Οδηγεί τη μετατροπή του ενεργειακού τομέα, μια παγκόσμια ευθύνη

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ενέργειας σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους μηχανικούς, τους διευθυντές και τους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις εξειδικευμένες δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουν εμπειρογνώμονες στον ενεργειακό τομέα προκειμένου να οδηγήσουν αποτελεσματικά τις οργανώσεις και τα έργα εντός της ενεργειακής βιομηχανίας. Αυτοί οι εξειδικευμένοι ηγέτες πρέπει να είναι σε θέση να εκτελούν οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές αξιολογήσεις, καθώς και να σχεδιάζουν καινοτόμα και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Μορφή

Μερικής απασχόλησης

Διάρκεια 1 χρόνος
Τοποθεσία Μοντερέι
Εισαγωγή προγράμματος Σεπτέμβριος
Γλώσσα Αγγλικά και Ισπανικά

Ένας πρωτοπόρος μεταπτυχιακός στο Μεξικό

Ο μεξικανικός ενεργειακός τομέας εξελίσσεται σε μεγάλο βαθμό, γι 'αυτό και το EGADE Business School σχεδίασε αυτό το πρωτοπόρο μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Μεξικό, εμπλουτισμένο με μια μικτή προσέγγιση, η οποία προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κλάδο. Το πτυχίο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να κατακτήσουν την πολυπλοκότητα του ενεργειακού τομέα.

Γίνετε ένας από τους πρώτους κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ενέργειας στο Μεξικό

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών και η μορφή αυτής της ειδικής εξειδίκευσης σχεδιάστηκαν για να οδηγήσουν τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας μέσα από μια εμπεριστατωμένη μαθησιακή εμπειρία ώστε να μπορέσετε να γίνετε ένας επικεφαλής ηγέτης στη διαχείριση και τη δημιουργία στρατηγικών έργων στον ενεργειακό τομέα. Μερικά από τα κύρια οφέλη αυτού του προγράμματος περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής εμπειριών με εμπειρογνώμονες τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα της αγοράς ενέργειας.
 • Τα μαθήματα επικεντρώθηκαν σε οικονομικούς τομείς ως υπο-εξειδίκευση.
 • Μια εις βάθος εξέταση των ρυθμιστικών μέτρων , ιδίως στο Μεξικό, όπως η διάρθρωση της αγοράς και η συμμετοχή ιδιωτικών εταιρειών.
 • Μια εκτελεστική μορφή με την ευελιξία να εξισορροπήσετε την επαγγελματική σας επιτυχία με τις προσωπικές και εργασιακές σας προσπάθειες
 • Πρόσβαση σε μια σχολή αποτελούμενη από διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές μαζί με την καθοδήγηση και τη συμμετοχή των ηγετών της βιομηχανίας σε διαλέξεις και σεμινάρια.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αποδοχής

Η εισαγωγή στην εξειδίκευση αυτή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η Επιτροπή Εισαγωγικών Σχολών του EGADE Business School αξιολογεί διεξοδικά την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία κάθε αιτούντος, με σκοπό την αξιολόγηση της δυνατότητας ακαδημαϊκής επιτυχίας και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Επαγγελματική εμπειρία 5 - 8 χρόνια
Εύρος ηλικίας 30-35
Εκπαίδευση Απόφοιτοι κολλεγίων
Ελάχιστη / μέση GMAT 550/600
Γλώσσα Αγγλική εξέταση επάρκειας (TOEFL, IBT ή ισοδύναμο)
Πρόσθετες απαιτήσεις
 • Αίτηση
 • Αποτέλεσμα δοκιμής εισαγωγής (PAEP ή ισοδύναμο)
 • Δύο επαγγελματικές επιστολές συστάσεων
 • Ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα Επίσημη τεκμηρίωση
 • Αγγλικό πιστοποιητικό επάρκειας (TOEFL ή ισοδύναμο)
 • Μια δήλωση του σκοπού
 • Συνέντευξη με τον διευθυντή του προγράμματος ή με το μέλος του διδακτικού προσωπικού
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • ισπανικά
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη