Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 1ο μάθημα Cordon Bleu Certificate είναι κατάλληλο για όσους θέλουν να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στα τρόφιμα και τη φιλοξενία.

Έχουμε ξεκινήσει αυτή την πορεία από το 1954, η οποία έχει οδηγήσει στην παγκόσμια αναγνώρισή της ως ένα από τα κορυφαία μαθήματα στο επίπεδο θεάτρων μαθήματα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Cordon Bleu περιλαμβάνει επίσης το δίπλωμα CTH Level 2 in Culinary Skills, ένα Επίπεδο 2 στην Ασφάλεια Τροφίμων και ένα 1ο Γεύμα με το Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Τι θα μάθετε

Το μάθημά σας θα ξεκινήσει με μια εισαγωγή στην εργασία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κουζίνας, ενσωματώνοντας την πρακτική ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως οι δεξιότητες μαχαίρι, προτού προχωρήσουμε στα θεμέλια της επαγγελματικής μαγειρικής.

Παρόμοια με τα μικρότερα μαθήματα διάρκειας 4 εβδομάδων, τα μαθήματα σχεδιάζονται έτσι ώστε να περιλαμβάνουν τεχνικές που θα ενισχύσουν την κατανόησή σας για το πώς αλλάζουν τα τρόφιμα καθώς μαγειρεύετε. Το μάθημα πιστοποιητικών σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο ικανότητας, κοιτάζοντας βαθύτερα σε διάφορες περιοχές μαγειρικής και προσθέτοντας μαθήματα θεωρίας υποστήριξης - βοηθώντας σας να κατανοήσετε καλύτερα το φαγητό που μαγειρεύετε, να κάνετε ρυθμίσεις και να παράγετε συνταγές δικές σας.

Αυτός ο συνδυασμός πρακτικών μαθημάτων μαγειρικής και θεωρίας θα δημιουργήσει ένα θεμελιώδες επίπεδο κατανόησης σε όλους τους τομείς της μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού των μενού, του προϋπολογισμού και των δεξιοτήτων παρουσίασης.

Θα διδαχθεί σε μια μικρή ομάδα όχι περισσότερων από 10 φοιτητές, με μεγάλη έμφαση στο χρόνο που δαπανάται στις σύγχρονες κουζίνες μας. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από διαλέξεις για το κρέας και τα ψάρια που παρουσιάζονται από κορυφαίους ειδικούς της βιομηχανίας στο θέατρο μας.

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Cordon Bleu περιλαμβάνει επίσης ένα Επίπεδο 2 για την Ασφάλεια των Τροφίμων και ένα 1ο Γεύμα με το Master of Wine, John Downes.

cordon bleu

Εξετάσεις

Αξιολόγηση στο μάθημα Cordon Bleu του Tante Marie Το πιστοποιητικό αποτελείται από θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις. Αυτό περιλαμβάνει την αξιολόγηση CTH σε δύο ημέρες και μια τελική πρακτική και θεωρητική εξέταση.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Βραβείο επιπέδου 2 στην ασφάλεια των τροφίμων
  • Πιστοποιητικό Tante Marie Cordon Bleu

Προοπτικές καριέρας

Η ολοκλήρωση του μαθήματος πιστοποιητικού Tante Marie Cordon Bleu δίνει στους αποφοίτους τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν μια καριέρα ως κατώτερος σεφ, ή ακόμη και να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις τροφοδοσίας.

Πολλοί απόφοιτοι συνεχίζουν να εργάζονται σε έναν από τους πολυάριθμους τομείς του κλάδου της φιλοξενίας - οικοδομώντας τις δεξιότητές τους για επιτυχημένες σταδιοδρομίες - συμπεριλαμβανομένων των μη μαγειρικών ρόλων όπως η δημοσιογραφία, η φωτογραφία τροφίμων και η διοργάνωση εκδηλώσεων. Μερικοί απόφοιτοι αποφασίζουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να εγγραφούν στο δίπλωμα Tante Marie Intensive Cordon Bleu, για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους ακόμη περισσότερο.

Οι απόφοιτοι της Tante Marie είναι γνωστοί για τα αξεπέραστα πρότυπα και την επαγγελματική τους πειθαρχία, γεγονός που τα θέτει σε μεγάλη ζήτηση από τους εργοδότες σαλέ σκι. Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο εταιρειών που προσφέρουν τακτικά στους κλάδους μας συμβουλές και συνεντεύξεις από τη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποTante Marie Culinary Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
2 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,900 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη