Προπαρασκευαστικό ετήσιο πρόγραμμα: Ολλανδικά ως ξένη γλώσσα σε ακαδημαϊκό πλαίσιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με βάση την επιστημονική έρευνα και πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, το Linguapolis , το ινστιτούτο γλωσσών του University of Antwerp , έχει αναπτύξει μεθόδους για την εκμάθηση γλωσσών με αποτελεσματικό και κίνητρο τρόπο. Οι μαθητές μας διδάσκονται στην τόνωση των περιβαλλόντων και καθοδηγούνται από εκπαιδευτικούς με υψηλή ειδίκευση. Τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος μας είναι η αλληλεπίδραση, η προσέγγιση προσανατολισμού προς τα αποτελέσματα και η υψηλή συμμετοχή των σπουδαστών.

Το μονοετές πρόγραμμα των Ολλανδών ως ξένη γλώσσα σε ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο απευθύνεται σε μη ολλανδόφωνους φοιτητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στα ολλανδικά. Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα συνδυασμό πέντε επιπέδων απόκτησης γλωσσών και τριών ενότητες που έχουν σχεδιαστεί για να εμβαθύνουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων: Ακαδημαϊκές δεξιότητες σπουδών, Πολιτισμός, Πολιτική και Κοινωνικές Σχέσεις. και ολλανδικά φωνητικά και προφορά.

128926_CityCampusAulaRectorDhanispreview_Nieuwjaarsreceptie20172.jpg

Περιεχόμενο προγράμματος

Στο πλαίσιο της απόκτησης γλωσσών, το Linguapolis ξεκινάει σε απόλυτο επίπεδο αρχαρίων και τελειώνει στο Επίπεδο 5, με το διαπανεπιστημιακό τεστ για τα ολλανδικά ως ξένη γλώσσα που χρησιμεύει ως τελική εξέταση. Πέρα από αυτή την εξέταση, οι μαθητές συμμορφώνονται με τις γλωσσικές απαιτήσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μπορούν να εγγραφούν για να σπουδάσουν στα ολλανδικά σε ένα φλαμανδικό πανεπιστήμιο ή πανεπιστημιακό κολλέγιο .

Οι πιο έμπειροι δάσκαλοι της Linguapolis προπονούν τους μαθητές τόσο στη διαδικασία εκμάθησης γλωσσών όσο και στην τελική επιλογή τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πολιτιστικές δραστηριότητες (επισκέψεις σε μουσεία, βραδιές θεάτρου, πάρτι Χριστουγέννων, ταξίδι μελέτης στη Γάνδη κλπ.). Οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Taalmaat , το πρόγραμμα buddy language που συνδυάζει μαθητές με ολλανδούς φοιτητές από διαφορετικές σχολές. Το Taalmaat δημιουργεί την ευκαιρία να ασκούν καθημερινά τα ολλανδικά με συμμαθητές σε ένα άτυπο πλαίσιο και ρεαλιστικό περιβάλλον. Οι φοιτητές λαμβάνουν επίσης μια ιδέα της ζωής των σπουδαστών, η οποία θα τους βοηθήσει να προετοιμαστούν άριστα για τις σπουδές τους στη Φλάνδρα.

Γιατί να επιλέξετε UAntwerp ;

συνάντηση ανθρώπων από όλο τον κόσμο αποδείχθηκε μια μοναδική πτυχή αυτού του προπαρασκευαστικού μονοετούς προγράμματος. Όλοι είχαν την δική του ιστορία και έφεραν διαφορετικές απόψεις, παραδόσεις ... Αυτό το έτος μου έδωσε τη δυνατότητα να σκεφτώ προσεκτικά τις μελλοντικές μου σπουδές . Παρακολουθώντας διαλέξεις κατά τη διάρκεια των ανοιχτών ημερών του πανεπιστημίου, μου επέτρεψαν να κάνω μια καλά θεμελιωμένη επιλογή από το ευρύ φάσμα ευκαιριών σπουδών στα φλαμανδικά πανεπιστήμια ».

Haroun | Μαρόκο

128904_PrepyearDutch_Fotofiche_1180op361_meisjesinzuilengang1.jpg

Διαβάστε μια μαρτυρία στον ιστότοπο του σχολείου

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of o ... περαιτέρω

The University of Antwerp is ranked 7th in THE Young Universities Rankings 2019: Millenial universities. It has about 20,000 students, which makes it the third-largest university in Flanders. 19% of our student population comes from abroad. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη