Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχεδιασμένο για να σας προσφέρει ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να τοποθετείτε τον εαυτό σας ως ένα πολύτιμο και εξειδικευμένο μέλος της ομάδας. Έχοντας και το μάρκετινγκ

Ο διπλός διπλωματικός διαγωνισμός Full-Stack Marketer έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τον έλεγχο όλων των σταδίων του ψηφιακού μάρκετινγκ: δημιουργώντας υπέροχες εκστρατείες μάρκετινγκ, προσελκύοντας διεπαφές χρηστών και οδηγώντας αξέχαστες εμπειρίες μάρκας.

Αυτό το πρόγραμμα αποτελείται από δύο ενότητες διάρκειας 12 εβδομάδων: Διεπαφή Χρήστη

Σε συνεργασία με τους κοινοτικούς συνεργάτες μας σε πραγματικά έργα, θα έχετε πρακτική πρακτική εμπειρία στη διαχείριση ιστοσελίδων και περιεχομένου, τη στρατηγική μάρκετινγκ, τη στρατηγική online μάρκας, τη βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής (CRO) και τη δοκιμή A / B, τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης το μάρκετινγκ κινητήρων (SEM), τη διαχείριση των κοινωνικών μέσων και τη διαφήμιση.

Διδακτέα ύλη

Ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ

Αναπτύξτε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ από άκρη σε άκρη, λαμβάνοντας υπόψη το ταξίδι του αγοραστή και τους στόχους της εταιρείας για να επιτύχετε τους γενικούς επιχειρηματικούς στόχους.

Τυπογραφία, Χρώμα

Δημιουργήστε συνεπή και ισορροπημένο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας σωστά το χρώμα, την τυπογραφία και άλλα οπτικά στοιχεία.

Google Analytics

Μάθετε πώς να εφαρμόσετε το Google Analytics και το Διαχειριστή ετικετών Google για να εφαρμόσετε θεμελιώδεις έννοιες όπως η μέτρηση, σύγκριση και βελτιστοποίηση απόδοσης.

Λογισμικό δημιουργικού σχεδιασμού

Μάθετε τα Photoshop, Illustrator, Sketch, InVision, Principle και λάβετε μια εισαγωγή στο InDesign.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (Seo)

Κατανοήστε τις πρακτικές SEO σε σελίδες, εκτός σελίδας και τεχνικές και πώς να εφαρμόσουν καλύτερα αυτές τις στρατηγικές σε διάφορους τύπους ιστοτόπων.

Σχεδιασμός διεπαφής χρήστη

Δημιουργήστε πρωτότυπα με δυνατότητα εμπορικής προβολής εμπορεύσιμων και διαισθητικών ιστότοπων και εφαρμογών που αβίαστα επιτρέπουν στον χρήστη να επιτύχει τους στόχους του.

Στρατηγική μάρκας

Σχεδιάστε και αναπτύξτε τις πτυχές του τι κάνει ένα μεγάλο εμπορικό σήμα: προσωπικότητα, αξίες, ορισμός, υπόσχεση, οπτική ταυτότητα και ιστορία μάρκας.

Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός

Μεταφέρετε αποτελεσματικές συνεντεύξεις και έρευνες για να εντοπίσετε τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες και αξιοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σας καθοδηγήσει μέσα από τις διαδικασίες σχεδιασμού και δοκιμών.

Δημιουργία περιεχομένου

Σχεδιάστε, αναπτύξτε και διαχειριστείτε μια στρατηγική περιεχομένου για έναν πελάτη και μάθετε πώς να παρακολουθείτε μια στρατηγική που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου.

Google Adwords

Δημιουργήστε στρατηγικές διαφημίσεων που προσελκύουν και δημιουργούν πελάτες μέσω βελτιστοποίησης λογαριασμού, στρατηγικών υποβολής προσφορών και συναρπαστικής αντιγραφής διαφημίσεων.

Ιστός

Σχεδιάστε ιστοσελίδες και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες τεχνολογίες και πλατφόρμες.

Email Marketing

Δημιουργήστε μια στρατηγική μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μάθετε πώς να αυξάνετε τα ανοικτά επιτόκια και τη δέσμευση για την εκτέλεση αποτελεσματικών εκστρατειών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πελάτες

Διαχείριση κοινωνικών μέσων

Κατανοήστε πώς να διαχειριστείτε πολλαπλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για την επίτευξη συγκεκριμένων επιχειρηματικών στόχων και τις βασικές αρχές της διαφήμισης σε μεγάλες κοινωνικές πλατφόρμες.

Κινητό μάρκετινγκ

Μάθετε πώς μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες να κάνουν λήψη και να ασχοληθούν με μια εφαρμογή για κινητά. Δημιουργήστε ένα τρέιλερ εφαρμογών για να χρησιμεύσετε ως περιεχόμενο πολλαπλών χρήσεων που θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κανάλια.

Ταξίδι σπουδαστών

Μεθοδολογία ενεργού μάθησης

Οι εκπαιδευτές διευκολύνουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι άκρως διαδραστικά και να εμπλέκονται στη βελτιστοποίηση του ποσοστού κράτησής σας. Είμαστε παθιασμένοι για να κάνουμε τη διασκέδαση μάθησης.

Προσωπικός

Οι τεχνικές δεξιότητες και η γνώση είναι ένα πράγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μαλακές δεξιότητες είναι πραγματικά αυτό που θα σας κάνει ένα βασικό μέλος οποιασδήποτε ομάδας. Η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και η συνεργασία είναι τα θέματα στα οποία εστιάζουμε στο πρόγραμμα PPD μας.

Η φοιτητική σας εμπειρία στο RED

Η δέσμευσή μας σε μια πλήρως αφοσιωμένη διαδικασία μάθησης επεκτείνεται στη δημιουργία ενός ενεργοποιητικού περιβάλλοντος όπου έχετε το χρόνο να εργαστείτε και να παίξετε. Κάθε πτυχή της σχολικής μας εμπειρίας είναι αφιερωμένη στη δημιουργία ενός χώρου όπου οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές, οι απόφοιτοι και οι μέντορες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν επαγγελματικό, φιλικό και φιλικό τρόπο.

Ομότιμων

Η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος όχι μόνο να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αξιολογήσετε την ποιότητα του έργου ενός μέλους της ομάδας, αλλά και να μάθετε πώς να λαμβάνετε και να εκφράζετε εποικοδομητική ανάδραση σε αυτά.

Η μέρα σας

Η δέσμευσή μας σε μια πλήρως αφοσιωμένη διαδικασία μάθησης επεκτείνεται στη δημιουργία ενός ενεργοποιητικού περιβάλλοντος όπου έχετε το χρόνο να εργαστείτε και να παίξετε.

Δικτύωση

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε εταιρείες και επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ψηφιακούς ρόλους για να κατανοήσουν καλύτερα τις εταιρικές κουλτούρες και περιβάλλοντα.

Εφαρμοσμένη Μάθηση βάσει Έργου

Θα σας δοθεί χρόνος να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για έργα πελατών. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εκπαιδευτές, οι μέντορες και οι TA θα είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν καθοδήγηση και σχόλια σχετικά με την εργασία σας.

Βιομηχανία φιλοξενούμενων ομιλητών

Οι ηγέτες που διδάσκονται στη βιομηχανία καλούνται συχνά να βοηθήσουν στην παροχή ειδικών θεμάτων και να μοιραστούν εμπνευσμένες γνώσεις σχετικά με την κατάσταση του κλάδου.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Θα λάβετε υποστήριξη καθ 'όλη τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας σας. Η ομάδα υποστήριξης σταδιοδρομίας συμβουλεύει για ευκαιρίες απασχόλησης, εισάγει τους σπουδαστές στο δίκτυο προσλήψεων RED και παρέχει καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης και διαπραγμάτευσης. Παρέχετε επίσης συνεχή υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σας. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση επαγγελματιών του κλάδου και την παροχή αναφορών σε πιθανούς εργοδότες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποRED Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
24 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,950 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη