Ως Περιβάλλοντος Τεχνικός, θα εργαστεί για την αποφυγή περιβαλλοντικών προβλημάτων, την επίλυση των περιβαλλοντικών ζητημάτων, όταν είναι απαραίτητο, και να παρέχει εκπαίδευση στο ευρύ κοινό.

Highlights του προγράμματος

Σε όλο αυτό το πρόγραμμα, θα συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα των hands-on δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για να συμπληρώσουν τα μαθήματα στην τάξη σας. Ως αποτέλεσμα, θα είναι καλά προετοιμασμένη για την παρακολούθηση και βελτίωση του φυσικού περιβάλλοντος.

 • Περιβαλλοντικό πρόγραμμα Τεχνικός μας έχει επιτύχει τη διαπίστευση από την καναδική Επιτροπή Περιβάλλοντος Διαπίστευσης (CEAC), μια μόνιμη επιτροπή της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Καριέρα (ECO) του Καναδά.
 • Οι μαθητές είναι επιλέξιμες για μια σειρά από περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις μέσω της ECO Καναδά, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών Professional (ΕΚ) και του περιβάλλοντος Επαγγελματική-in-Κατάρτιση (EPT).
 • Οι απόφοιτοι του προγράμματος Περιβαλλοντικής Τεχνικός που περνούν με επιτυχία τη Εξετάσεων Πιστοποίησης κατά τη διάρκεια Επεξεργασίας Νερού και έλεγχο της ρύπανσης θα έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Ελέγχου (MOECC) Είσοδος επιπέδου των μαθημάτων για το Πόσιμο Νερό Operators (που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως πόσιμο χειριστή νερού). Το μάθημα που διατυπώθηκε από τον Φλέμινγκ College σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και το Κέντρο Walkerton καθαρό νερό.
 • Οι μαθητές αποκτούν επίσης τέσσερις MOECC χειριστή-in-Κατάρτιση Πιστοποιητικά («ΟΙΤ του") στην επεξεργασία του νερού, τη διανομή νερού, επεξεργασίας λυμάτων και λυμάτων Συλλογή απαιτούνται για την απασχόληση στο πόσιμο νερό και επεξεργασίας λυμάτων κλάδους.
 • Το Οντάριο Ένωση Πιστοποιημένων Μηχανικών Τεχνικοί και Τεχνολόγων (OACETT) αναγνωρίζει την υπό όρους απόφοιτοι του προγράμματος έχουν ως ανταποκρινόμενα ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την πιστοποίηση ως C. Tech. (Certified Technician).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Περιβαλλοντικής Τεχνικός που να συνεχίσετε με το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας μπορεί επίσης να έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τους ερευνητές στο Κέντρο της Ακαδημίας για την Εναλλακτική Επεξεργασίας Λυμάτων (CAWT). Το επίκεντρο αυτής σε εθνικό επίπεδο-διαπιστευμένο εγκατάσταση είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών επεξεργασίας λυμάτων για χρήση σε βόρεια κλίματα.

Προϋπηρεσία

Συγγράμματα δεν είναι αρκετά όταν πρόκειται για την προετοιμασία ικανοί τεχνικοί για το πεδίο. Θα έχετε την αφθονία των hands-on εμπειρία με τη χρήση εξειδικευμένων μας εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών εργαστήρια, υπαίθρια δίκτυο παρακολούθησης των υπόγειων υδάτων, καθώς και την πρόσβαση σε ένα μοναδικό γεωλογικό και φυσιογραφικούς ρύθμιση κολέγιο. Θα ασκήσετε την ομαδική εργασία κατά τη διάρκεια σχολικών τομέων και έργων, καθώς και να συμμετέχουν σε ένα πλήθος από εκδρομές και στις δύο εξωτερικές ρυθμίσεις και βιομηχανικές / δημοτικές εγκαταστάσεις.

Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοί μας έχουν βρεθεί σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Σύμβουλος Περιβάλλοντος
 • Watershed Τεχνικός
 • Περιβαλλοντική Τεχνικός
 • Περιβαλλοντική Λειτουργός
 • Ειδική περιβάλλον "Συμμόρφωση Τομέας" Η ομάδα
 • Τα υπόγεια ύδατα Τεχνικός
 • Οι φορείς ύδρευσης / αποχέτευσης φυτών (βιομηχανικών και αστικών)
 • Γεωτεχνικές Τεχνικός
 • Έδαφος Τεχνικός Αποκατάστασης
 • Ποιότητα νερού Τεχνικός

Το επίπεδο απασχόλησης είναι πολύ υψηλά με πρόσφατους πτυχιούχους να βρουν εργασία σε ολόκληρο τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι εργοδότες περιλαμβάνουν κυβέρνηση Υπουργεία / Τμήματα, τους ρυθμιστικούς οργανισμούς, περιβαλλοντικούς συμβούλους, μη κυβερνητικές ή μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και αστική / αγροτική σχεδιαστές.

Κοινή Πρώτο Εξάμηνο

Οι φοιτητές των προγραμμάτων δίπλωμα του σχολείου μας λαμβάνουν τα ίδια μαθήματα για το πρώτο εξάμηνο μετά την επιλογή και να γίνει αποδεκτή σε ένα από τα προγράμματά μας. Αυτή η κοινή εστίαση σας εκθέτει σε μια ποικιλία από επιλογές σταδιοδρομίας και άλλα προγράμματα. Θα έχετε την ελευθερία να εξερευνήσουν και να αποκτήσουν μια διεπιστημονική προοπτική, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε μια βάση γνώσεων και των θεμελιωδών δεξιοτήτων.

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές γίνονται δεκτοί σε ένα ειδικό πρόγραμμα για το πρώτο εξάμηνο τους, η κοινή πρώτο εξάμηνο σας επιτρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση αν βρείτε ένα άλλο πρόγραμμα ή περιοχή καριέρα είναι πιο ελκυστικό. Μόλις έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία το κοινό πρώτο εξάμηνο, μπορείτε να μπείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας κατά το δεύτερο εξάμηνο, με την επιφύλαξη της ικανότητας εγγραφής.

Είναι αυτό εσείς;

Προφανώς, έχετε να απολαμβάνουν να εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους. Προηγούμενη εμπειρία που εργάζονται για τον εθελοντισμό με τις περιβαλλοντικές οργανώσεις οποιουδήποτε είδους είναι ένα περιουσιακό στοιχείο. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν:

 • καλές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας
 • ερευνητικές δεξιότητες
 • τεχνικές δεξιότητες γραφής
 • προσοχή στη λεπτομέρεια
 • αναλυτική ικανότητα
 • ευελιξία στο εργασιακό περιβάλλον
 • ενδιαφέρον για την ύπαιθρο και την προστασία / βελτίωση του περιβάλλοντος

Απασχόληση σε αυτό το περιβαλλοντικό πειθαρχία συνεπάγεται συχνά φορούν ειδικό εξοπλισμό (όπως παρυδάτια στήθος) για την εκτέλεση συγκεκριμένων καθηκόντων, την ανύψωση (όπως εξωλέμβιους κινητήρες), που εργάζονται με αντλίες και κινητήρες, το περπάτημα σε ανώμαλο έδαφος για τη διεξαγωγή της αξιολόγησης των υγροτόπων, βάλτο και το δάσος πουλί έρευνες και εργάζονται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως κατά τη διάρκεια πετρελαιοκηλίδα καθαρισμού, χειμώνα και βροχερές συνθήκες.

Ελάχιστες Προϋποθέσεις Εισαγωγής

OSSD με την πλειοψηφία των πιστώσεων στο Κολέγιο (C) και Άνοιγμα (O) επίπεδο, μεταξύ των οποίων:

 • 2 μαθήματα College (C) Αγγλικά (Βαθμός 11 ή Βαθμού 12)
 • 2 μαθήματα College (C) Μαθηματικά (Βαθμός 11 ή Βαθμού 12)

Όταν (C) είναι το ελάχιστο επίπεδο μαθημάτων για την εισαγωγή, (U) ή (U / C) τα μαθήματα γίνονται επίσης δεκτές. * Οι μαθητές αρχίζουν τον Ιανουάριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν πάνω από το θερινό εξάμηνο.

Ζευγάρι Φοιτητές

Εάν είστε 19 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας, πριν αρχίσετε τα μαθήματα, και δεν διαθέτουν OSSD, μπορείτε να γράψετε την καναδική Δοκιμή Achievement ενηλίκων να αξιολογήσει την καταλληλότητά σας για την αποδοχή. Πρόσθετες δοκιμές ή ακαδημαϊκή αναβάθμιση μπορεί να είναι απαραίτητη για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πορεία για το πρόγραμμα αυτό.

Σύνθετη στέκεται

Είσαι απόφοιτος πανεπιστημίου με πτυχίο Bachelor of Science ή Περιβαλλοντικών Μελετών; Μπορεί να είναι επιλέξιμες για προηγμένη στάση για να εισέλθουν αυτό το πρόγραμμα στο εξάμηνο τρία.

Πρόγραμμα Pathway

Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για την Περιβαλλοντική Τεχνικός, να εξετάζει τις γενικές Τεχνών και Επιστημών - Περιβαλλοντικές Μελέτες και Φυσικών Πόρων επιλογή. Αυτό το πρόγραμμα οδός μπορεί να παρέχει τις απαιτήσεις που χρειάζεστε για την εισαγωγή, ενώ μπορείτε να κερδίσετε τις πιστώσεις για το πρώτο εξάμηνο του Περιβάλλοντος Τεχνικός.

Σχετικά προγράμματα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Περιβαλλοντικής Τεχνικός προσόντα για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο πρόγραμμα Τεχνολογία. Ίσως επίσης να θέλετε να ελέγξετε έξω την διαχείριση των οικοσυστημάτων, Ιχθύων και Άγριας Ζωής Τεχνικός ή τον άλλο από τα προγράμματά μας διπλώματος δύο χρόνια. Σε μόλις δύο εξάμηνα, μπορείτε να πάρετε άλλο ένα τεχνικό δίπλωμα, να επεκτείνουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και μεταπτυχιακούς σας με ένα διπλό πτυχίο.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα, το σχέδιο για τις δαπάνες περίπου $ 750 κατά το πρώτο έτος και 525 δολάρια κατά το δεύτερο έτος για τα βιβλία, τις προμήθειες και τα σχολεία τομέα.

Συμφωνίες Μεταφοράς

 • Πανεπιστήμιο Acadia
 • Πανεπιστήμιο Lakehead
 • Royal Roads Πανεπιστήμιο
 • Πανεπιστήμιο του Guelph
 • Western University
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποFleming College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,995 CAD
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη