Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Οι σπουδαστές που σχεδιάζουν να εργαστούν στον τομέα της γαστρονομίας ως διευθυντές εστιατορίων ή ζαχαροπλαστικής ή που θέλουν να ανοίξουν μια δική τους επιχείρηση εστιατορίων θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη κατανόηση της βιομηχανίας τροφίμων μέσω αυτού του καλά στρογγυλεμένου προγράμματος. Στο Kul IN , οι μαθητές ενισχύουν τις μαγειρικές τους ικανότητες μέσα από έντονες γαστρονομικές πρακτικές. Στο ZSEM Business Academy, μαθαίνουν για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και τη διοίκηση μέσω των τάξεων στο ψηφιακό μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, το επιχειρηματικό περιβάλλον, την καινοτομία και άλλους οικονομικούς τομείς που είναι σημαντικοί για την κατανόηση στον κλάδο των εστιατορίων και των τροφίμων.

Το πάθος δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να ανοίξει μια επιτυχημένη επιχείρηση, ειδικά στον κλάδο HoReCa. Αυτό το κοινό πρόγραμμα μεταξύ Culinary Institute Kul IN και ZSEM Business Academy προσφέρει στους φοιτητές ισορροπία μεταξύ των δημιουργικών μαγειρικών τεχνών και του οικονομικού ρεαλισμού που απαιτείται για να πετύχει. Η μαγειρική διαχείριση έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που σχεδιάζουν να εργαστούν στον τομέα της γαστρονομίας ως διευθυντές εστιατορίων ή ζαχαροπλαστικής ή που θέλουν να ανοίξουν μια δική τους επιχείρηση εστιατορίου. Οι μαθητές ενισχύουν πρώτα τις μαγειρικές τους δεξιότητες στο Kul IN για δύο μήνες. Στη συνέχεια, μαθαίνουν για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και τη διαχείριση μέσω τάξεων στο ψηφιακό μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, το επιχειρηματικό περιβάλλον, την καινοτομία και άλλους τομείς οικονομικών που είναι σημαντικοί για την κατανόηση στον κλάδο των εστιατορίων και των τροφίμων.

Μαγειρικές Τέχνες στο Kul IN

Κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο Σισάκ, οι σπουδαστές κατανοούν πλήρως τις μεθόδους και τις τεχνικές μαγειρικής που χρησιμοποιούνται στη γαλλική και την ιταλική κουζίνα, καθώς και την βαθύτερη κατανόηση της βιομηχανίας και των προτύπων HoReCa. Το μάθημα είναι άκρως πρακτικό και οι σπουδαστές δαπανούν το 80% της τάξης στην πρακτική άσκηση, καθοδηγούμενοι από εκπαιδευτές σεφ. Το μάθημα καλύπτει την επεξεργασία θερμικής και μηχανικής τροφής, την αναγνώριση της ποιότητας των συστατικών, την προετοιμασία των μαχαιριών, τη δημιουργία μενού εστιατορίων, την οργάνωση και το σερβίρισμα πιάτων, τα επαγγελματικά πρότυπα μαγειρέματος, τα μερίδια τροφίμων, την αποθήκευση τροφίμων και την υγιεινή, καθώς και την ιστορία της γαστρονομίας. Προκειμένου να σας φέρει την πλήρη εμπειρία της μελέτης στο Culinary Institute Kul IN , επισκεφθείτε την επίσκεψή μας.

Τα καθημερινά μαθήματα μαγειρικής συμπληρώνονται με εκδρομές σε γνωστά εστιατόρια και κέντρα παραγωγής τροφίμων στην Κροατία, καθώς και διαλέξεις φιλοξενουμένων από επιτυχημένους κροάτες και διεθνείς σεφ. Επιπλέον, οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα στην ονοματολογία και το ζευγάρωμα κρασιών.

Ανακαλύψτε το πάθος σας προς τη γαστρονομία μέσω του σπουδαστή Kul IN .

Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης του Ζάγκρεμπ - Business Academy

Στη συνέχεια οι σπουδαστές μετακινούνται στην πρωτεύουσα της Κροατίας Ζάγκρεμπ, όπου μελετούν την επιχειρηματική πλευρά της μαγειρικής διαχείρισης στην ZSEM Business Academy. Εκτός από τη βασική επιχειρηματική οικονομία, οι μαθητές μαθαίνουν πώς να επιλέγουν και να βρίσκουν την εξειδικευμένη αγορά τους, πώς να προωθούν τις επιχειρήσεις HoReCa, πώς να προγραμματίζουν και να διαχειρίζονται τα οικονομικά, το λειτουργικό κόστος και τους ανθρώπινους πόρους και πώς να είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο σύγχρονο εστιατόριο κεραία.

Η αναζωογονητική σκηνή εστιατορίου του Ζάγκρεμπ προσφέρει φυσικά στους σπουδαστές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη βιομηχανία φιλοξενίας. Όχι μόνο οι μαθητές θα βρουν έμπνευση για νέα πιάτα, αλλά και θα μπορούν να συνεργάζονται με τους διαχειριστές εστιατορίων και τους ιδιοκτήτες καθώς αναπτύσσουν τα δικά τους επιχειρηματικά σχέδια.

Το ZSEM είναι ένα διεθνές αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο AACSB, κατατάσσοντάς το ανάμεσα στο 5% των επαγγελματικών σχολών παγκοσμίως. Το 2017, η Eduniveral κατέταξε το ZSEM ως μία από τις τρεις πρώτες σχολές επιχειρήσεων στην Ανατολική Ευρώπη και αναγνώρισε τη σημαντική διεθνή επιρροή της με το βραβείο 4 Palmes.

Πρόσθετες πληροφορίες προγράμματος:

  • Γλώσσα που χρησιμοποιείται στην τάξη: Αγγλικά και Κροατικά
  • Ανάγνωση και Υλικά που παρέχονται από Kul IN και ZSEM (στα αγγλικά)
  • Στολές: παρέχονται από την Kul IN
  • Διαμονή στο Σισάκ: παρέχεται από την Kul IN

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι σπουδαστές λαμβάνουν πιστοποιητικό για τη διαχείριση μαγειρικής από το Culinary Institute Kul IN και από το σχολείο οικονομικών και διαχείρισης του Ζάγκρεμπ - Business Academy

Ημερομηνία Έναρξης Προγράμματος στο Kul IN :

  • 11.06.2019. - 14.08.2019.
  • 19.08.2019. - 18.10.2019.

Κόστος μαθημάτων: 7.690,00 ευρώ

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΤΗΝΟ: Για τους μαθητές των πρώιμων πτηνών μας προσφέρουμε έκπτωση 200 € για τα δίδακτρα του προγράμματος. Για να αρπάξετε αυτό το κουπόνι, ολοκληρώστε τη διαδικασία υποβολής αίτησης και πληρώστε τα δίδακτρα δύο μήνες πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν:

  • Εκπαιδευτικά μαθήματα, βιβλιογραφία, υλικά και στολές για το πρόγραμμα Culinary Management ( Kul IN και ZSEM)
  • Μεταφορά στο Kul IN από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ
  • Διαμονή και μεσημεριανό στις καθημερινές στο Kul IN
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCulinary Institute Kul IN »

Τελευταία ενημέρωση March 19, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 11, 2019
Αυγ. 19, 2019
Duration
3 Μήνες
Τιμή
7,690 EUR
Deadline
Μάιος 10, 2019
Ιούλιος 19, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 11, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 14, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 10, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 19, 2019
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 18, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 21, 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 20, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 20, 2019

Ιούνιος 11, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Μάιος 10, 2019
Ημερομηνία λήξης
Αυγ. 14, 2019

Αυγ. 19, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 19, 2019
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 18, 2019

Οκτ. 21, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 20, 2019
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 20, 2019
Άλλη

Experience from MGU students, Japan