Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ΝΕΟ Ιταλικό Μαγειρικό Πρόγραμμα, που οργανώνεται σε δύο εκπαιδευτικές μονάδες, είναι η τέλεια πορεία αν ψάχνετε για μια πραγματική πλήρη εμβύθιση στο ιταλικό φαγητό και μια ολοκληρωμένη εμπειρία μελέτης για να γίνετε επαγγελματίας σεφ της Ιταλικής Κουζίνας.

Το ιταλικό μαγειρικό πρόγραμμα είναι μακρόχρονη / μονοετής πορεία: ξεκινώντας από τα βασικά, προχωράει στο προηγμένο επίπεδο και προσφέρει μια πλήρη και επαγγελματική ιταλική τροφή

Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια εμπειρία "αγάπης στην πρώτη ματιά" της Ιταλικής Κουζίνας, οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα κατάρτισης και επίδειξης καθώς και ταξίδια σε όλη την Ιταλία συνοδευόμενα από καθηγητές της ALMA και να επισκεφθούν τις σημαντικότερες ιταλικές γεύσεις,

Πρόκειται για μαθήματα ιταλικής κουζίνας που απευθύνονται σε ξένους φοιτητές: μια ευκαιρία να ζήσουν την ιταλική κουζίνα από προνομιακή άποψη, να μαθαίνουν τις καλύτερες προχωρημένες τεχνικές με τους εκπαιδευτές σεμιναρίων ALMA, να εργάζονται με εξαιρετική πρώτη ύλη κατά τη διάρκεια μαθημάτων κατάρτισης και να συναντούν τη μεγαλύτερη ιταλική Σεφ, ανακαλύπτοντας και δοκιμάζοντας τα τυπικά τοπικά προϊόντα κατά τη διάρκεια των εκδρομών και επισκέπτοντας τους παραγωγούς γύρω από την ιταλική τροπική κοιλάδα.

Το ιταλικό μαγειρικό πρόγραμμα (Μονάδα Ι και Μονάδα ΙΙ) είναι διαπιστευμένο από την περιοχή Emilia Romagna και εκδίδει πιστοποιητικά αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη.

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜΟΝΑΔΑ I - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

3 μήνες και μισό

Τα προγράμματα αρχίζουν με τα βασικά στοιχεία, συνδυάζοντας μαθήματα σε χώρους ALMA και εκδρομές σε όλη την Ιταλία, για μια πρώτη προσέγγιση με το ιταλικό φαγητό και τις μαγειρικές τεχνικές. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον κόσμο του catering. Η Μονάδα I τελειώνει με μια τελική αξιολόγηση της πορείας του κάθε μαθητή για να επαληθεύσει τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν.

Στο τέλος της μονάδας Ι θα εκδοθεί το Πιστοποιητικό Συμμετοχής "Βασικές αρχές της Ιταλικής Κουζίνας - προϊόντα

ΜΟΝΑΔΑ II - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

4μηνη κατοικημένη φάση στις εγκαταστάσεις της ALMA έως 4 μήνες πρακτική άσκηση στα ιταλικά εστιατόρια.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους διεθνείς φοιτητές όχι μόνο θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στην προηγμένη ιταλική κουζίνα αλλά και ολοκληρωμένη ιταλική εμπειρία. Ο συνδυασμός της ιταλικής μαγειρικής κουλτούρας, της γλώσσας, της ιστορίας, του κρασιού και των εκδρομών σε συνδυασμό με την επαγγελματική κατάρτιση σε ένα από τα κορυφαία Τα ιταλικά εστιατόρια είναι ένας τέλειος τρόπος να μάθετε πώς να γίνετε πραγματικός επαγγελματίας ιταλικής κουζίνας.

Η ALMA διατηρεί το δικαίωμα να εισάγει τους σπουδαστές απευθείας στη Μονάδα ΙΙ, ανάλογα με την προηγούμενη εμπειρία: απαιτείται CV και κίνητρο.

Τελικό βαθμό

  • Επαγγελματικό δίπλωμα "Cook της Ιταλικής Κουζίνας - Προηγμένο Επίπεδο"
  • Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης του "Operatore alla Produzione Pasti - Επίπεδο EQF 4"

rytl

ry8k

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποALMA - The International School of Italian Cuisine »

Τελευταία ενημέρωση November 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη