Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το PGS βοηθά τους μαθητές να επιταχύνουν τα παλαιά πρότυπα του κλάδου και να επιτύχουν λύσεις καινοτόμες και πρακτικές.

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους μέσω της κατάρτισης στην αειφόρο διαχείριση μπορούν να επιλέξουν από διάφορες εξειδικευμένες επιλογές πιστοποιητικών.

 • Αειφόρος διαχείριση - Σαν Φρανσίσκο
 • Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας - Σαν Φρανσίσκο
 • Συνεταιριστική διαχείριση - Σιάτλ

Αειφόρος διαχείριση - Σαν Φρανσίσκο

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αειφόρου Διαχείρισης παρέχει μια ευκαιρία στους επαγγελματίες να εξοικειωθούν με τη γλώσσα και τα εργαλεία της βιώσιμης διαχείρισης και της σκέψης των συστημάτων. Δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές που μπορεί να είναι ήδη εκπαιδευμένοι σε εργαλεία συμβατικής διαχείρισης των επιχειρήσεων, ειδικά αν έχετε ήδη ένα MBA, να επιταχύνετε γρήγορα στην εξοικείωσή σας με τη γλώσσα και τα εργαλεία της αειφορίας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πέντε ξεχωριστά κομμάτια που σας επιτρέπουν να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο σύνολο ικανοτήτων ή ικανότητας.

Περιγραφή

Το Πιστοποιητικό για την Αειφορική Διαχείριση προσφέρει πέντε ξεχωριστές περιοχές εστίασης, επιτρέποντας στον μαθητή να μάθει τις ιδιαίτερες έννοιες και τις ικανότητες της βιώσιμης διαχείρισης που ισχύουν για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό ενδιαφέρον του. Αυτά είναι:

 • Εφαρμοσμένη βιώσιμη στρατηγική
 • Εφαρμοσμένες βιώσιμες λειτουργίες
 • Εφαρμοσμένο Βιώσιμο Μάρκετινγκ και Ανάπτυξη Προϊόντων
 • Βιώσιμη χρηματοδότηση και διαχείριση κεφαλαίων
 • Εφαρμοσμένη βιώσιμη ηγεσία

Κάθε περιοχή εστίασης απαιτεί ο φοιτητής να λάβει μεταξύ τριών και τεσσάρων μαθημάτων για μια περίοδο δύο έως τριών εξαμήνων. Σε κάθε μία από τις τρεις πρώτες περιοχές εστίασης, ο σπουδαστής συμμετέχει ως μέλος μιας ομάδας για να αναπτύξει και να εφαρμόσει βιώσιμα εργαλεία διαχείρισης σε μια πραγματική εταιρεία ή μη κερδοσκοπική οργάνωση. Σε όλες τις περιπτώσεις, το πρώτο μάθημα είναι οι αρχές της βιώσιμης διαχείρισης. Αυτό εισάγει τον σπουδαστή στα πλαίσια αειφορίας και τις πρακτικές με τις οποίες μπορούν να αναλυθούν και να κατανοηθούν οι πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να καταστούν βιώσιμες.

Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας - Σαν Φρανσίσκο

Το Πιστοποιητικό για τη Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας διερευνά τις ενεργειακές τεχνολογίες μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής και περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμια κλίμακα. Το Πιστοποιητικό απαιτεί δύο σειρές μαθημάτων: Αρχές Αειφόρου Διαχείρισης και Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας. Αυτό το Πιστοποιητικό είναι το πρώτο σε μια προγραμματισμένη σειρά Πιστοποιητικών στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Διαχείρισης CleanTech (CMCP).

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης για τη Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας απαιτεί δύο σειρές μαθημάτων: την επιλογή της Αειφόρου Ενεργειακής Διαχείρισης και τις Αρχές της Αειφόρου Διαχείρισης (4 μονάδες πυρήνα).

Η επιλογή της αειφόρου ενεργειακής διαχείρισης διερευνά τις ενεργειακές τεχνολογίες σε ένα πλαίσιο κοινωνικής και περιβαλλοντικής διαχείρισης σε παγκόσμια κλίμακα. Η πορεία συγκέντρωσης αρχίζει με μια επισκόπηση των διαφόρων ενεργειακών πηγών και στη συνέχεια διερευνά τις βασικές αρχές των σημερινών και μελλοντικών ενεργειακών συστημάτων με έμφαση σε τεχνολογίες με υψηλό αναπτυξιακό δυναμικό.

Το μάθημα "Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας" χρησιμοποιεί μια πραγματιστική και συστηματική προσέγγιση στο θέμα της ενεργειακής διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των διαστάσεων τεχνολογικής, περιβαλλοντικής, οικονομικής, στρατηγικής, οργανωτικής και δημόσιας πολιτικής.

Οι σπουδαστές θα εργαστούν σε ομάδες για να μάθουν για τις τρέχουσες τάσεις ενεργειακής τεχνολογίας και σχετικά οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Θα μάθουν και θα εφαρμόσουν τα κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης για την ανάπτυξη συστημάτων βιώσιμης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής και πολιτικής ανάλυσης, σχεδιασμού και αξιολόγησης.

Αυτό το Πιστοποιητικό είναι το πρώτο σε μια προγραμματισμένη σειρά Πιστοποιητικών στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Διαχείρισης Cleantech (CMCP). Το PGS σκοπεύει να προσφέρει επιπλέον πιστοποιητικά σχετικά με την καθαρή τεχνολογία στην Πράσινη Χημεία, τη Βιώσιμη Διαχείριση των Υδάτων, τη Διαχείριση Βιώσιμων Τροφίμων και τη Διαχείριση Βιώσιμων Μεταφορών προσφέροντας μαθήματα επιλογής σε αυτά τα μαθήματα ως σειρά διαχείρισης Cleantech.

Συνεταιριστική διαχείριση - Σιάτλ

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια βαθιά κατάδυση στον κόσμο της συνεταιριστικής διαχείρισης, διερευνώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του συνεταιριστικού τομέα.

Το Πιστοποιητικό μας στο πρόγραμμα Συνεταιριστικής Διαχείρισης προσφέρει μια βαθιά κατάδυση στον κόσμο της συνεργασίας συνεργασίας, διερευνώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, ευκαιρίες και προκλήσεις του συνεταιριστικού τομέα.

Η Διεθνής Συνεταιριστική Συμμαχία αντιπροσωπεύει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο μεμονωμένα μέλη. Οι συνεταιρισμοί δημιουργούν μερική ή πλήρη απασχόληση σε τουλάχιστον 250 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και αποτελούν το 12% του συνολικού απασχολούμενου πληθυσμού των χωρών της ομάδας των 20 χωρών. Οι 2.000 συνεταιρισμοί στις 65 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα του World Cooperative Monitor ανέρχονται σε 2.6 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Παρόλο που ακούμε λίγο σχετικά με τον συνεταιρισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι στην πραγματικότητα η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό μελών που εκπροσωπείται από τη Διεθνή Συνεταιριστική Συμμαχία. Υπάρχουν σχεδόν 30.000 συνεταιρισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, με 256 εκατομμύρια μέλη και πάνω από δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Η ακολουθία PGS 12-credit 4-course παρέχει:

 • μια εισαγωγή στην ιστορία και τις αρχές του διεθνούς συνεταιριστικού κινήματος, καθώς και μια επισκόπηση των βιομηχανικών κλάδων και των συνεταιριστικών τύπων που είναι πιο κοινός στις ΗΠΑ.
 • μια διεξοδική διερεύνηση των νομικών ζητημάτων, της διακυβέρνησης και των οικονομικών ζητημάτων που είναι μοναδικά στον τομέα των συνεταιρισμών. Οι φοιτητές θα εξετάσουν θέματα σχετικά με την ένταξη, τις επενδύσεις μελών, τα μερίσματα, την κατανομή των κερδών, τις στρατηγικές εξατομίκευσης, τις πολλαπλές κατηγορίες μετοχών, τους εξωτερικούς επενδυτές και τις στρατηγικές χρηματοδότησης.
 • εξέταση του γενικού θέματος της διαχείρισης σε ένα δημοκρατικό χώρο εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ιδιαίτερες προκλήσεις της εμπλοκής και της ενδυνάμωσης των εργαζομένων στον τομέα των συνεταιρισμών. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την ηγεσία, την καθοδήγηση, τη διευκόλυνση των συνεδριάσεων, τη συνεργατική λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση των συγκρούσεων.
 • μια ευκαιρία να αναλάβει ένα έργο «πραγματικού κόσμου» στον συνεταιριστικό τομέα.

Μορφή προγράμματος και μεθόδους διδασκαλίας

Το Πιστοποιητικό στη Συνεργατική Διαχείριση είναι ένα πρόγραμμα 12 μηνών. Το 2017-2018, το πρόγραμμα θα προσφερθεί σε τέσσερα τρίμηνα, με ένα μάθημα ανά θητεία.

Το πρόγραμμα Certificate in Cooperative Management διατίθεται σε μορφή Seattle Hybrid, συνδυάζοντας μηνιαίες μαθήματα σε άτομα με εβδομαδιαία εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αυτό το σχέδιο υβριδικών μαθημάτων επιτρέπει στους μαθητές από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενώ συνεχίζουν να ζουν και να εργάζονται στις οικιακές τους κοινότητες.

Οι μηνιαίες συνεδρίες σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν τα Σάββατα στο IslandWood, κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης LEED Gold ύψους 250 στρεμμάτων στο νησί Bainbridge, στην Ουάσινγκτον. Μεταξύ των μηνιαίων συνεδριών σε προσωπικό, οι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα σε απευθείας σύνδεση και συνεργάζονται με τους διδάσκοντες, τους ομιλητές και μεταξύ τους μέσω τεχνολογιών πολλαπλών εξ αποστάσεως εκμάθησης.

Η διδασκαλία ενσωματώνει μια ποικιλία μεθοδολογιών, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων από τους διδάσκοντες και τους προσκεκλημένους ομιλητές, παρουσιάσεις διαφανειών και βίντεο, σχολικές τάξεις και συζητήσεις σε απευθείας σύνδεση, εκδρομές στην περιοχή και ατομικά και ομαδικά προγράμματα.

Το πρόγραμμα Συνεργατικής Διαχείρισης μπορεί να θεωρηθεί ως αυτόνομο Πιστοποιητικό ή ως μέρος ενός από τα προγράμματα MBA που βασίζονται στο Σιάτλ.

Μαθήματα πίστωσης

Με την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων μαθημάτων πιστοποιητικών, ο φοιτητής θα λάβει πιστοποιητικό ολοκλήρωσης που θα εκδοθεί από το Presidio Graduate School και η πιστοποίησή τους θα εμφανίζεται στην επίσημη μεταγραφή τους.

Πρόγραμμα

Τα μαθήματα PGS παρέχονται σε μορφή υβριδικού (σε απευθείας σύνδεση και προσωπικά). Κάθε μάθημα συναντάται προσωπικά πέντε φορές ανά εξάμηνο για ημερήσιες διαμονές, με online, συνεργατική εργασία μεταξύ των κατοίκων.

Παρακαλώ σημειώστε: Λόγω του υβριδικού (ανάμιξη σε απευθείας σύνδεση / μηνιαία σε προσωπικό μαθήματα), αυτό το πρόγραμμα δεν είναι ανοικτή για τους διεθνείς φοιτητές που απαιτούν φοιτητική βίζα. Παρακαλούμε δείτε το MBA μας για το Βιώσιμο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Σιάτλ, εάν απαιτείται βίζα σπουδαστών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη