Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

fff

Τροφοδοτήσουν το πάθος σας για την ταινία

Το Πρόγραμμα Καθηγητών Ακαδημίας της Oxford Royale Academy είναι ένα δυναμικό και δημιουργικό μάθημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τους φοιτητές από το "concept to screen" σε μια περίοδο δέκα εβδομάδων.

Μια καθηλωτική εισαγωγή στις πρακτικές του κινηματογράφου, αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για φοιτητές πρόθυμοι να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, καθώς και εκείνους που ψάχνουν για την κατασκευή ή την επέκταση ενός υπάρχοντος χαρτοφυλακίου.

Σε γενικές γραμμές, η πορεία ταιριάζει φοιτητές που επιδεικνύουν μια ισχυρή επιθυμία να εργαστούν στη βιομηχανία μέσω της προσωπικής του χαρτοφυλακίου, ταινία που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την προηγούμενη εργασία. Ωστόσο, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία Κινηματογράφου.

Το Πρόγραμμα Μελλοντικών Κινηματογραφιστών είναι ένα οικιστικό μάθημα διάρκειας 10 εβδομάδων με επίκεντρο την παραγωγή μιας ταινίας μικρού μήκους. Yarnton Manor είναι ένα έτοιμο σετ φιλμ γεμάτο με δημιουργική έμπνευση: ORA φοιτητές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν και να πυροβολήσει την ταινία τους στο ιστορικό Jacobean Estate.

Αυτή είναι μια έντονα πρακτικό μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους σεναριογράφους, παραγωγούς και σκηνοθέτες του αύριο. Η κύρια πλευρά Φωτογραφίας του μαθήματος χρησιμοποιεί βιομηχανικό πρότυπο εξοπλισμό και επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν μαζί με επαγγελματίες ηθοποιούς και τα πληρώματα ταινία.

Οι μαθητές καθοδηγούνται σε όλη από ειδικούς στον τομέα, που καλύπτουν κάθε πτυχή της διαδικασίας «σενάριο-to-screen", παράλληλα με πιο πρακτικά στοιχεία της επιχείρησης ταινία. Καθώς και δημιουργική κατεύθυνση, οι μαθητές ενθαρρύνονται να εξετάσουν τον πλήρη κύκλο ζωής μιας εμπορικής απελευθέρωσης, από τη διανομή σε εμπορία με συμβατικές διαπραγματεύσεις γύρω από τις πωλήσεις ταινιών.

Το πρόγραμμα Future Κινηματογραφιστών έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με τα πρώτα βήματα για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ταινιών: πρακτική, καθηλωτική εμπειρία παράλληλα με την επαγγελματική cast και το πλήρωμα, καθώς και ένα υψηλής ποιότητας ταινία μικρού μήκους κατάλληλο για χαρτοφυλακίου ή ως μια κάρτα της βιομηχανίας κλήση. Είτε πάει επάνω τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή κατ 'ευθείαν στην επιχείρηση, οι μαθητές αφήνουν Oxford Royale Academy με συγκεκριμένες δεξιότητες σετ και αποδεδειγμένη εμπειρία κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε21 περισσότερα μαθήματα αποOxford Royale Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 - 10 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,995 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη