Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτός ο χαρακτηρισμός παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για ένα άτομο να είναι ικανός σε μια σειρά από δραστηριότητες και λειτουργίες που απαιτούν αυτόνομη εργασία εντός καθορισμένου φάσματος καταστάσεων διδασκαλίας άσκηση και δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα των προσόντων περιλαμβάνουν την παροχή οδηγιών άσκησης για ομάδες, ομάδες ή προγράμματα γυμναστικής. Οι εργασίες μπορούν να γίνουν σε χώρους όπως γυμναστήρια, γυμναστήρια, πισίνες, εγκαταστάσεις κοινότητας ή υπαίθρια περιβάλλοντα.

Μήκος μαθήματος: 12 μήνες (52 εβδομάδες, αποτελούμενοι από διδασκαλία 40 εβδομάδων και 12 εβδομάδες διακοπών).

Οι φοιτητές μπορούν να αρχίσουν σπουδές με επαγωγή σε οποιαδήποτε Δευτέρα, όπως εγκρίθηκε από τον Διευθυντή, και οι γενικές τάξεις λειτουργούν όλες τις εβδομάδες εκτός από τις περιόδους διακοπών (βλ.

Κόστος:

 • Μπορεί να ισχύουν εκπτώσεις. Ελέγξτε online ή καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές. Εξαιρούνται τα χρηματοδοτούμενα μαθήματα.
 • Η χρηματοδότηση μπορεί να είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές. Οι πληροφορίες επιλεξιμότητας μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα μας.

Ενημέρωση για την τιμή Beat : Ρίξτε μια ματιά στις αμοιβές μας. Δεδομένων των εγκλεισμάτων μας και των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιείτε, θα δείτε ότι κανένας ανταγωνιστής δεν μπορεί να ταιριάξει τις τιμές μας για αξία. Εάν δεν συμφωνείτε, μας προσφέρετε γραπτώς μια προσφορά ανταγωνιστή και αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Προϋποθέσεις ισχύουν.

Συμπερίληψη : Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο στις περιοχές Brisbane και Gold Coast. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις πανεπιστημιουπόλεις μπορούν να βρεθούν στο Quick Course. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν κάθε Δευτέρα ενός ακαδημαϊκού θέματος. Οι πλήρεις φοιτητικές αμοιβές περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζονται οι φοιτητές για να ολοκληρώσουν το μάθημα. Παρέχεται επίσης δωρεάν χρήση του Fitness Center στην αντίστοιχη πανεπιστημιούπολη, για την περίοδο του κύκλου μαθημάτων. Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει την ένταξη στο Γυμναστήριο (Γυμναστήριο & Μαθήματα) που βρίσκεται στην εκλεκτή πανεπιστημιούπολη σας, για όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Άλλα εγκλείσματα είναι βιβλία, και μια αθλητική τσάντα Eagle Academy, T-Shirt, Singlet ή καπέλο.

Εξαιρέσεις (μόνο φοιτητές με μερική απασχόληση και από απόσταση):

 • Τιμολόγια Mentor
 • Παροχή πρώτων βοηθειών. Ωστόσο, αν επιλέξετε να έρθετε σε μια από τις τρέχουσες συνεδρίες μας με φοιτητές πλήρους φοίτησης, θα σας επιτρέψουμε να την ολοκληρώσετε δωρεάν στην πανεπιστημιούπολη. Εάν δεν είστε σε θέση να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να αποκτήσετε το Πιστοποιητικό αλλού (η άμεση πίστωση θα εφαρμοστεί δωρεάν) ή να πληρώσετε για μια τάξη one-on-one στην Ακαδημία.

Προαπαιτούμενα:

 • Αγγλικά σε ένα επίπεδο "όχι καλά +" προτιμάται. Π.χ. Επίπεδο 2 NRS, IELTS 4, ISLPR 1.5 ή TOEFL 300+.
 • Συνέντευξη με το προσωπικό για να συζητήσουν την καταλληλότητα, το μήκος κύματος και άλλα θέματα μαθημάτων.
 • Ολοκλήρωση του Έτους 10 (Αυστραλία) ή ισοδύναμο. • Έχει ενδιαφέρον για την προσαρμογή, τη διατήρηση της θέσης και την επιθυμία να μάθουν και να διδάξουν στους άλλους την Fitness.
 • Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αναγνώριση προηγούμενης μάθησης ή άμεσης πίστωσης. Αυτό μπορεί να μειώσει το χρόνο σπουδών.

Χρονοδιάγραμμα:

Τα ωράρια σε κάθε πανεπιστημιούπολη είναι διαφορετικά, οπότε αν δεν έχετε λάβει χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ ζητήστε ένα.

Οι Αυστραλοί φοιτητές ή οποιοσδήποτε φοιτητής που δεν σπουδάζει για φοιτητική βίζα έχουν 3 τρόπους μελέτης για να επιλέξουν:

 • Πλήρης (12 μήνες) αποτελείται από διδασκαλία 40 εβδομάδων & 12 εβδομάδων διακοπών. Κάθε εβδομάδα διδασκαλίας περιλαμβάνει μία Κύρια Ημέρα Διάλεξης και εποπτευόμενες ώρες άσκησης.
 • Μερική απασχόληση (2-24 μήνες). Απαιτεί από τον σπουδαστή να μελετήσει πρακτικές εκτιμήσεις και να πραγματοποιήσει πρακτικές αξιολογήσεις σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή (Δευτέρα - Παρασκευή).
 • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (2-12 μήνες). Απαιτεί τον σπουδαστή να μελετήσει τον εαυτό του με την καθοδήγηση ενός εγκεκριμένου ειδικευμένου μέντορα ή να υποβάλει την κατάλληλη αξιολόγηση βίντεο.

Μονάδες:

Αυτές οι μονάδες αποτελούν τη βάση των γνώσεων και των δεξιοτήτων της βιομηχανίας που μαθαίνετε. Κάθε εβδομάδα ορισμένες από αυτές γίνονται το επίκεντρο της εκμάθησης σας. Όπου είναι δυνατόν, οι γνώσεις και οι δεξιότητες στις εν λόγω μονάδες διδάσκονται με ολοκληρωμένο τρόπο.

 • SISFFIT001 Παρέχει έλεγχο υγείας και προσανατολισμό γυμναστικής
 • SISXCCS001 Παροχή ποιοτικής υπηρεσίας
 • SISFFIT002 Αναγνώριση και εφαρμογή εκτιμήσεων άσκησης σε συγκεκριμένους πληθυσμούς
 • SISFFIT004 Ενσωματώστε αρχές ανατομίας και φυσιολογίας στον προγραμματισμό γυμναστικής
 • SISFFIT005 Παρέχετε πληροφορίες σχετικά με την υγιεινή διατροφή
 • SISFFIT003 Εκπαιδεύστε προγράμματα γυμναστικής
 • SISFFIT014 Διδάξτε την άσκηση σε ηλικιωμένους πελάτες
 • SISFFIT018 Προώθηση λειτουργικής ικανότητας μετακίνησης
 • SISXFAC001 Διατήρηση εξοπλισμού για δραστηριότητες
 • SISXIND001 Εργαστείτε αποτελεσματικά σε αθλήματα, γυμναστήρια και περιβάλλοντα αναψυχής
 • BSBRSK401 Προσδιορισμός των κινδύνων και την εφαρμογή διαδικασιών διαχείρισης κινδύνου
 • HLTAID003 Παροχή πρώτων βοηθειών *
 • HLTWHS001 Συμμετοχή σε θέματα υγείας και ασφάλειας στο χώρο εργασίας
 • SISFFIT007 Εκπαιδευτικές συνεδρίες ομάδας
 • SISFFIT011 Εκπαιδεύστε τα εγκεκριμένα προγράμματα κοινής γυμναστικής
 • SISFFIT006 Διεξάγετε εκτιμήσεις φυσικής κατάστασης

* Η παροχή πρώτων βοηθειών δεν περιλαμβάνεται στους φοιτητές μερικής απασχόλησης ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Όλοι οι σπουδαστές της Visa σημειώνουν:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Ή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ . Ωστόσο, οι φοιτητές αναμένεται να παρακολουθήσουν 15 ώρες εβδομαδιαίως, ενώ άλλες 5 ώρες την εβδομάδα παραδίδονται ως εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Μελέτη που πραγματοποιείται στο σπίτι με τη μορφή ολοκλήρωσης καθορισμένων εργασιών ή Βιβλίων εργασίας). Εάν δεν παρακολουθήσετε τακτικά θα δείτε να σημειωθεί πρόοδος και οι μαθητές να ενημερώνονται για μη ικανοποιητική πρόοδο.

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ : Η Ακαδημία έχει εφαρμόσει την Πολιτική και τις Διαδικασίες Προόδου του Προγράμματος DIBP. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στο Student Handbook, αλλά βασικά ένας φοιτητής θα αναφερθεί αν αποτύχει να αποκτήσει την ικανότητα στα μισά από τα τμήματα που ολοκληρώνονται σε διαδοχικές περιόδους μελέτης. Η ικανότητα για κάθε Μονάδα καθορίζεται από τρεις ή τέσσερις μεθόδους. Το καθένα γίνεται σε εβδομαδιαία / δεκαπενθήμερη βάση. Ως εκ τούτου, η τακτική παρακολούθηση είναι σημαντική:

 • Δοκιμές γνώσης.
 • Παρατήρηση δεξιοτήτων και προφορική εξέταση ·
 • Ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων.
 • Ολοκλήρωση βιβλίων εργασίας

Οι φοιτητές της Visa πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πράκτορες μπορούν να ενεργούν εκ μέρους μας για να προσλάβουν σπουδαστές. Αυτοί οι πράκτορες παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας.

Όλοι οι σπουδαστές Εσωτερικού και VISA παρακαλούμε να σημειώσετε: Έχετε δικαιώματα όσον αφορά τις επιστροφές, τις καταγγελίες και τις διαδικασίες προσφυγής. Αυτά τα δικαιώματα περιγράφονται λεπτομερώς στο Εγχειρίδιο σπουδαστών και ΠΡΕΠΕΙ να τα γνωρίσετε πριν από την εγγραφή τους. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων θα καλύπτει και τα δικαιώματα σας, εάν κλείσουμε ή παύσουμε να παραδίδουμε οποιοδήποτε μέρος του εκπαιδευτικού προϊόντος στο οποίο εγγράψατε. Εν ολίγοις, θα κάνουμε ρυθμίσεις κατάλληλες για τον εαυτό σας, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν άλλο πάροχο που σας παρέχει αυτή την εκπαίδευση, Ή Σας προσφέρουμε μια επιστροφή χρημάτων.

56696_surfing2.jpg

PADI SCUBA Κατάδυση

Επιθυμείτε να προσθέσετε κάποια διασκέδαση στον ήλιο ενώ σπουδάζετε στην Ακαδημία Eagle; Μάθετε νέες δεξιότητες και κερδίζετε επιπλέον μονάδες πάνω από τα προσόντα σας στο Sports & Recreation, Fitness ή Outdoor Recreation. Η Ακαδημία Eagle παράλληλα με τους Συνεργάτες Επαγγελματικής Κατάρτισης του 3ου Κόμματος μας έχει αναπτύξει ένα συναρπαστικό σύνολο πρόσθετων επιλογικών πακέτων που μπορούν να προστεθούν σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα Αθλητισμού / Γυμναστικής ή Ψυχαγωγίας που σχετίζονται με το θέμα.

PADI OPEN WATER 18m : Το πρόγραμμα PADI Open Water Diver είναι το πιο δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα καταδύσεων παγκοσμίως και έχει εισάγει εκατομμύρια ανθρώπους στον περιπετειώδη τρόπο ζωής κατάδυσης. Το διασκεδαστικό μέρος αυτού του μαθήματος είναι. . . καλά, σχεδόν όλα, επειδή η μάθηση να βουτήξει είναι απίστευτη. Αναπνέετε για πρώτη φορά υποβρύχια (κάτι που δεν θα ξεχάσετε ποτέ) και μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε για να γίνετε πιστοποιημένος δύτης.

 • ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Πρέπει να είστε σε θέση να κολυμπήσετε και να πετάξετε νερό. Εφοδιάζουμε: Όλα τα εκπαιδευτικά υλικά και τα δίδακτρα, τις αμοιβές πισίνας και όλα τα εργαλεία ενοικίασης για όλη τη διάρκεια του μαθήματος. πληρώνουμε ακόμη και για το κόστος πιστοποίησης σας με το PADI. Περιλαμβάνει 4 καταδύσεις ανοικτού νερού.
 • $ 600.00 AUD (μη-δίδακτρα)

PADI ADVANCED OPEN WATER DIVER : Εξερεύνηση, Ενθουσιασμός, Εμπειρίες. Πρόκειται για το μάθημα PADI Advanced Open Water Diver. Και όχι, δεν χρειάζεται να "προχωρήσετε" για να το πάρετε - είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε κατευθείαν σε αυτό μετά την ποδηλατική εκδρομή Padi Open Water. Αυτό το μάθημα σας βοηθά να αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας και να δημιουργήσετε τις ικανότητές σας σε καταδύσεις, ώστε να μπορείτε να γίνετε πιο άνετοι στο νερό. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε περισσότερες καταδύσεις κάτω από τη ζώνη σας ενώ συνεχίζετε να μαθαίνετε υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή σας PADI. Αυτό το μάθημα βασίζεται σε όσα μάθατε και αναπτύσσετε νέες δυνατότητες, εισάγοντάς σας σε νέες δραστηριότητες και τρόπους διασκέδασης.

 • Προϋποθέσεις: Πρέπει να είστε ανοικτός δύτης PADI (ή ειδική πιστοποίηση από άλλον εκπαιδευτικό οργανισμό) Προμηθεύουμε: Όλα τα εργαλεία ενοικίασης για όλη τη διάρκεια του μαθήματος, τα μαθησιακά υλικά, τα έξοδα pool, τα έξοδα ναύλωσης και τα έξοδα πιστοποίησης.
 • $ 600.00 AUD (μη-δίδακτρα)

PADI RESCUE DIVER : Το "Challenging" και το "rewarding" περιγράφουν καλύτερα το μάθημα διάσωσης PADI Diver. Βασιζόμενοι σε αυτά που έχετε ήδη μάθει, αυτό το μάθημα επεκτείνεται σε αυτό που γνωρίζετε ήδη για το πώς να αποτρέψετε προβλήματα και πώς να τα διαχειριστείτε εάν προκύψουν.

 • ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ: Πρέπει να έχετε πιστοποίηση PADI Advanced Open Water Discovery (ή να έχετε πιστοποιημένη πιστοποίηση από άλλο οργανισμό). Έχετε εκπαιδεύσει και ενημερωθείτε για την παροχή πρώτων βοηθειών και CPR μέσα στα προηγούμενα δύο χρόνια. Παρέχουμε: Μαθησιακά υλικά, αμοιβές πισίνας, έξοδα ενοικίασης και δαπάνες πιστοποίησης.
 • $ 600.00 AUD (μη-δίδακτρα)

PADI DIVEMASTER ΜΑΘΗΜΑ : Ψάχνετε για το πρώτο βήμα στην εργασία με το scuba ως καριέρα; Η περιπέτεια σας στα επαγγελματικά επίπεδα ψυχαγωγικών καταδύσεων αρχίζει με το πρόγραμμα PADI Divemaster. Σε στενή συνεργασία με έναν εκπαιδευτή PADI, σε αυτό το πρόγραμμα διευρύνετε τις γνώσεις σας για καταδύσεις και βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εκπαίδευση PADI Divemaster αναπτύσσει τις ηγετικές ικανότητές σας, σας επιφυλάσσει να επιβλέπετε τις δραστηριότητες κατάδυσης και να βοηθήσετε τους εκπαιδευτές με τους δύτες των μαθητών.

 • ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ: Πρέπει να είστε 18 χρονών, Ένας προχωρημένος ανοικτός δύτης PADI (ή ειδική πιστοποίηση από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό), A PADI Rescue Diver (ή ειδική πιστοποίηση από άλλο οργανισμό εκπαίδευσης), Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια περίθαλψη πρώτης ανάγκης εκπαίδευση πρώτων βοηθειών και CPR από άλλον οργανισμό) ολοκλήρωση των μαθημάτων τους τελευταίους 24 μήνες, τουλάχιστον 40 καταδύσεις για την έναρξη του μαθήματος και 60 για πιστοποίηση, κατάλληλη για κατάδυση και υποβολή ιατρικής άδειας υπογεγραμμένης από ιατρό τους τελευταίους 12 μήνες. Παρέχουμε: Μαθησιακά υλικά, αμοιβές πισίνας και δαπάνες πιστοποίησης. Ο εξοπλισμός μπορεί να προσληφθεί με επιπλέον κόστος.
 • $ 600.00 AUD (μη-δίδακτρα)

56697_surfing.jpg

Σέρφινγκ Πακέτα

Επιθυμείτε να προσθέσετε κάποια διασκέδαση στον ήλιο κατά τη διάρκεια σπουδών με την Ακαδημία Eagle; Μάθετε νέες δεξιότητες και κερδίζετε επιπλέον μονάδες πάνω από τα προσόντα σας στο Sports & Recreation, Fitness ή Outdoor Recreation. Η Ακαδημία Eagle παράλληλα με τους Συνεργάτες Εκπαίδευσης Επαγγελματικής Βιομηχανίας, Broad Beach Surf School, έχει αναπτύξει ένα συναρπαστικό σύνολο "επιπρόσθετων μαθημάτων σερφ" σχεδιασμένα να είναι ανταμείβοντας, προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνευσμένα. Δημιουργήστε εμπιστοσύνη μέσω της κατανόησης καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας σερφ και να κερδίσετε σεβασμό στο περιβάλλον του ωκεανού.

Πακέτο 1)

Για τον αρχάριο-ενδιάμεσο surfer που επιθυμεί να οικοδομήσει εμπιστοσύνη στον ωκεανό και να βελτιώσει τις ικανότητές σας και την κατανόηση του σερφ. Μάθετε πώς να σχεδιάσετε μια δραστηριότητα σερφ, να επιλέξετε τον σωστό εξοπλισμό surfing, να επιλέξετε μια ασφαλή τοποθεσία για τις ικανότητές σας, να αξιολογήσετε τις καιρικές και περιβαλλοντικές πληροφορίες για να εξακριβώσετε τις πιθανές συνθήκες και τις επιπτώσεις τους στη δραστηριότητα, να καταλάβετε τα περιβάλλοντα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των τύπων και των χαρακτηριστικών των κυμάτων και πώς να αποφύγουμε με ασφάλεια αυτές τις επιθέσεις κατά την περιήγηση, την επίδραση του ανέμου, της παλίρροιας, της διόγκωσης και των ωκεάνων ορόφων σε συνθήκες σερφ και κατάλληλες απαντήσεις, τεχνικές επιβίωσης και αυτό-διάσωσης για τη διατήρηση των προσωπικών διαδικασιών ασφαλείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης , εισάγετε και βγείτε από το νερό με ασφάλεια, maneuver το σκάφος, κουπί αποτελεσματικά, σκουπίστε τις διαδικασίες, πιάστε και οδηγήστε ένα κύμα και αξιολογήστε τις συνεδρίες σας.

Μονάδες που αποκτήθηκαν:

 • SISOSRF201A Δείχνει τις ικανότητες επιβίωσης και αυτο-διάσωσης σερφ
 • SISOSRF202A Δείχνουν βασικούς ερασιτεχνικούς χειρισμούς σε ελεγχόμενες συνθήκες

Διάρκεια: 10 x (2 ώρες) Μαθήματα Surfing.

$ 400.00 AUD (μη-δίδακτρα)

Πακέτο 2)

Για τους επιθεωρητές που επιθυμούν να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στον ωκεανό και να βελτιώσουν τις δεξιότητές σας και την κατανόηση της περιήγησης σε ενδιάμεσο επίπεδο. Μάθετε πώς να σχεδιάσετε μια δραστηριότητα σερφ, να επιλέξετε τον σωστό εξοπλισμό surfing, να επιλέξετε μια ασφαλή τοποθεσία για τις ικανότητές σας, να αξιολογήσετε τις καιρικές και περιβαλλοντικές πληροφορίες για να εξακριβώσετε τις πιθανές συνθήκες και τις επιπτώσεις τους στη δραστηριότητα, να καταλάβετε τα περιβάλλοντα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των τύπων και των χαρακτηριστικών των κυμάτων , και πώς να αποφεύγουμε με ασφάλεια αυτές τις επιθέσεις κατά την περιήγηση, την επίδραση του ανέμου, της παλίρροιας, της διόγκωσης και των ωκεάνων ορόφων σε συνθήκες σερφ και κατάλληλες απαντήσεις, τεχνικές επιβίωσης και αυτό-διάσωσης για τη διατήρηση των προσωπικών διαδικασιών ασφαλείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης, εισάγετε και βγείτε από το νερό με ασφάλεια, χειριστείτε το σκάφος, πετάξτε αποτελεσματικά, σκουπίστε τις διαδικασίες, πιάστε και οδηγήστε ένα κύμα, δείξτε τις τεχνικές ενδιάμεσης περιήγησης και τις ενδιάμεσες κινήσεις σερφ σε ενδιάμεσα κύματα στις ενδιάμεσες περιοχές περιήγησης και αξιολογήστε τις περιόδους σας.

Μονάδες που αποκτήθηκαν:

 • SISOSRF201A Παρουσιάστε τις ικανότητες επιβίωσης και αυτό-διάσωσης
 • SISOSRF202A Δείχνουν βασικούς ερασιτεχνικούς χειρισμούς σε ελεγχόμενες συνθήκες
 • SISOSRF303A Εκτελέστε περιστροφικούς χειρισμούς σερφ

Διάρκεια: 20 ώρες (2 ώρες) Σέρφινγκ.

$ 800.00 AUD (μη-δίδακτρα)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Eagle Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη