης.

Άλπεις ταξίδι στο σκι

3 Ημέρες | Ανοιξη

Μια γοητευτική πόλη στις Άλπεις είναι ο προορισμός σας για σκι στην υψηλότερη οροσειρά της Ευρώπης.

Πολιτισμός & Κουζίνα της Βόρειας Ιταλίας

3 Ημέρες | Ανοιξη

Βυθιστείτε στη μουσική, τον πολιτισμό και την κουζίνα της Βόρειας Ιταλίας με ξεναγήσεις της Cremona και των βιολιστών της, της Parma και του εργοστασίου της παρμεζάνας, καθώς και ενός οικογενειακού αγροτουρισμού για δείπνο.

Μυστικά της κρυμμένης Λομβαρδίας

1 ημέρα | Ανοιξη

Εξερευνήστε τη ρωμαϊκή και γοτθική κληρονομιά της Λομβαρδίας με τα αξιοθέατα και τα κάστρα που βρίσκονται στην περιοχή της Λομβαρδίας.

IES Abroad προορισμοί, οι δραστηριότητες και οι περίοδοι διαμονής του IES Abroad μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διάρκεια και τη διαθεσιμότητα.

Εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα

Οργανώνουμε εκδρομές που σχετίζονται με τα μαθήματα που συμπληρώνουν τα μαθήματα IES Abroad και συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση του ιταλικού πολιτισμού και της κοινωνίας. Τα πιθανά ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Καθίστε στο IES Abroad Η σειρά των διάσημων επισκεπτών του Μιλάνου με τους γνωστούς τοπικούς μελετητές και τα δημόσια πρόσωπα.
 • Μελετήστε τα έργα και τα έργα του Leonardo da Vinci και στη συνέχεια δείτε το ζωγραφικό του έργο "The Last Supper".
 • Επισκεφθείτε την έδρα των ιταλικών ημερησίων εφημερίδων (Corriere della Sera και Gazzetta dello Sport) και παρακολουθήστε τηλεοπτική εκπομπή (Mediaset).
 • Έκθεση μόδας και εκδηλώσεις της Μόδας της Μιλάνο.

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Μιλάνο, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίσετε. Είτε πρόκειται για ένα πρόγραμμα προσανατολισμού που σας προετοιμάζει, για στέγαση που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και άνετα, είτε για εκδρομές στην περιοχή που σας μεταφέρουν σε μέρη μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαστε γνωστοί.

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα ξεκινά με έναν σύντομο προσανατολισμό για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το προσωπικό του IES Abroad Μιλάνο, τους συμμαθητές σας και την πόλη του Μιλάνου. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές και η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού.

Μετά τον προσανατολισμό σας, συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα έντασης γλωσσών τριών εβδομάδων, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες και να εγκλιματιστείτε στο τοπικό περιβάλλον. IES Abroad προγραμματίζει διάφορες εκδρομές και περιηγήσεις για να σας παρουσιάσει την ιστορία, τον πολιτισμό και τις περιοχές του Μιλάνου.

Επιπλέον, το CORE ™, η ολοκληρωμένη εμπειρία προσανατολισμού και επανεισόδου του IES Abroad , ξεκινά κατά τη διάρκεια του προσανατολισμού και συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου με δραστηριότητες που εστιάζουν στην πολιτιστική προσαρμογή, την επίτευξη στόχου και την προετοιμασία για την επιστροφή στην πατρίδα.

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από το Μιλάνο, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Homestays

Οι τοποθετήσεις διατίθενται σε σπίτια του Μιλάνου σε όλη την πόλη. Πρόκειται για μια ανεκτίμητη ευκαιρία να μάθετε για τις ιταλικές οικογένειες από πρώτο χέρι και να ασχολείστε άμεσα με τον ιταλικό πολιτισμό.

Έχετε ένα ιδιωτικό ή κοινόχρηστο δωμάτιο στην homestay σας και λαμβάνετε καθημερινά πρωινό και δείπνο. Απολαύστε τα άλλα σας γεύματα σε πανεπιστήμια καφετέριες μπαρ ή εστιατόρια. Ο χρόνος μετακίνησης από μια τυπική οικογένεια στο Κέντρο IES Abroad Μιλάνου μπορεί να κυμανθεί από πέντε έως 40 λεπτά.

Διαμερίσματα

Μοιραστείτε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα που βρίσκεται σε μια ασφαλή και ζωντανή συνοικία με τρεις έως έξι φοιτητές IES Abroad . Αυτά τα διαμερίσματα είναι ενός φύλου και γενικά μοιράζεστε ένα υπνοδωμάτιο με έναν άλλο φοιτητή. Τα μονόκλινα δωμάτια σε ένα διαμέρισμα φέρουν επιπλέον χρέωση.

Ορισμένα διαμερίσματα μοιράζονται επίσης με ένα ζωντανό ιταλικό συγκάτοικο που ονομάζεται κοινοτικός βοηθός (CA). Αυτοί οι βοηθοί μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις ιταλικές γλωσσικές δεξιότητές σας, να γνωρίσετε την πόλη του Μιλάνου και να ενταχθούν πληρέστερα στον τοπικό πολιτισμό. Οι ιταλικές ΑΠ διαμένουν επίσης IES Abroad Κέντρο IES Abroad απαντώντας σε ερωτήσεις και εργάζονται για το πρόγραμμα. Εάν βελτιώσετε την ιταλική σας προτεραιότητα, μπορείτε να ζητήσετε να ζήσετε σε διαμέρισμα μόνο σε ιταλική γλώσσα.

Τα γεύματα δεν συμπεριλαμβάνονται, επομένως κανονικά φάτε το μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό καφέ ή μια καφετέρια πανεπιστημίου και ετοιμάστε το δικό σας πρωινό και δείπνο στο σπίτι. Βρίσκονται σε κεντρικές συγκοινωνιακές συνδέσεις κοντά στο κέντρο, τα διαμερίσματα προσφέρουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πρόσβαση στο Internet, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων.

Collegio di Milano - Αίθουσα κατοικιών

Αυτή η κατοικία για Ιταλούς και διεθνείς φοιτητές προσφέρει μοναδικά δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσα υπολογιστών, βιβλιοθήκη, μικρό γυμναστήριο, καφετέρια, ιδιωτικό πάρκο, σύστημα ασφαλείας, μικρή κουζίνα και αίθουσα συνεδριάσεων για ειδικά πολιτιστικά προγράμματα.

Το πρωινό και το δείπνο παρέχονται καθημερινά και το μεσημεριανό γεύμα διατίθεται τα σαββατοκύριακα Ο χώρος είναι περιορισμένος και οι μαθητές επιλέγονται από το Collegio με βάση την ακαδημαϊκή αξία. Λόγω των επιπλέον παροχών, αυτή η επιλογή φέρει επιπλέον χρέωση.

Εξωσχολικές Δραστηριότητες & Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στο Μιλάνο μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως:

 • Παρακολούθηση διαλέξεων φιλοξενουμένων επισκεπτών και εκδρομών
 • Συμμετέχει σε ανταλλαγή γλωσσών με ιθαγενείς ιταλικά ομιλητές
 • Παρακολούθηση παραστάσεων στην Όπερα Teatro Alla Scala
 • Πηγαίνετε σε παιχνίδια ποδοσφαίρου
 • Επισκεφθείτε μουσεία, αθλητικές εκδηλώσεις και τοπικές εκθέσεις που χρηματοδοτούνται από Ιταλούς συνομηλίκους
 • Λαμβάνοντας μαθήματα μαγειρικής

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 14.900 δολάρια $ 3.800 $ 230 18.930 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Ακαδημαϊκό έτος 26.285 δολάρια $ 7.440 455 δολάρια 34.180 δολάρια

Υποτροφίες και βοήθεια

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

Dr. William Louis Gaines Ιστορία που βασίζεται στις ανάγκες ή Υποτροφίες Διεθνών Σχέσεων

Έως $ 1.875. απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμή του Δρ. William Louis Gaines, Προέδρου του IES Abroad από το 1974-1992. Ο Δρ Gaines ήταν αφιερωμένη στην ενίσχυση της IES Abroad «s ακαδημαϊκά πλαίσια, διευρύνοντας το πεδίο εφαρμογής της IES Abroad θέσεις, και τη διασφάλιση της χρηματοοικονομικής ίδρυση του οργανισμού.

Ανοικτή στους φοιτητές που ασχολούνται με την Ιστορία ή τις Διεθνείς Σχέσεις.

Adelyn Dougherty Leander Υποτροφίες Urban Issue βάσει Αναγκών

Έως $ 3.000? απονέμεται σε 4-6 φοιτητές κάθε χρόνο.

Ανοικτή σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για αστικές σπουδές (δεν είναι απαραίτητη μια σπουδαία αστική μελέτη).

Το Κέντρο μας

Το IES Abroad Milan Centre βρίσκεται στο πολυσύχναστο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Duomo, το «Τελευταίον Δείπνο» του DaVinci και το Università Cattolica del Sacro Cuore.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Υψηλής ποιότητας αίθουσες πολυμέσων
 • Αίθουσες πρακτικής μουσικής
 • Φοιτητικό σαλόνι
 • Εγκατάσταση ψηφιακής φωτογραφίας
 • Εργαστήριο επεξεργασίας βίντεο
 • Βιβλιοθήκη και αναγνωστήρια
 • WiFi πρόσβαση στο Internet
 • Φοιτητικό εργαστήριο υπολογιστών και εκτυπωτές
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη