Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πιστοποιητικό στην Πράξη Ανθρώπινου Δυναμικού (CHRP) είναι ένα πρόγραμμα ιδρυμάτων που χορηγείται από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Είτε ξεκινάτε απλά στο HR είτε θέλετε να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο, αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε. Επιπλέον, σας προσφέρει επίσης επαγγελματική αναγνώριση μέσω της ιδιότητας μέλους της CIPD.

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, οι εργοδότες αναγνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι με τα κατάλληλα προσόντα, εμπειρία και γνώση είναι απαραίτητες για την επιτυχία των επιχειρήσεων τους.

6 κορυφαίους λόγους για να μελετήσετε εδώ

 1. Συχνές προσκεκλημένοι δάσκαλοι:
  Συχνές διαλέξεις επισκεπτών που είναι διαθέσιμες σε μια ζωντανή πανεπιστημιούπολη για να τονώσουν και να ενισχύσουν τη μάθησή σας.


 2. Οι μικρές τάξεις σημαίνουν βελτιωμένη μάθηση:
  Μικρές τάξεις που επικεντρώνονται στην εφαρμογή θεωρίας σε σενάρια πραγματικής ζωής και ενισχύουν τις δυνατότητες στρατηγικής διαχείρισης.


 3. Βραβείο CIPD:
  Το μάθημα παρέχει βραβείο πιστοποιητικού CIPD και συνεργάτη μέλος του επαγγελματικού σώματος.


 4. Επαγγελματικές ευκαιρίες δικτύωσης:
  Θα μελετήσετε με άλλους επαγγελματίες HR, ιδανικοί για δυνατότητες δικτύωσης.


 5. Καθηγητές με γνώση του κλάδου:
  Οι καθηγητές αυτού του μαθήματος είναι επίσης ειδικοί της βιομηχανίας.


 6. Μεγάλες εγκαταστάσεις:
  Εξαιρετική βιβλιοθήκη, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη, εγκαταστάσεις σπουδαστών και εξατομικευμένοι μηχανισμοί υποστήριξης φοιτητών

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Οι ενότητες που καλύπτονται από το μάθημα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν και να επικαιροποιήσουν ένα φάσμα δεξιοτήτων και γνώσεων που απαιτούνται στην πρακτική της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και να τους παρέχουν μια κατανόηση και εκτίμηση του ρόλου και του φάσματος των δραστηριοτήτων που αναλαμβάνονται από τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων επαγγελματίες

 • Αναπτύσσοντας τον εαυτό σας ως έναν αποτελεσματικό επαγγελματία του ανθρώπινου δυναμικού
 • Κατανόηση των οργανώσεων και ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού
 • Εγγραφή, Ανάλυση και Χρήση Πληροφοριών Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Διανείωση ταλέντων
 • Παροχή δραστηριοτήτων μάθησης και ανάπτυξης
 • Υποστήριξη ορθών πρακτικών στη διαχείριση σχέσεων απασχόλησης

Αυτές οι ενότητες καλύπτουν κρίσιμους τομείς και δίνουν μια πρακτική κατανόηση της συμπεριφοράς των ανθρώπων εντός των οργανισμών και μια εκτίμηση του εύρους και της φύσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Απασχολησιμότητα

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το Πιστοποιητικό στην Πρακτική Ανθρώπινου Δυναμικού (CHRP) μπορούν να προχωρήσουν στη διαχείριση ανθρώπινων πόρων και σε συναφείς κλάδους. Θα μπορούσατε να φτάσετε σε μεσαίες ή και ανώτερες διοικητικές θέσεις κατά την απόκτηση περαιτέρω προσόντων και εμπειρίας.

Ακαδημαϊκή εξέλιξη

Για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού της LSBU, αλλά δεν πληρούν τις τυποποιημένες απαιτήσεις εισαγωγής LSBU για να εφαρμόσουν αυτοβούλως, υπάρχει μια μη τυποποιημένη διαδρομή εισόδου στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το Πιστοποιητικό στην Πρακτική Ανθρώπινου Δυναμικού (Certificate in Human Resource Practice, CHRP) Φοιτητές.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good University Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Εκτός από τις διαλέξεις, τα σεμινάρια και τα σεμινάρια, τα οποία αποτελούν τους βασικούς άξονες οποιουδήποτε μαθήματος, οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν φοιτητικές παρουσιάσεις, ομάδες εργασίας, ασκήσεις ρόλων, πρακτικά υπολογιστικά πακέτα και πακέτα εκμάθησης με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στόχος μας είναι επίσης να ενισχύσουμε τις διαπροσωπικές δεξιότητές σας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καριέρα στην επιλεγμένη θεματική περιοχή σας, υποστηρίζοντάς σας με έναν προσωπικό δάσκαλο και έναν μαθητή μέντορα.

Γνωρίστε Jo, ένα από τα ακαδημαϊκά στελέχη που διδάσκει σε αυτό το μάθημα: ο Jo Lundie έχει διδάξει στο CHRP από το 2012. Ως πανεπιστημιακός μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc HRM) και ειδικός σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού στον ιδιωτικό τομέα (χρηματοοικονομικές υπηρεσίες) Ο Jo είναι παθιασμένος με τον Ανθρώπινο Δυναμικό και δεν έχει τίποτα περισσότερο από να μοιραστεί αυτό το πάθος με τους μαθητές που συναντά. Μια τυπική συνάντηση με τον Jo έχει ως στόχο να είναι ενεργητική, εξαιρετικά συνεργατική και προκλητική, αλλά διασκεδαστική, με μια ισορροπία θεωρητικής βέλτιστης πρακτικής βασισμένη στην πραγματική εμπειρία. Ο Jo συντονίζει τη διδασκαλία του CHRP στο σύνολό του, συνεργάζεται στενά με τον Διευθυντή Συνεργασίας και τη διδακτική ομάδα και καθοδηγεί το "Ανάπτυξη του εαυτού σας ως αποτελεσματικού HR Practitioner", "Κατανοώντας τους Οργανισμούς και τον Ρόλο του Ανθρώπινου Δυναμικού" και το "Resourcing Talent" για το μάθημα.

Προυποθέσεις εισόδου

Δεν απαιτούνται τυπικά ακαδημαϊκά προσόντα για αυτό το μάθημα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να είστε ή έχετε εργαστεί, κατά προτίμηση σχετική απασχόληση σε μια λειτουργία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ή μάθησης και ανάπτυξης. Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχουν οργανωτική υποστήριξη για να συμβάλουν στην τάξη και να αναλάβουν εργασίες.

Λάβετε υπόψη ότι κατά την εγγραφή θα σας ζητηθεί να εμφανίσετε ένα αντίγραφο ή αντίγραφα των πιστοποιητικών αρχικής πιστοποίησης όπως απαιτείται για τη συλλογή αυτών των πληροφοριών για λόγους ελέγχου.

Επιπλέον, οι σπουδαστές που δεν είναι μητρική γλώσσα των αγγλικών πρέπει να έχουν ισορροπημένο βαθμό IELTS 6,5 (ή ισοδύναμο).

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε51 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 26, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
24 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
2,165 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος: 2165 ευρώ.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 8, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 8, 2020
Άλλη