Πιστοποιητικό στις μαγειρικές τέχνες

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πιστοποιητικό στις μαγειρικές τέχνες

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ που βρίσκεται στην ORANGE COUNTY, CA, USA

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Εάν έχετε ένα μεγάλο πάθος για το μαγείρεμα και την αφοσίωση για να φτάσετε στο στόχο σας ως σεφ, επιχειρηματίας τροφίμων και πολλά άλλα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσετε μια καριέρα σε αυτό το ακμάζον τοπίο. Το πρόγραμμα αυτό παρέχει ισχυρή μαγειρική κατάρτιση θεμελίωσης με ένα hands-on εξωτερικό πλοίο.

Οι μαθητές αποκτούν εντατική επαγγελματική και πρακτική εμπειρία με τις καθημερινές μαγειρικές προετοιμασίες και τη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας. Αξιοποιώντας την τεχνολογία με γαστρονομικές γνώσεις παγκόσμιας κλάσης, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει κορυφαία κατάρτιση σε πολύ πιο προσιτή μορφή από τις παραδοσιακές σχολές μαγειρικής. Με την εκμάθηση της βασικής μαγειρικής θεωρίας και τεχνικών μέσω της συμμετοχής στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους σε κάθε συνεδρίαση της τάξης, η οποία λαμβάνει χώρα σε μια επαγγελματική κουζίνα μαζί με κορυφαίους σεφ.

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει

  • Πρώτη φορά μάγειρες που επιδιώκουν να ξεκινήσουν μια καριέρα ως σεφ / βοηθός
  • Οι επιχειρηματίες ξεκινούν μια μαγειρική επιχείρηση
  • Εμπειρογνώμονες μάγειρες βουρτσίζοντας τις τεχνικές τους
  • Οι αρχιμάγειρες που θέλουν να μάθουν αυτές τις προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις

Σταδιοδρομία

Περίληψη επαγγελματικής εργασίας για τους σεφ και τους αρχηγούς μαγειρικής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  • Εργασίες: 142,094 (2018)
  • Προβλεπόμενη ανάπτυξη: 12% (2018-2028)
  • Ετήσιο μισθό: $ 32k - $ 59k (25ο-75ο εκατοστημόριο)

Προνόμια προγράμματος

  • 510 ώρες μείξη σε απευθείας σύνδεση, σε-πρόσωπο εκπαίδευση, και εξωτερική πλοήγηση
  • Επαγγελματικές εγκαταστάσεις κουζίνας
  • Το πλήρες πρόγραμμα γρήγορα - 3 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 6 μήνες με μερική απασχόληση
  • Προσφέρεται σε συνεργασία με την Rouxbe Online Culinary School, ένα καθορισμένο πρόγραμμα ποιότητας ACF

Πρόγραμμα μαθημάτων

Με μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης της τέχνης και υπό την επίβλεψη των επαγγελματιών σεφ, θα συμμετάσχετε σε διαλέξεις και διαδηλώσεις, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στην κουζίνα μας και, μέσα από την πειθαρχία και την πρακτική, θα αναπτύξετε δεξιότητες μαγειρικής που θα περιλαμβάνουν όλα από απλές τεχνικές σε πιο δύσκολες και σύνθετες προετοιμασίες.

  • 3 μήνες πλήρους απασχόλησης: Δευτέρα έως Πέμπτη το απόγευμα (4 ώρες) - κατά προσέγγιση
  • 6 μήνες μερικής απασχόλησης: Τρίτη και Πέμπτη βράδυ (4 ώρες) - κατά προσέγγιση

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα αποκτήσετε εμπειρία σε:

- Δεξιότητες και φροντίδα των μαχαιριών

- Κατάλληλα πρότυπα διαχείρισης τροφίμων και υγιεινής

- Βασικές μαγειρικές τεχνικές που περιλαμβάνουν:

  • Θεμελιώσεις μαγειρικής: αποθέματα, σούπες, σάλτσες
  • Παραγωγή μαγειρικής: σοτάρισμα, ψήσιμο, τηγάνισμα, ζαχαροπλαστική, ζύμωση, σιγοβράζοντας, λαθροθηρία, σχάρα
  • Ψωμί και γλυκά / επιδόρπια
  • Φροντίδα με βάση το φυτό
  • Μαγειρική διατροφή
  • Καλλιτεχνικές τεχνικές επιμετάλλωσης
  • Προηγμένες τεχνικές μαγειρέματος

- Τα θεμέλια της τροφής και της γεύσης

- Εισαγωγή στην κουλτούρα και την ικανότητα της κουζίνας

- Έλεγχοι κόστους τροφίμων

- Τεχνικές μαγειρικής της παγκόσμιας κουζίνας

- Τρέχουσες τάσεις εστιατορίων και τροφίμων

Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των μαθημάτων, οι φοιτητές θα λάβουν Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης από το Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης της UCI.

Πού λειτουργούν οι εκπαιδευμένοι σεφ;

Οι εκπαιδευμένοι σεφ αναζητούν τόσο στη φιλοξενία όσο και στην τουριστική βιομηχανία. Η απασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών τροφίμων αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Ορισμένες δυνατότητες σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν θέσεις σε εστιατόρια, κλαμπ, αρτοποιεία, ξενοδοχεία και ιδρύματα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη οργανισμών τροφίμων και, κατά συνέπεια, οι τίτλοι θέσης ποικίλλουν.

Παραδείγματα τίτλων θέσης:

  • Σεφ κουζίνας
  • Σεφ του Παρτιέ
  • Sous Chef
  • Εκτελεστικός Σεφ
  • Γραμμή ή Προετοιμασία Cook
  • Τροφοδότης
  • Αγοραστής τροφίμων
  • Στυλίστας τροφίμων
  • Τροφή
  • Αποστολέας
  • Βοηθός μαγειρικής / σεφ
  • Ερευνα
  • Δημοσιογράφος Τροφίμων
  • Κριτικός Τροφίμων ή Blogger

Επαγγελματική κουζίνα

Το πρόγραμμά μας αναδεικνύει μια υπερσύγχρονη κουζίνα με επαγγελματικό μαγειρικό εξοπλισμό. Η δυνατότητα επιτρέπει στους μαθητές να εξοικειωθούν με το γρήγορο περιβάλλον και τα διάφορα εργαλεία μιας εργαζόμενης κουζίνας.

Αγγλική προϋπόθεση επάρκειας

Όλα τα προγράμματα πιστοποιητικών στο Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης UCI απαιτούν επαγγελματική κατάρτιση αγγλικής γλώσσας για την ακρόαση και τη λήψη σημειώσεων, την κατανόηση της ανάγνωσης και το λεξιλόγιο, τη γραπτή έκφραση και την προφορική παρουσίαση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 21, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,000 USD
μέσο κόστος
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Irvine, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Irvine, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - USA Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών