Πορτογαλικά μαθήματα γλώσσας στο Ντουμπάι και Αμπού Ντάμπι

Γενικά

7 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μάθετε να μιλάτε Πορτογαλικά: Η γλώσσα θεωρείται ότι είναι πολύ εκφραστικός και ρομαντική και έχει πολλές λέξεις παρόμοια με τα ισπανικά και γαλλικά. ειδική μητρική εκπαιδευτές μας παρέχουν ένα ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας που θα αναπτύξουν τις δεξιότητες συνομιλίας σας και θα χτίσει το λεξιλόγιό σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην γλώσσα πραγματικές καταστάσεις της ζωής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή συνομιλία.

Online μαθήματα Self-Μελέτη: Πορτογαλικά σε απευθείας σύνδεση πορεία μας βοηθά να μάθουν τη γλώσσα τη δική σας ευκολία. Το μάθημα καλύπτει όλες τις δεξιότητες ζωτικής σημασίας για την εκμάθηση γλωσσών: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση, ομιλία, λεξιλόγιο, γραμματική και τον πολιτισμό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ

Πορτογαλικά είναι η έκτη πιο ευρέως ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Ομιλείται σε όλη την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία και είναι η επίσημη γλώσσα των οκτώ χώρες. Με την εκμάθηση της γλώσσας θα είναι σε θέση να επικοινωνούν με πάνω από 200 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

 • Επιχειρηματικές ευκαιρίες: Η γλώσσα κερδίζει εξέχουσα θέση στον κόσμο των επιχειρήσεων. Είναι μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι πλέον ευρέως διαδεδομένα σε όλη τη Βραζιλία, μια ταχέως αναδυόμενη οικονομία. Το εμπόριο με τη Βραζιλία είναι ολοένα και εκθετικά, ιδίως στους τομείς της ενέργειας, των ημιαγωγών, logistics και των υποδομών. Η γλώσσα είναι σε ζήτηση στον τουρισμό, τις διεθνείς τομείς του εμπορίου και της έρευνας, καθώς και. Η γνώση της γλώσσας μπορεί να σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης και των επιχειρήσεων, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
 • Ταξίδια: Η γλώσσα ομιλείται ευρέως σε τέσσερις ηπείρους και μπορεί να σας δώσει απεριόριστες ευκαιρίες για να ενισχύσει την ταξιδιωτική εμπειρία σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε εντυπωσιακά κάστρα της Πορτογαλίας, τεράστια ακτογραμμή της Μοζαμβίκης ή απαράμιλλη χλωρίδα της Βραζιλίας και της πανίδας και το δάσος του Αμαζονίου, ενώ επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους ντόπιους.
 • Πολιτιστική Εμπειρία: Είτε πρόκειται για μουσικό φεστιβάλ της Πορτογαλίας ή καρναβάλια χορός της Βραζιλίας - ανακαλύψτε τη ζωντανή και δημοφιλή πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο με τη γλώσσα. Εάν είστε λάτρης του αθλητισμού, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ

Επιλέξτε από τα μαθήματά μας που κυμαίνονται από την εντατική σε τακτική, το Σαββατοκύριακο, το λογισμικό, η εικονική και περισσότερο για να εργαστούν στις τέσσερις δεξιότητες? ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση.

Καλύτερες προοπτικές εργασίας

Πορτογαλικά δεξιότητες είναι όλο και πιο απαραίτητο στο χώρο εργασίας. Πορτογαλικά μαθήματα επιχείρησή μας και πορτογαλικά μαθήματα συνομιλίας μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο σίγουροι για τη χρήση της γλώσσας και να προχωρήσουμε στην καριέρα σας.

Επιλέξτε την επιλογή ΠΟΡΕΙΑ καταλληλότερη για σας

 • Διαδραστική τεχνικές βύθισης διδάσκονται από έμπειρους φυσικούς ομιλητές - 30 ώρες μάθημα σε μια διάρκεια από 5 έως 7,5 εβδομάδες - μέγεθος Τάξη κατά μέσο όρο 12 'Όλα τα Επίπεδα »σημαίνει ότι αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε αυτήν την ώρα και την ημερομηνία για κάθε επίπεδο της γλώσσας από τη Βασική προς τα πάνω, υπόκειται σε ελάχιστο αριθμό 4 μαθητές.

Τιμές αποκλείουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΑ / SEMI-ιδιαίτερα μαθήματα

Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα και τοποθεσία - 1 έως 3 μαθητές

ιδιωτική Μαθήματα

 • One-to-one μαθήματα με έναν ειδικό εκπαιδευτή - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία - Τυπικά βέβαια για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη

Ημι-Ιδιαίτερα Μαθήματα

 • 2-3 εκπαιδευόμενοι - Επιλογή για να κλείσετε ένα ιδιωτικό τάξη για μια μικρή ομάδα φίλων ή συναδέλφων - Tailor-made για να ταιριάζει στις ατομικές ανάγκες - Ευέλικτη χρονισμούς και τοποθεσία για να ταιριάζει με το χρονοδιάγραμμα της ομάδας σας από 2-3 μαθητές, κατόπιν αιτήματος και με το ινστιτούτο - Τυπικό μάθημα για 20 ώρες με την δυνατότητα να λαμβάνουν επιπλέον ώρες με βάση την ανάγκη τιμές δεν περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό. τέλος εγγραφής των 150 AED ισχύει για όλους τους νέους μαθητές. Όλα τα μαθήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους όρους και προϋποθέσεις.

τέλος μεταφοράς των AED 750 ισχύει και για τα μαθήματα 20 ωρών που λαμβάνονται εκτός του Ινστιτούτου.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ εικονικές τάξεις

 • Εύκολο στη χρήση πλατφόρμα, δεν απαιτούνται τεχνικές ικανότητες - Απόλυτη ευελιξία, η πλατφόρμα διατίθεται σε πολλαπλές συσκευές - Συμμετοχή σε ομαδικές ή ατομικές συνεδρία ανάλογα με τις ανάγκες σας - Εξατομικευμένη μάθηση με ένα διεθνώς καταρτισμένο εκπαιδευτικό

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ αυτο-μελέτη

Φτάσετε στο επόμενο επίπεδο της επιτυχίας γλώσσας σε χρόνο μηδέν με διαδραστικές δραστηριότητες και διασκέδαση πολιτιστική συμβουλές. αυτο-μελέτη των προγραμμάτων σε απευθείας σύνδεση γλώσσα μας είναι κατάλληλο για εντελώς αρχάριους μέχρι προχωρημένους ηχεία.

 • 60+ ΓΛΩΣΣΕΣ μία πλατφόρμα - Απεριόριστη πρόσβαση σε απευθείας σύνδεση για 12 μήνες? μάθουν πολλές γλώσσες ή να ειδικευτούν σε ένα
 • Πολύτιμα πολιτιστικά ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - Πολιτιστικές ιδέες θα ενισχύσει την κατανόηση και εκτίμηση της γλώσσας
 • Ευέλικτα πακέτα - Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα άτομο ή μια ομάδα πακέτο για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας
 • ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - Διαθέσιμα μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες (desktop και φορητές συσκευές)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a ... περαιτέρω

Eton Institute is globally recognized as a leader in learning and development solutions, offering Professional Development Training, courses in over 100 Languages and Mobile Learning programs. With a dedicated team of professionals developing highly customized... Διαβάστε Λιγότερα
Ντουμπάι , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Βιέννη , Νέο Δελχί , Χονγκ Κονγκ , Νέα Υόρκη + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη