Στο πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, θα μάθετε πώς να βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν τη σωματική, κοινωνική και πνευματική τους ικανότητες, την αυτοπεποίθηση και την φαντασία τους.

Highlights του προγράμματος

Μάθετε πώς να υποστηρίξουν, να ενθαρρύνουν και να προωθούν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη ενός μικρού παιδιού μέσω της παρατήρησης και της εφαρμογής του δημιουργικού παιχνιδιού με βάση την εμπειρία της μάθησης.

Στο Fleming College Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης οι μαθητές έχουν μοναδικές ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε ενεργό μαθησιακό περιβάλλον στην τάξη που να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστούν με τα παιδιά (από τη γέννηση έως 12 χρόνια).

Όλα τα μαθήματα βασίζονται σε μια φιλοσοφία που ενθαρρύνει αποκλεισμούς πρακτικές και συμπράξεις με τις οικογένειες. Η έμφαση δίνεται στην εφαρμογή τι έμαθαν στην τάξη στις ρυθμίσεις του πραγματικού κόσμου, την προετοιμασία των μαθητών για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους ως νωρίς εκπαιδευτικούς παιδική ηλικία.

Γιατί να επιλέξετε Φλέμινγκ

Ένα μικρότερο μέγεθος του προγράμματος σημαίνει περισσότερη εξατομικευμένη προσοχή στην τάξη και προσαρμοσμένες τοποθετήσεις τομέα.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μαθήματα ποικίλη και εκτεταμένη εφαρμοσμένη ευκαιρίες μάθησης -από όπως Διαδραστική Early Learning Με νήπια και τις οικογένειες και Early Learning Practicums σε εξάμηνα δύο, τρία και τέσσερα. Ένα διαδραστικό online μάθημα και ένα πρόγραμμα ομαδικής εργασίας "Δημιουργώντας τη δική σας φροντίδα των παιδιών" στο τελευταίο εξάμηνο εδραιώνει και καταλήγει μάθησης ECE σας.

Fleming προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης για να βοηθήσει τους μαθητές στην περαιτέρω ανάπτυξη των θεμελιωδών ζωής και της μάθησης των δεξιοτήτων σημαντικό να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα. Αυτές οι δεξιότητες περιλαμβάνουν να είναι σε θέση να εργάζονται ανεξάρτητα, να συμμετέχουν σε μια ομάδα, οργανωτικές ικανότητες, η ανάληψη πρωτοβουλιών και την ανάπτυξη καλών συνηθειών εργασίας.

Πρακτική Άσκηση

Σε εξάμηνα δύο και τέσσερις θα βάλετε τη θεωρητική εκπαίδευση για να εργαστούν σε ένα περιβάλλον φροντίδας των παιδιών. Στο εξάμηνο τρεις, ομάδες ΟΕΕ θα εφαρμόσει και να εκτελέσετε μια διαδραστική Νήπιο Πρόγραμμα, εποπτεύεται από την σχολή ΟΕΕ στην κοινότητα Peterborough. Αυτό θα σας προετοιμάσει για το εξάμηνο τέσσερις, όταν θα είναι τραβώντας όλα μαζί σε τελική τοποθετήσεις πεδίο μπλοκ σας.

Ένα υπόβαθρο που εργάζονται με μικρά παιδιά (ηλικίας νεογέννητα έως 12) σε εξουσιοδοτημένα κέντρα παιδικής φροντίδας Συνιστάται ανεπιφύλακτα ως προϋπόθεση για την τοποθέτηση πεδίο.

Είναι αυτό εσείς;

Για να επιτύχει σε αυτό το πρόγραμμα και σε μια καριέρα ΟΕΕ, θα πρέπει να έχετε:

 • Καλές δεξιότητες επικοινωνίας (τόσο προφορικές και γραπτές)
 • Η εμπειρία που εργάζονται με μικρά παιδιά
 • Καλά προσαρμοσμένο, θεμελιωμένη προσωπικότητα
 • Μια καλή αίσθηση του χιούμορ και φαντασία
 • Υπομονή
 • Η ενσυναίσθηση
 • Δημιουργικότητα

Ευκαιρίες Καριέρας

Υπάρχει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό των αντίστοιχων θέσεων απασχόλησης για τους αποφοίτους. Ως Προσχολική Ηλικία Εκπαιδευτικός θα βρουν δουλειά σε κέντρα παιδικής φροντίδας, παιδικοί σταθμοί, σπίτι προγράμματα ημερήσιας φροντίδας, πριν και μετά από τα σχολικά προγράμματα, πρώιμη μάθηση και την ανατροφή των παιδιών κέντρα, υπηρεσίες πόρων και Ολοήμερη Early Learning Νηπιαγωγείο classrooms.Possibilities που είναι πιο εξωτικές περιλαμβάνουν των παιδικών προγραμμάτων σε θέρετρα ή σε κρουαζιερόπλοια. Οι απόφοιτοι είναι επίσης τα προσόντα για να γίνουν ιδιοκτήτες / υπεύθυνοι των κέντρων φροντίδας των παιδιών.

Επαρχιακό Εγγραφή

Για να ασκήσετε στο Οντάριο ως Προσχολική Ηλικία Εκπαιδευτικός, οι απόφοιτοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή στο Κολέγιο Επιστημών Προσχολικής Αγωγής Εκπαιδευτικούς (CECE). Οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Fleming θα πληρούν τις απαιτήσεις εκπαίδευσης για την εγγραφή.

Ελάχιστες Προϋποθέσεις Εισαγωγής

OSSD με την πλειοψηφία των πιστώσεων στο Κολέγιο (C) και Άνοιγμα (O) επίπεδο, μεταξύ των οποίων:

 • 2 μαθήματα College (C) Αγγλικά (Βαθμός 11 ή Βαθμού 12)

Όταν (C) είναι το ελάχιστο επίπεδο μαθημάτων για την εισαγωγή, (U) ή (U / C) τα μαθήματα γίνονται επίσης δεκτές.

Ζευγάρι Φοιτητές

Εάν είστε 19 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας, πριν αρχίσετε τα μαθήματα, και δεν διαθέτουν OSSD, μπορείτε να γράψετε την καναδική Δοκιμή Achievement ενηλίκων να αξιολογήσει την καταλληλότητά σας για την αποδοχή.

 • Οι μαθητές αρχίζουν τον Ιανουάριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα στη διάρκεια του καλοκαιριού εξάμηνο.

Σχετικά προγράμματα

Εάν είστε ειλικρινά ενδιαφέρονται να εργαστούν με τα παιδιά, και δεν είναι ακόμη σίγουροι ποιο δρόμο να πάρει, ίσως να θέλετε να εξετάσει το Εκπαιδευτικό Βοηθό, Κοινωνική Υπηρεσία Λειτουργό ή προγράμματα αναψυχής και ψυχαγωγίας Υπηρεσίες.

Εγγραφές Ανοσοποίηση και συμπληρωματικές ανάγκες προγραμμάτων

 • Η τρέχουσα εγγραφή ανοσοποίηση απαιτείται.
 • Μια δικαστική Έλεγχος Παραπομπή (συμπεριλαμβάνεται ευάλωτο τομέα) είναι απαραίτητη για να μπορέσετε μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πρακτική άσκηση στον τομέα στο εξάμηνο δύο. Πρέπει να έχετε αυτό το φάκελο στο αρχείο στο κολέγιο με τον όρο προθεσμία. Πρέπει να αποκατασταθεί κάθε 6 μήνες και σε αρχείο στο κολλέγιο δύο εβδομάδες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων στο εξάμηνο τρεις για τη συμμόρφωση σε όλη 4ο εξάμηνο πρακτικής άσκησης σας.
 • Έγκυρο CPR και το πιστοποιητικό Πρώτες Βοήθειες (επίπεδο C) που απαιτούνται για να μπορέσετε μπορεί να τοποθετηθεί σε μια πρακτική άσκηση στον τομέα στο εξάμηνο δύο. Τρέχουσα ενημερωμένης τεκμηρίωσης πρέπει να είναι στο αρχείο στο κολλέγιο από τον όρο προθεσμία για να είναι συμβατό για το πεδίο πρακτικής άσκησης. Πρότυπο Πρώτες Βοήθειες πρέπει να αποκατασταθεί κάθε 3 χρόνια. CPR πρέπει να αποκατασταθεί κάθε χρόνο, προκειμένου να είναι συμβατή για το πεδίο πρακτικής άσκησης. Τρίτο εξάμηνο οι φοιτητές θα πρέπει αυτή ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το αρχείο στο κολέγιο, δύο εβδομάδες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων στο εξάμηνο τρεις για τη συμμόρφωση σε όλη 4ο εξάμηνο πρακτικής άσκησης σας.
 • Δυνατότητα να άρει τα παιδιά έως πέντε ετών και πάνα παιδιά όλων των ηλικιών.

Πρόσθετα έξοδα

Προμήθειες (όνομα της ετικέτας για την τοποθέτηση, προμήθειες για τις εμπειρίες του Προγράμματος μικρό παιδί, τα έργα, τις προμήθειες και εξωτερική τάξη) και σχολικά βιβλία συνολικά περίπου $ 1.200,00 ανά έτος. Τα έξοδα ταξιδίου περιλαμβάνουν ρυθμίσεις μεταφοράς από και προς εμπειρίες πεδίο πρακτικής άσκησης.

Συμφωνίες Μεταφοράς

 • Πανεπιστήμιο Brock
 • Conestoga College
 • George Brown College
 • Πανεπιστήμιο Griffith
 • Ινστιτούτο Τεχνολογίας Tralee
 • Πανεπιστήμιο Nipissing
 • Πανεπιστήμιο Ryerson
 • Seneca College
 • Sheridan College
 • Πανεπιστήμιο του Guelph-Humber
 • Πανεπιστήμιο του Windsor
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποFleming College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,015 CAD
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη