Προσιτό σεμινάριο κινεζικής γλώσσας στη Σαγκάη w / Double Dorm - US $ 4045

Γενικά

9 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα κινεζικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Donghua;

Ο στόχος της CSA είναι να εξασφαλίσει την ομαλή διαμονή σας στην Κίνα. Είμαστε εκεί για σας τόσο πολύ όσο και λίγο όσο χρειάζεται! Ως φοιτητής CSA, εκτός από τα δίδακτρα, θα λάβετε επίσης:

  • Δίδακτρα μαθημάτων
  • Βοήθεια πριν από την αναχώρηση
  • Παραλαβή από το αεροδρόμιο
  • Όλα τα εγχειρίδια (για σπουδαστές που επιλέγουν μια επιλογή σπουδών)
  • Βοήθεια αγοράς τοπικής κάρτας SIM κατά την άφιξη
  • Πόλη και τοπικός προσανατολισμός (εστιατόρια, σούπερ μάρκετ κ.λπ.)
  • Γνωρίστε με άλλους φοιτητές της CSA
  • Βοήθεια εγγραφής όταν φτάσετε
  • 24ωρη υποστήριξη στο έδαφος ενώ βρίσκεστε στην Κίνα.

Ποιο είναι το κόστος αυτού του προγράμματος και πότε μπορώ να ξεκινήσω;

Είτε θέλετε να σπουδάσετε στην Κίνα για ένα ακαδημαϊκό έτος, είτε για ένα εξάμηνο, υπάρχει ένα πρόγραμμα China Study Abroad για σας στο Πανεπιστήμιο Donghua. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κινεζικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Donghua που είναι κατάλληλο για εσάς. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στη Σαγκάη!

Το κόστος ποικίλλει. Δείτε τη σελίδα " Ημερομηνίες και αμοιβές " για περισσότερες λεπτομέρειες

Πες μου κι άλλα!

Το Πανεπιστήμιο Donghua πιστεύει ότι η εκμάθηση γλωσσών ενισχύεται καλύτερα σε θετικές και ενθαρρυντικές συνθήκες, με μια προκλητική, εμπνευσμένη και ενθαρρυντική ατμόσφαιρα.

Στο Πανεπιστήμιο Donghua, πιστεύουν ότι για να μάθουν μια γλώσσα, πρέπει να εξασκηθείτε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών ασκήσεων, των αλληλεπιδράσεων και της κατάρτισης εξόδου. Το Πανεπιστήμιο έχει σχεδιάσει διαφορετικές δραστηριότητες που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους. Πιστεύουν ότι η πρακτική της εκμάθησης ξένων γλωσσών, η επικοινωνία και οι αλληλεπιδράσεις πρέπει να πραγματοποιούνται τόσο εντός όσο και εκτός της τάξης.

Το Πανεπιστήμιο Donghua κατανοεί επίσης ότι κάθε μαθητής έχει το δικό του μοναδικό στυλ μάθησης. Ως εκ τούτου, παρέχουν μια ποικιλία διαφορετικών μαθησιακών υλικών (χαρτί, ψηφιακό, ήχο, οπτικό) για να ικανοποιήσουν τις μαθησιακές ανάγκες όλων των φοιτητών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Μελέτη στην Κίνα με την CSAChina Study Abroad είναι μια ολοκληρωμένη, οικονομικά προσιτή, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες εταιρία που προσφέρει γλωσσικά προγράμματα στα κινεζικά πανεπιστήμια σε όλη τη... περαιτέρω

Πεκίνο , Λονδίνο , Buenavista , Σαγκάη , Σίδνεϊ , Βενετία , Μαδρίτη , Σαν Φρανσίσκο , Τορόντο + 8 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη