Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να προάγει την ανάπτυξη των γενικών δεξιοτήτων διαχείρισης και ικανοτήτων που απαιτούνται σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, τόσο από άτομα που ήδη λειτουργούν είτε από άτομα που επιδιώκουν να αναλάβουν εποπτικούς και διαχειριστικούς ρόλους.


5 λόγοι για να μελετήσετε εδώ

 1. Βραβευμένο:
  Βραβείο Επιχειρηματικού Πανεπιστημίου της Χρονιάς (Βραβεία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2016).


 2. Βραβευμένη:
  Το LSBU έχει βαθμολογηθεί με άργυρο στο Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας.


 3. Επαγγελματική διαπίστευση:
  Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διοίκηση είναι διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI). Με την επιτυχή ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού πτυχίου σας, έχετε επίσης CMI Level 5 Certificate in Management


 4. Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι:
  Η Business School είναι ένα διαπιστευμένο κέντρο CMI και είναι ένα από τα λίγα ακαδημαϊκά ιδρύματα που είναι εταιρικό μέλος του Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής.


 5. Πρακτική προσέγγιση:
  Ως ακαδημαϊκό μάθημα, έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει την πρακτική εμπειρία που φέρνετε στην τάξη.


Το μάθημα θα αναπτύξει τις δεξιότητες της ανάλυσης, την επίλυση προβλημάτων και την προορατική σκέψη. Θα παρέχει τις βασικές γνώσεις και κατανόηση που απαιτούνται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε ένα διευθυντικό ρόλο και γι 'αυτό έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους διευθυντές που θέλουν να αναπτύξουν και να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους ικανότητα και βάση γνώσεων.

Τα μαθήματά μας γενικής διοίκησης περιλαμβάνουν την συγγενή συμμετοχή στο Chartered Management Institute (CMI) με την ευκαιρία να υποβάλετε αίτηση για πλήρη συμμετοχή όταν ολοκληρωθεί το μάθημα. Είναι διαπιστευμένοι από το CMI και η εγγραφή μέλους του φοιτητή στο CMI περιλαμβάνεται στην αμοιβή μαθημάτων.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

 • Ο αποτελεσματικός διαχειριστής
 • Διαχείριση πληροφοριών και πόρων
 • Μάρκετινγκ και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών
 • Διαχείριση των ανθρώπων στην πράξη
 • Ένα Σαββατοκύριακο κατοικιών πραγματοποιείται στο Εξάμηνο 2.


Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με αναθέσεις, δύο ανά ενότητα. Είναι απαίτηση του μαθήματος να παρακολουθήσει και να συμβάλει στο κατοικημένο Σαββατοκύριακο.

Στο πλαίσιο του συνεχώς εξελισσόμενου προγράμματος σπουδών, όλοι οι διδάσκοντες στο μάθημα προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι εργασίες είναι σχετικές και καινοτόμες, συνδέοντάς τις με τις ανάγκες σας και των πιθανών εργοδοτών σας. Ως μέρος των σπουδών σας, θα λάβετε μέρος σε ένα κατοικημένο Σαββατοκύριακο όπου θα συμμετάσχετε σε διάφορες δραστηριότητες που έχουν πρακτική και θεωρητική χρήση. Ως μέρος της εκμάθησης σας, θα αναλάβετε ένα έργο βελτίωσης που συνδέεται άμεσα με την εργασία σας. Το έργο αυτό καθοδηγείται από έναν εμπειρογνώμονα διαχείρισης μολύβδου. Αυτές οι δραστηριότητες συνδέονται σε ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών.

Οι ενότητες αξιολογούνται χρησιμοποιώντας δύο τύπους αξιολόγησης: σχηματικό και αθροιστικό.

Η τυποποιημένη αξιολόγηση είναι οποιαδήποτε διαδικασία με την οποία ασχολούμαστε με τη διαδικασία μάθησης και την ακαδημαϊκή πρόοδο, προκειμένου να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και την απόκτηση γνώσεων, χωρίς όμως να προσδώσει ένα επίσημο σημάδι. Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος υπάρχουν διάφοροι διαμορφωτικοί μηχανισμοί, όπως η δραστηριότητα της ομάδας εργασίας, τα ημερολόγια εκμάθησης, τα μαθήματα δράσης και οι καθημερινές συμβουλές και υποστήριξη από δασκάλους και συναδέλφους.

Η συνοπτική αξιολόγηση αναφέρεται στην επίσημη σήμανση της εργασίας, μέσω εξετάσεων και αξιολόγησης των αναθέσεων. Αν και τελικά είναι οι συνοπτικές εκτιμήσεις που προσδίδουν ένα αποτέλεσμα, σκοπεύουμε οι διαμορφωτικές διαδικασίες να ενισχύσουν τις προοπτικές αυτού του αποτελέσματος και του νόηματός του. Οι σημερινοί φοιτητές μας λένε ότι αυτή η κοινή συμμετοχή με τη μάθηση έχει προσθέσει σημαντικά στις γνώσεις και την εμπιστοσύνη τους.


Απασχολησιμότητα

Εάν δεν εργάζεστε ήδη σε διευθυντικό ρόλο, μετά την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα έχετε αυξήσει σίγουρα τις πιθανότητές σας να εξασφαλίσετε μια τέτοια θέση. Αυτό το μάθημα παρέχει μια ευρεία κατανόηση του οργανισμού και πώς λειτουργεί με σαφέστερη εικόνα της διαφορετικότητας των πολιτισμών και των προτιμήσεων μέσα σε μια ομάδα. Θα έχετε επίσης μεγαλύτερη δυνατότητα να βοηθήσετε άλλους στην ανάπτυξη και να αντιμετωπίσετε προβλήματα απόδοσης με μια σαφέστερη κατανόηση των αναγκών των «πελατών» και των ενδιαφερομένων.

Οι φοιτητές προέρχονται από μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών και τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα. Αυτές περιλαμβάνουν άτομα από διάφορες διευθυντικές θέσεις στο πλαίσιο του NHS, τοπική κυβέρνηση, ιδιωτικές εταιρείες στο χώρο της ψυχαγωγίας, της οικονομίας και άλλων κλάδων


Ακαδημαϊκή εξέλιξη

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα γίνονται μέλη του επαγγελματικού σώματος, του Chartered Management Institute (CMI) και συχνά προχωρούν σε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα, όπως τα Executive Masters στη Δημόσια Διοίκηση ή το MBA

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Θα υποστηριχθείτε καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και θα έχετε πρόσβαση σε λέκτορες για 1-2-1 συναντήσεις και καθοδήγηση. Υπάρχει ενεργός χρήση του Εικονικού Περιβάλλοντος Εκμάθησης της LSBU, όπου διατίθενται όλες οι διαλέξεις και δραστηριότητες σεμιναρίων μαζί με άλλα υλικά υποστήριξης, όπως άρθρα και υλικό αναφοράς. Θα είστε σε θέση να συζητήσετε τυχόν ανησυχίες σας κατά τη διάρκεια διαλέξεων και σεμιναρίων και θα ενθαρρυνθείτε να ζητήσετε βοήθεια και περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με θέματα ή / και εργασίες.


Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι για το Πιστοποιητικό στη Διοίκηση θα πρέπει να διαχειρίζονται ρόλους με αρμοδιότητα για μια ομάδα προσωπικού ή / και για τη διαχείριση αποτελεσμάτων και λειτουργιών. Κατά κανόνα, οι σπουδαστές σε αυτό το μάθημα θα έχουν επομένως αρκετά χρόνια σε διευθυντικό ή εποπτικό ρόλο.

Οι φοιτητές προέρχονται συνήθως από ένα φάσμα τομέων και μεγεθών οργανισμών και αυτό είναι ένα θετικό όφελος στο να επιτρέπεται η εκμάθηση και η σύγκριση μερικές φορές πολύ διαφορετικές οργανωτικές πρακτικές.

Ένα πτυχίο και δύο χρόνια ως διευθυντής ή επόπτης. Οι σπουδαστές που δεν πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις εισόδου αλλά θεωρούνται ότι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν στο μάθημα μέσω επαγγελματικής εμπειρίας θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια δύσκολη εργασία ως απόδειξη της ικανότητας και του ενδιαφέροντός τους.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
9 - 12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,450 GBP
Έτος 1 Προμήθεια UK / ΕΕ μερικής απασχόλησης: £ 1450. Διεθνές τέλος: £ 2187,5
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη