Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Κυβέρνηση Χρηματοοικονομική Διοίκηση έχει σχεδιαστεί κυρίως για άτομα που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην κρατική χρηματοοικονομική πληροφόρηση, τον κυβερνητικό έλεγχο, και την ανάθεση και τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης. Σας προετοιμάζει επίσης για τις εξετάσεις Certified Government Financial Manager και Certified Defense Financial Manager.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να ενισχύσουν την κατανόησή τους από τους λογιστές ή τα άτομα που επιδιώκουν να εκπληρώσουν ορισμένες από τις λογιστικές απαιτήσεις για να καθίσουν για την εξέταση CPA, αλλά δεν επιθυμούν να κερδίσουν πτυχίο επιχειρήσεων. Τα μαθήματα πιστοποιητικών μπορούν να ικανοποιήσουν έξι επιλεγόμενες πιστώσεις στο πρόγραμμα MBA ή δώδεκα από τις προαπαιτούμενες πιστώσεις στο MS στο πρόγραμμα λογιστικών και επιχειρηματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημοσιονομική διαχείριση της κυβέρνησης.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικού

Για να λάβετε Πιστοποιητικό στην κρατική χρηματοοικονομική διαχείριση, πρέπει να ολοκληρώσετε 12 μονάδες μαθημάτων μαθημάτων και να διατηρήσετε σωρευτική ΣΔΣ όχι μικρότερη από 3,0 για τα μαθήματα που λαμβάνονται στο πρόγραμμα πιστοποιητικών. Τα μαθήματα πρέπει να ολοκληρωθούν αφού λάβετε πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για την εισαγωγή στο Πρόγραμμα Πιστοποιητικών απαιτούνται τα εξής:

  • Αίτηση: Συμπληρώστε την αίτησή σας Οι ερωτήσεις σχετικά με την αίτηση θα πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Μεταπτυχιακών και Διεθνών Εισδοχών (410.837.6565).
  • Προσωπική δήλωση: Αναφέρετε λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε μια απόφοιτη επιχειρηματική εκπαίδευση, τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σας και πώς νομίζετε ότι αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να τα επιτύχετε. Παρέχετε οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες που υπογραμμίζουν μοναδικές πτυχές της υποψηφιότητάς σας στην Επιτροπή Εισαγωγής. Περιορίστε τη δήλωση σε μια σελίδα κειμένου.
  • Μεταγραφές: Υποβάλετε δύο αντίγραφα των επίσημων μεταγραφών από όλα τα ιδρύματα που συμμετείχαν. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα απόκτησης πτυχίου επιχειρήσεων πρέπει να έχουν ελάχιστη προπτυχιακή ΣΔΣ 3,0.
  • Επιστολές σύστασης: Παρέχετε δύο συστατικές επιστολές που απευθύνονται στις ικανότητές σας για να ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα μεταπτυχιακό επιχειρησιακό πρόγραμμα.
  • Συνέχιση: Παρέχετε ένα τρέχον βιογραφικό με λεπτομερή περιγραφή του ιστορικού απασχόλησης (συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών, των τίτλων, των ευθυνών και των δραστηριοτήτων της κοινότητας.
  • GMAT: Η GMAT δεν απαιτείται για τους υποψηφίους στα προγράμματα πιστοποιητικών επιχειρήσεων μεταπτυχιακών.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Baltimore, Merrick School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
801 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη