Πιστοποιητικό ΙΙΙ στο Patisserie

Melbourne Polytechnic

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστοποιητικό ΙΙΙ στο Patisserie

Melbourne Polytechnic

Γίνετε το πρόσωπο πίσω από αυτές τις απολαυστικές δημιουργίες κέικ κατάστημα. Το πιστοποιητικό ΙΙΙ της Patisserie στο Melbourne Polytechnic θα αναπτύξει τη δημιουργικότητά σας και το πάθος σας για λεπτομέρειες καθώς θα κάνετε το πρώτο βήμα στην καριέρα σας ως αρχιμάγειρας ζαχαροπλαστικής.

Είστε καλλιτέχνης

Σε αυτή τη δυναμική βιομηχανία, οι φήμες αναπτύσσονται στο πίσω μέρος της σκληρής δουλειάς. Οι σεφ ζαχαροπλαστικής είναι οι καλλιτέχνες της βιομηχανίας φιλοξενίας και οι ειδικευμένοι σεφ ζαχαροπλαστικής είναι σε συνεχή ζήτηση. Χρησιμοποιήστε το πιστοποιητικό III στο Patisserie για να κερδίσετε την αναγνώριση για τις δεξιότητές σας και την αφοσίωσή σας.

Γλυκά τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας

Θα εργαστείτε μαζί με επαγγελματίες του κλάδου που χρησιμοποιούν τις τελευταίες μεθοδολογίες και εγκαταστάσεις ζύμης. Θα μάθετε το εμπόριό σας στις εμπορικές κουζίνες μας στο Prahran και το Preston και στη συνέχεια θα παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας στο πλήρως λειτουργικό, βραβευμένο εστιατόριο της Melbourne Polytechnic , St Georges.

Βιομηχανικές συνδέσεις και πόροι

Το προσωπικό μας έχει πολλές επαφές εντός του κλάδου και είμαστε συνδεδεμένοι με το πρόγραμμα Channel 10 TV MasterChef Australia.

Αποτέλεσμα της απασχόλησης

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε εργασία, όπως:

  • chef που ειδικεύεται στην ζαχαροπλαστεία
  • ζαχαροπλαστεία
  • boutique patisseries
  • ειδικευμένα μαγειρεία ζύμης

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Μπορεί να είστε ήδη στο χώρο εργασίας ή στη βιομηχανία. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστείτε στο εστιατόριο St Georges για πραγματική επαγγελματική εμπειρία.

Πρόγραμμα δανείου στήριξης του εμπορίου (TSL)

Αυστραλοί μαθητευόμενοι που πραγματοποιούν αυτό το μάθημα ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για το νέο πρόγραμμα δανείου υποστήριξης εμπορικών συναλλαγών της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας (TSL).

Εκτίμηση

Χρησιμοποιούμε διάφορες μορφές αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής αξιολόγησης, των αναθέσεων, της ταξικής εργασίας, της αυτοαξιολόγησης και της άμεσης παρατήρησης.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες μορφές αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής αξιολόγησης, των αναθέσεων, της ταξικής εργασίας, της αυτοαξιολόγησης και της άμεσης παρατήρησης.

Pathways για περαιτέρω μελέτη

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πιστοποιητικού III στο Patisserie, μπορείτε να διατυπώσετε το δίπλωμα φιλοξενίας του Melbourne Polytechnic και το Bachelor of Hospitality Management.

Καριέρα Pathways

Μια καριέρα στο ζαχαροπλαστείο μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε, από ειδικά ζαχαροπλαστεία και μικρά εστιατόρια σε διεθνή ξενοδοχεία και θέρετρα. Ο κόσμος είναι το στρείδι σας.

Περίοδος εγγραφής

  • Φεβρουάριος
  • Ιούλιος
  • Midyear

Απαιτήσεις εισόδου

Τοπικοί φοιτητές

Δεν υπάρχουν εκπαιδευτικά προαπαιτούμενα για αυτό το μάθημα. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν βασικές δεξιότητες γραμματισμού και μαθηματικών.

Διεθνείς φοιτητές

  • Ακαδημαϊκό: ισοδυναμία της Αυστραλιανής Χρονιάς 11
  • Αγγλικά: Ακαδημαϊκό IELTS 5.5 συνολικά χωρίς ατομική ζώνη κάτω από 5.0, ή ισοδυναμία. Άλλα: Πλήρης απασχόληση μόνο στην πανεπιστημιούπολη του Preston της Melbourne Polytechnic .

Μονάδες Μελέτης

Οι ώρες που εμφανίζονται είναι ονομαστικές, οι πραγματικές ώρες εκπαίδευσης στην τάξη μπορεί να διαφέρουν. Επικοινωνήστε με το τμήμα για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες επικοινωνίας με τους φοιτητές.

Κωδικός Θέματα Ώρες

  • BSBSUS201A ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΕΣ 20
  • BSBWOR203B ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 15
  • HLTAID003 ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 18
  • SITHCCC101 ΧΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 25
  • SITHCCC103 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ 10
  • SITHCCC201 ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΠΝΟΥ 45
  • SITHCCC207 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ 50
  • SITHFAB204 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΑΦΕ ESPRESSO 30
  • SITHKOP101 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 13
  • SITHKOP302 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ 30
  • SITHPAT301 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΛΑΚΙΑ 24
  • SITHPAT302 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑΙ ΓΚΑΤΕΡΑΚΙ, ΤΕΡΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ 60
  • SITHPAT303 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ 24
  • Το SITHPAT304 παράγει προϊόντα αρτοποιίας βασισμένα στο χέρι 42
  • Ο SITHPAT305 ΠΑΡΑΓΩΓΕΙ ΠΕΤΑΤΕΡΕΣ ΤΕΣΣΕΡΑΣ 30
  • SITHPAT306 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΙΣΤΕΡΕΣ 100
  • Το SITHPAT402 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 60
  • SITXFSA101 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 15
  • SITXFSA201 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 40
  • SITXHRM301 COACH ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20
  • SITXINV202 ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 10
  • SITXWHS101 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 4, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 18, 2019
Ιούλιος 15, 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,750 AUD
AUD $ 13000 ετησίως
Information
Deadline
Φεβρ. 17, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Locations
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 18, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Φεβρ. 17, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Ημερομηνία Λήξης Ιούνιος 28, 2019
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 15, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 14, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Ημερομηνία Λήξης Δεκ. 6, 2019
Dates
Φεβρ. 18, 2019
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Φεβρ. 17, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Ημερομηνία Λήξης Ιούνιος 28, 2019
Ιούλιος 15, 2019
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιούλιος 14, 2019
Applications are accepted up until intakes commence.
Ημερομηνία Λήξης Δεκ. 6, 2019
Βίντεο

Melbourne Polytechnic - Discover Different