Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Campus

  • Almada / Λισαβόνα

παρουσίαση

Η διαχείριση των υπηρεσιών κοινωνικής οικονομίας έχει τα δικά της ειδικά χαρακτηριστικά που δικαιολογούν μια αυτόνομη προσέγγιση της γενικής κατάρτισης στη διοίκηση και τη διαχείριση.

Με αυτή την έννοια, ο μεταπτυχιακός τίτλος στη Διαχείριση Υπηρεσιών Κοινωνικής Οικονομίας στοχεύει στην παροχή στους επαγγελματίες μιας ολοκληρωμένης και διαφοροποιημένης κατάρτισης στους τομείς της διοίκησης και της διοίκησης, την προσαρμογή των θεωρητικών θεμελίων, των μέσων ανάλυσης, της οικονομικής απόφασης και της διαχείρισης στις υπηρεσίες οικονομικών κοινωνική ανάπτυξη.

Αυτό το Μεταπτυχιακό έχει μια ακαδημαϊκή συνιστώσα όσον αφορά το πρόγραμμα σπουδών, ενσωματώνει ένα ευρύ και ισχυρό πρόγραμμα που θα επιτρέψει μια διεξοδική ανάλυση της συγκεκριμένης πραγματικότητας που κάνει ο μοναδικός τομέας της κοινωνικής οικονομίας.

ευκαιρίες καριέρας

Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού στη Διοίκηση Υπηρεσιών Κοινωνικής Οικονομίας μπορούν να εκτελούν καθήκοντα ως Διαχειριστές ή Διευθυντές:

  • μονάδες,
  • υπηρεσίες,
  • οργανώσεις κοινωνικής οικονομίας,
  • τοπικές αρχές.

Να πάρει δίπλωμα

Για τη σύναψη του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διαχείριση Υπηρεσιών Κοινωνικής Οικονομίας, ο φοιτητής πρέπει να συμμορφωθεί με ένα πρόγραμμα σπουδών που αποτελείται από 30 υποχρεωτικές μονάδες ECTS.

απαιτήσεις πρόσβαση

Η μεταπτυχιακή εισαγωγή μπορεί να γίνει από κάτοχους πτυχίου Licentiate / Graduate ή ισοδύναμου νομικού, από οποιαδήποτε περιοχή.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αυτή την απαίτηση μπορούν να γίνουν δεκτοί. Ωστόσο, η πορεία και οι γνώσεις τους που αποκτώνται με επαγγελματικά μέσα πρέπει να δικαιολογούν την αποδοχή τους.

Υποστήριξη σε Διεθνείς Φοιτητές

  • Στήριξη των διατυπώσεων υποβολής αιτήσεων ·
  • Υποστήριξη στην αναζήτηση καταλυμάτων.
  • Πρώτη συνοδεία διδακτικού μαθήματος πορτογαλικής γλώσσας, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του σχολείου, για τους ομιλητές Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας.

Τέλη και φιλοδωρήματα

Επικοινωνήστε με το Ίδρυμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)
Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Piaget »

Τελευταία ενημέρωση March 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη