Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κοστούμια παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των visuals της ταινίας. Σχεδιαστής κοστουμιών είναι υπεύθυνος για κάθε λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας την εικόνα του ήρωα, αλλά το πιο σημαντικό - για την καλλιτεχνική εικόνα μιας εικόνας ή μιας θεατρικής παράστασης και τη συμμόρφωσή του με την εποχή στην οποία η δράση λαμβάνει χώρα. Στολή μελετώντας οπτική και ντοκιμαντέρ υλικά σε κάθε εικόνα συμφωνεί με το σκηνοθέτη και διευθυντής του υφολογική ενότητα, έρχεται με κοστούμια, εγκρίνει και να δημιουργεί.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία σχολής ενδυματολόγο του νέου σχηματισμού, η οποία κατέχει όχι μόνο την τεχνολογική δεξιότητα, αλλά κατανοεί τις περιπλοκές του κινηματογράφου, είναι σε θέση να εργαστούν σε μια ομάδα.

Συνεργατική μάθηση

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι μαθητές εργάζονται ενεργά με άλλες υπηρεσίες για έργα σπουδαστών κατά τη διάρκεια διακοπών. Το σχολείο πραγματοποιήθηκε μια κοινή διαλέξεις και master classes από τους επαγγελματίες του κλάδου, περιηγήσεις στο σύνολο, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση του Κέντρου Καριέρας.

Porfolio

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων εξαμήνων, οι μαθητές εργάζονται σε ένα κοστούμι ιδέα για κινηματογραφικά έργα διαφορετικών ειδών και στυλ, τα οποία αποτελούν τη βάση του χαρτοφυλακίου. Διπλωματικής εργασίας γίνεται το σήμα κατατεθέν του μεταπτυχιακού δείχνει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα πραγματικό έργο του ταινία.

Πρακτική

Μετά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιδόσεων και χαρτοφυλακίου που σχηματίζεται απόφοιτοι πρακτική στα σημερινά κινηματογραφικά έργα, καθώς και να συνεχίσει να συνεργάζεται με τα Σχολικά σχέδια Κέντρο Καριέρας.

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη. Για την συνέντευξη θα πρέπει να προετοιμάσει ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας που αποδεικνύουν την ικανότητα να σχεδιάζουν και να εργαστούν με το χρώμα. Ως μέρος της συνέντευξης ο επιμελητής θα αξιολογήσει το ενδιαφέρον που δείξατε στο επάγγελμα, κατανόηση τα βασικά (βασικές γνώσεις της ιστορίας της φορεσιάς, η αξιολόγηση των κοστουμιών την αγαπημένη σας ταινία, κ.λπ.)

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη