Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχεδιασμένο για να παρέχει στους πτυχιούχους μια εις βάθος κατανόηση των βασικών δεξιοτήτων, εργαλείων και τεχνολογιών για να επιτύχει σε μια καριέρα ως σχεδιαστής UX / UI.

Ο σχεδιασμός της διεπαφής και της εμπειρίας είναι καθοριστικά στοιχεία για το πώς ένα προϊόν ή μια υπηρεσία θα γίνουν αντιληπτά από τον τελικό χρήστη. Ο σχεδιασμός των εμπειριών ξεπερνάει ακριβώς τον τρόπο εμφάνισης του προϊόντος: αρχίζει με τον εντοπισμό των ανθρώπινων αναγκών και τελειώνει με τη δημιουργία τέλειων διεπαφών pixel. Με τις σημερινές αυξανόμενες προσδοκίες των καταναλωτών για άψογη, υψηλής ποιότητας εμπειρίες, το διαμέτρημα του σχεδιασμού μπορεί να είναι αυτό που κάνει ή σπάει την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Ένας σπουδαίος ψηφιακός σχεδιαστής έχει UX

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος Full-Stack Designer 24 εβδομάδων, θα συμμετάσχετε στη δημιουργική διαδικασία και θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις αρχές σχεδιασμού που βασίζονται στον άνθρωπο για να δημιουργήσετε προσελκύοντας διεπαφές χρήστη για εφαρμογές και ιστότοπους. Θα μάθετε τις τεχνικές πτυχές του Σχεδιασμού UX και UI ενώ παράλληλα θα οικοδομήσουμε τις δεξιότητες για να εργαστούμε σε διεπιστημονικές ομάδες σε ένα γραφείο, ένα ξεκίνημα ή ένα freelance περιβάλλον.

Με την εγγραφή σας στο μάθημα, θα μάθετε από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, θα συμμετάσχετε σε έργα πραγματικού κόσμου με τους εταίρους της κοινότητας, θα συνεργαστείτε με φοιτητές από τα υπόλοιπα προγράμματα RED Academy , θα δημιουργήσετε δίκτυα και θα χτίσετε συνδέσεις με συνεργάτες και επαγγελματίες στον σχεδιασμό, και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο με απτά αποτελέσματα για να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως σχεδιαστής UX / UI.

Διδακτέα ύλη

Ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός

Μεταφέρετε αποτελεσματικές συνεντεύξεις και έρευνες για να εντοπίσετε τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες και αξιοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να σας καθοδηγήσει μέσα από τις διαδικασίες σχεδιασμού και δοκιμών.

Έρευνα χρηστών

Μάθετε μια σειρά από μεθόδους έρευνας της βιομηχανίας και προσεγγίσεις για την κατανόηση και την αποδόμηση των προσδοκιών των χρηστών σας.

Αρχιτεκτονική Πληροφοριών

Μάθετε τη διαδικασία της δομής του σχεδιασμού των κοινών πληροφοριακών περιβαλλόντων με τις συμπεριφορές των χρηστών στο μυαλό.

Ροή εργασιών και διαχείριση πελάτη

Κατανοήστε πώς να συνεργάζεστε με τους πελάτες, να διαχειρίζεστε τις προσδοκίες και να ρυθμίζετε ροές εργασίας που προσφέρουν τα αποτελέσματα που αναζητούν οι πελάτες.

Δοκιμές ευχρηστίας

Εξερευνήστε διάφορες μεθόδους δοκιμών χρηστών για να βοηθήσετε στην ενημέρωση της βελτιστοποίησης των σχεδίων σας για να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικές εμπειρίες.

Σχεδιαστική λογική

Εργαστείτε με μια διαδικασία σκέψης που γεφυρώνει τους χρήστες και τις επιχειρηματικές απαιτήσεις για τον πιο δυνατό σχεδιασμό.

Ιστός

Σχεδιάστε ιστοσελίδες και εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες τεχνολογίες και πλατφόρμες.

Κινητό σχέδιο

Μάστερ πώς να σχεδιάσετε προσαρμοσμένες διατάξεις, αλληλεπιδράσεις αφής και τεχνικές εισαγωγής.

Τυπογραφία, Χρώμα

Δημιουργήστε συνεπή και ισορροπημένο σχεδιασμό χρησιμοποιώντας σωστά το χρώμα, την τυπογραφία και άλλα οπτικά στοιχεία.

Δημιουργική σκέψη

Επικεφαλής συνεδρίες προβληματισμού για τη διευκόλυνση της εννοιολογικής σκέψης και την υιοθέτηση στρατηγικής και ανθρωποκεντρικής προσέγγισης στην επίλυση προβλημάτων.

Πρωτότυπα

Δημιουργήστε πρωτότυπα που κυμαίνονται από τη χαμηλή πιστότητα χρησιμοποιώντας το μολύβι και το χαρτί, μέχρι την εμπειρία μεσαίας και υψηλής πιστότητας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δοκιμές.

Λογισμικό δημιουργικού σχεδιασμού

Μάθετε τα Photoshop, Illustrator, Sketch, InVision, Principle και λάβετε μια εισαγωγή στο InDesign.

Branding

Δημιουργήστε εννοιολογικές εκστρατείες και σχεδιάστε τα στοιχεία μιας μεγάλης οπτικής ταυτότητας και οδηγού στυλ: λογότυπο, εταιρικά χρώματα, τυπογραφικοί κανόνες κ.λπ.

Εικονογραφία

Μάθετε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά μέσω εικονογραφίας και να σχεδιάζετε τέλεια εικονοστοιχεία pixel χρησιμοποιώντας εικονογράφος.

Ταξίδι σπουδαστών

Η μέρα σας

Η δέσμευσή μας σε μια πλήρως αφοσιωμένη διαδικασία μάθησης επεκτείνεται στη δημιουργία ενός ενεργοποιητικού περιβάλλοντος όπου έχετε το χρόνο να εργαστείτε και να παίξετε.

Μεθοδολογία ενεργού μάθησης

Οι εκπαιδευτές διευκολύνουν μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι άκρως διαδραστικά και να εμπλέκονται στη βελτιστοποίηση του ποσοστού κράτησής σας. Είμαστε παθιασμένοι για να κάνουμε τη διασκέδαση μάθησης.

Βιομηχανία φιλοξενούμενων ομιλητών

Οι ηγέτες που διδάσκονται στη βιομηχανία καλούνται συχνά να βοηθήσουν στην παροχή ειδικών θεμάτων και να μοιραστούν εμπνευσμένες γνώσεις σχετικά με την κατάσταση του κλάδου.

Εφαρμοσμένη Μάθηση βάσει Έργου

Θα σας δοθεί χρόνος να συνεργαστείτε με την ομάδα σας για έργα πελατών. Είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εκπαιδευτές, οι μέντορες και οι TA θα είναι διαθέσιμοι για να σας δώσουν καθοδήγηση και σχόλια σχετικά με την εργασία σας.

Προσωπικός

Οι τεχνικές δεξιότητες και η γνώση είναι ένα πράγμα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι μαλακές δεξιότητες είναι πραγματικά αυτό που θα σας κάνει ένα βασικό μέλος οποιασδήποτε ομάδας. Η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση και η συνεργασία είναι τα θέματα στα οποία εστιάζουμε στο πρόγραμμα PPD μας.

Ομότιμων

Η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος όχι μόνο να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αξιολογήσετε την ποιότητα του έργου ενός μέλους της ομάδας, αλλά και να μάθετε πώς να λαμβάνετε και να εκφράζετε εποικοδομητική ανάδραση σε αυτά.

Δικτύωση

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθείτε εταιρείες και επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ψηφιακούς ρόλους για να κατανοήσουν καλύτερα τις εταιρικές κουλτούρες και περιβάλλοντα.

Κτίριο Κοινότητας

Κάθε πτυχή της σχολικής μας εμπειρίας είναι αφιερωμένη στη δημιουργία ενός χώρου όπου οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές, οι απόφοιτοι και οι μέντορες μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με έναν επαγγελματικό, φιλικό και φιλικό τρόπο.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Θα λάβετε υποστήριξη καθ 'όλη τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας σας. Η ομάδα υποστήριξης σταδιοδρομίας συμβουλεύει για ευκαιρίες απασχόλησης, εισάγει τους σπουδαστές στο δίκτυο προσλήψεων RED και παρέχει καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συνέντευξης και διαπραγμάτευσης. Παρέχετε επίσης συνεχή υποστήριξη από τους εκπαιδευτές σας. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση επαγγελματιών του κλάδου και την παροχή αναφορών σε πιθανούς εργοδότες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποRED Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
24 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
12,950 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη