Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο πτυχιούχος Αυτοματισμού πώς η γνώση και τα εργαλεία που απαιτούνται για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παρακολούθηση των έργων στον τομέα του αυτοματισμού κτιρίου.

Σήμερα υπάρχουν μια σειρά από λύσεις τεχνολογίας για δίκτυα οικιακού αυτοματισμού έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν συγκεκριμένες περιοχές ή συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτό έχει συγχέονται οι μηχανικοί, εγκαταστάτες, οι χρήστες, κ.ά., ενώ έχει παρεμποδίσει το έργο της ολοκλήρωσης, είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της καθολικής λύσεις, όπως Κατοικίες πύλη.

Ως εκ τούτου, οικιακού αυτοματισμού που βασίζονται σε πρότυπα λύσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των πιθανών οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές που επιβάλλονται στην αγορά. Επίσης, οι επαγγελματίες απαιτούν γνώση των ιδιόκτητων συστημάτων για μοναδικές λύσεις και ολοκλήρωση συστημάτων.

ΚΟΙΝΟ

Προφίλ εισόδου

  • * Για τα άτομα των οποίων η επαγγελματική ανάπτυξη κέντρο, ή μπορείτε να επικεντρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, στον τομέα της αυτοματοποίησης, είτε βιομηχανικών ή οικιστικών περιβάλλοντα: μηχανική και έργα, κατασκευή, θέση σε λειτουργία, τη λειτουργία και τη συντήρηση, την παραγωγή ή / και κατανομή των υλικών, εξοπλισμού και υπηρεσιών, κ.λπ.
  • * Οι πρόσφατες αποφοίτων στην καριέρα μηχανικού (τεχνικά ή / και υψηλότερα) και υψηλότερου επιπέδου επαγγελματικής κατάρτισης.

Προφίλ εξόδου

Επαγγελματικές δυνατότητες βελτίωσης μπορούν να ταξινομηθούν ανάλογα με το προφίλ εισόδου ως εξής: Για πρόσφατων αποφοίτων που αναζητούν για πρώτη φορά εργασία τους (απόφοιτοι πανεπιστημίου / επαγγελματικής κατάρτισης της υψηλότερης βαθμίδας):

  • * Γνώσεις εμπειρογνωμόνων διαπιστευμένοι να ενταχθούν στον τομέα της οικοδόμησης αυτοματοποίησης.
  • * Εταιρείες Τεχνογνωσία για τη δημιουργία Μηχανικών, έργων και η αξιοποίηση της στέγασης προσανατολισμένη τομέα της αυτοματοποίησης.

Έξω από επαγγελματίες για τον τομέα:

  • * Ευκαιρία να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις στον τομέα των συστημάτων αυτοματισμού, τεχνικές εταιρείες και έργα.
  • * Μια εξαιρετική ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών να αλλάξουν επάγγελμα.

Για επαγγελματίες:

  • * Εκτεταμένες διεπιστημονική γνώση.
  • * Μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις δραστηριότητες ανάπτυξης.
  • * Ευκαιρία για επαγγελματική βελτίωση.
  • * Πιστοποιητικά του συστήματος πρόσβασης και δείκτες στον κόσμο των πρωτοκόλλων βιομηχανικές και οικιακές αυτοματισμού.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ

Λαμβάνοντας το Graduate Domótica λάβει την απαραίτητη γνώση για να ξεπεραστούν με πλήρη εξετάσεις εγγύηση επίσημα πιστοποιητικά KNX και Lonworks. Επίσης, τους δίνεται η γνώση που είναι απαραίτητη για να αυξήσει, να κάνει και να εκτελέσει ένα έργο αυτοματοποίησης των κάθε είδους κατασκευών.

Το πρόγραμμα είναι προσανατολισμένο προς τη γνώση των βασικών διαδικασιών στον τομέα Κατοικίες Αυτόνομα Συστήματα και Βιομηχανικών.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία της La Salle με δεδομένη την έλλειψη επαγγελματισμού σε αυτούς τους τομείς (κυρίως για κατοικίες), την ανάγκη αναβάθμισης των δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τομέα και την τρέχουσα αύξηση του Αυτοματισμού και Ρομποτικής στον τομέα των υπηρεσιών .

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Η μεθοδολογία της παρούσας διπλωματικής είναι η κατ 'εξοχήν πρακτική.

Εκτός από τις διαλέξεις, ο πλοίαρχος αναπτύσσει κλιματιστικά για τις πρακτικές της ομάδας εργασίας και τα εργαστήρια.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

1 Master καινοτόμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διότι ενσωματώνει βιομηχανικού αυτοματισμού και ρομποτικής κατοικιών. Επιπλέον, τονίζει την αποτελεσματική προγραμματισμό και την καινοτομία των εγκατεστημένων συστημάτων.

2 Διδάσκονται από επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία και orestigio στον τομέα, μεταξύ των οποίων Matrikon OPC, CEDOM ή η ισπανική ένωση της Ρομποτικής.

3 Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις τρέχουσες επαγγελματικές ανάγκες του τομέα και συμπληρώνει όλα τα επαγγελματικά προσανατολισμένη στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης.

4 αναλαμβάνει την αναγκαία και επαρκή αποφοίτους συν που επιθυμούν να ενταχθούν στον τομέα.

5 Μεταπτυχιακό πολύ πρακτικό χωρίζεται σε τρεις ενότητες που μπορούν να ληφθούν χωριστά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποlaSalle Barcelona Postgraduate »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,800 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη