Πορεία - Κοστούμια

Moscow Film School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πορεία - Κοστούμια

Moscow Film School

Κοστούμια παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία των visuals της ταινίας. Σχεδιαστής κοστουμιών είναι υπεύθυνος για κάθε λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας την εικόνα του ήρωα, αλλά το πιο σημαντικό - για την καλλιτεχνική εικόνα μιας εικόνας ή μιας θεατρικής παράστασης και τη συμμόρφωσή του με την εποχή στην οποία η δράση λαμβάνει χώρα. Στολή μελετώντας οπτική και ντοκιμαντέρ υλικά σε κάθε εικόνα συμφωνεί με το σκηνοθέτη και διευθυντής του υφολογική ενότητα, έρχεται με κοστούμια, εγκρίνει και να δημιουργεί.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη δημιουργία σχολής ενδυματολόγο του νέου σχηματισμού, η οποία κατέχει όχι μόνο την τεχνολογική δεξιότητα, αλλά κατανοεί τις περιπλοκές του κινηματογράφου, είναι σε θέση να εργαστούν σε μια ομάδα.

Συνεργατική μάθηση

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι μαθητές εργάζονται ενεργά με άλλες υπηρεσίες για έργα σπουδαστών κατά τη διάρκεια διακοπών. Το σχολείο πραγματοποιήθηκε μια κοινή διαλέξεις και master classes από τους επαγγελματίες του κλάδου, περιηγήσεις στο σύνολο, η οποία είναι υπεύθυνη για την οργάνωση του Κέντρου Καριέρας.

Porfolio

Κατά τη διάρκεια τεσσάρων εξαμήνων, οι μαθητές εργάζονται σε ένα κοστούμι ιδέα για κινηματογραφικά έργα διαφορετικών ειδών και στυλ, τα οποία αποτελούν τη βάση του χαρτοφυλακίου. Διπλωματικής εργασίας γίνεται το σήμα κατατεθέν του μεταπτυχιακού δείχνει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες για να εργαστούν σε ένα πραγματικό έργο του ταινία.

Πρακτική

Μετά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επιδόσεων και χαρτοφυλακίου που σχηματίζεται απόφοιτοι πρακτική στα σημερινά κινηματογραφικά έργα, καθώς και να συνεχίσει να συνεργάζεται με τα Σχολικά σχέδια Κέντρο Καριέρας.

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη. Για την συνέντευξη θα πρέπει να προετοιμάσει ένα χαρτοφυλάκιο της εργασίας που αποδεικνύουν την ικανότητα να σχεδιάζουν και να εργαστούν με το χρώμα. Ως μέρος της συνέντευξης ο επιμελητής θα αξιολογήσει το ενδιαφέρον που δείξατε στο επάγγελμα, κατανόηση τα βασικά (βασικές γνώσεις της ιστορίας της φορεσιάς, η αξιολόγηση των κοστουμιών την αγαπημένη σας ταινία, κ.λπ.)

Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Locations
Ρωσία - Moscow, Moskva
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ρωσία - Moscow, Moskva
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών