Προχωρημένο δίπλωμα στη γραφιστική και την ανάπτυξη ιστού

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις !!

Centre for Arts and Technology έχει μια συμφωνία άρθρωσης με το Πανεπιστήμιο του Gloucestershire στην Αγγλία. Διαβάστε το blog μας για μια συνέντευξη με τον καθηγητή Don Parker του Πανεπιστημίου του Gloucestershire.

Είναι αυτονόητο ότι έχετε ένα έντονο μάτι για το σχεδιασμό. Γνωρίζετε ότι όταν οι εικόνες και οι λέξεις ενώνονται σωστά, είναι μαγικές στη σελίδα. Η φιλοδοξία σας δεν γνωρίζει όρια και μπορείτε να βρείτε το απεριόριστο δυναμικό του Διαδικτύου και των ψηφιακών εφαρμογών ενδιαφέρουσες. Θέλετε να κάνετε έναν αντίκτυπο στον κόσμο, συνδυάζοντας όμορφο σχεδιασμό με απαράμιλλη λειτουργικότητα. Αυτό δεν είναι μόνο το μέλλον ... είναι το μέλλον σου. Με αυτή την τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με το ακατέργαστο ταλέντο σας, θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια από αυτές τις προσοδοφόρες σταδιοδρομίες σχεδιασμού:

  • Πολυμέσα και σχεδιαστής ιστοσελίδων
  • Διαδραστικός σχεδιαστής
  • Web Developer
  • Προσωπικό υποστήριξης στο Web
  • Σχεδιαστής γραφικών
  • Σχεδιαστής παραγωγής

Γραφικό σχέδιο

Εδώ είναι μόνο ένα μικρό δείγμα μερικών από τις μεγάλες εταιρείες που προσφάτως προσλήφθηκαν Graphic Design

Κατά τη διάρκεια αυτού του εντατικού, 18μηνου προγράμματος, θα μάθετε κάθε πτυχή της δημιουργίας δελεαστικού γραφικού σχεδιασμού. Συνδυάστε το με μια ολοκληρωμένη κατανόηση ιστοτόπων που βασίζονται σε βάσεις δεδομένων, εξαρτήματα πολυμέσων και ψηφιακές εφαρμογές και θα είστε διπλή απειλή ικανή να καταγράψει τη δική σας πορεία σταδιοδρομίας.

Θα μάθετε: Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects-XHTML και CSS-Δημιουργία Ιστοσελίδας με βάση την Βάση Δεδομένων Χρησιμοποιώντας PHP και MYSQL-JavaScript-Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign-Branding-Typography.

"Το γραφικό σχέδιο

Πορεία ροής

Στο πρώτο τρίμηνο, θα μάθετε για τη διαχείριση γραφικών αρχείων, βασικές εφαρμογές γραφικών και εφαρμογών σχεδιασμού ιστοσελίδων, επιχειρηματικές επικοινωνίες και διαχείριση έργων για να χρησιμεύσετε ως θεμέλιο για το υπόλοιπο πρόγραμμα. Στο πλαίσιο της Τέχνης και του Σχεδιασμού, θα εξερευνήσετε την εξέλιξη της εικόνας από την πρωτόγονη τέχνη μέχρι τις σημερινές ψηφιακές δημιουργίες, εστιάζοντας στα στοιχειώδη θέματα στο σχεδιασμό, τη σύνθεση και το περιεχόμενο. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε την καλλιτεχνική κατεύθυνση που απαιτούν οι μελλοντικοί πελάτες. Επίσης, θα εισαχθείτε στο Media English, Video Production, Internet Programming και Business Technology σε αυτόν τον θεμελιώδη όρο.

Στο δεύτερο τρίμηνο, θα εξερευνήσετε το ψηφιακό βίντεο και την τέχνη της αφήγησης και μάθετε για τα βασικά εργαλεία και μεθόδους ψηφιακής απεικόνισης. Από τη διόρθωση των χρωμάτων μέχρι την αποτελεσματική τυπογραφία, το μάθημα σχεδιασμού στούντιο σας θα ενισχύσει τις δεξιότητές σας στο γραφικό σχεδιασμό και την επιδεξιότητα της δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων. Επίσης, θα παρουσιαστεί το animation που βασίζεται σε φορέα σε αυτό το τρίμηνο, συμπεριλαμβανομένων των θεμελιωδών στοιχείων της διαδραστικής δημιουργίας Flash και animation, καθώς και τα βασικά σεναρίσματα για τον έλεγχο όλων, από φόρτωση αρχείων μέχρι απλές αλληλεπιδράσεις χρηστών.

Στο τρίτο τρίμηνο, θα εξετάσετε προσεχτικά τον προγραμματισμό του Διαδικτύου, καθώς και την Παραγωγή Vector Animation, ώστε να κατανοήσετε τις έννοιες των εφαρμογών που βασίζονται σε συμβάντα, τα οποία οδηγούν τον διαδραστικό κόσμο των πολυμέσων. Το μάθημα των Διευθυντών Φωτογραφίας θα συμπέσει με το Digital Imaging, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εμπειρία στο Adobe Photoshop και σε άλλες εφαρμογές χειρισμού εικόνας για χρήση στη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, το γραφικό σχεδιασμό και τη δημοσίευση.

Στο τέταρτο τρίμηνο, θα βυθιστείτε περαιτέρω στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων, με μελέτη Σχεδιασμού Διεπαφής, Συνδεσιμότητα Βάσεων Δεδομένων Internet, Ήχος για Πολυμέσα, Διαδίκτυο

Στο στούντιο σχεδιασμού αυτού του όρου, εσείς θα επικεντρωθείτε στην εργασία σε σενάρια πραγματικού κόσμου, έτσι ώστε να μάθετε να συλλέγετε τις σχετικές πληροφορίες από τους πελάτες, να εφαρμόζετε αυτές τις πληροφορίες σε σχεδιαστικά στοιχεία, να επικοινωνείτε με τους πελάτες και να δημιουργείτε τελικό σχεδιασμό μέσω διαφόρων μεθόδων εκτύπωσης . Μια μεγάλη εστίαση του πέμπτου τριμήνου σας αφορά επίσης τη διαδραστικότητα στην ανάπτυξη διαδραστικών μέσων, με συμπληρωματική μάθηση στη σειρά μαθημάτων 3D Virtual Environments και προχωρημένα μαθήματα προγραμματισμού στο Διαδίκτυο.

Από την άποψη της ανάπτυξης ιστού, οι μαθητές ξεκινούν στο επίπεδο του εδάφους, μαθαίνοντας τα θεμέλια των ιστοσελίδων, HTML και CSS. Με αυτό το ίδρυμα, οι μαθητές αρχίζουν να μαθαίνουν πώς να κάνουν τους ιστοτόπους τους δυναμικούς και συναρπαστικούς χρησιμοποιώντας το JavaScript, μία από τις κορυφαίες γλώσσες στην δημιουργία ιστοσελίδων. Αφού εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές, οι μαθητές μαθαίνουν τη δημιουργία σεναρίων και το σχεδιασμό βάσης δεδομένων από την πλευρά του server μέσω της εισαγωγής PHP και MySQL. Οι μαθητές αμφισβητούνται σε όλη τη διάρκεια του τριμήνου με ένα συνδυασμό hands-on βιωματικής μάθησης, αναθέσεις, κουίζ και εξετάσεις.

Το τελευταίο τρίμηνο του προγράμματος σας θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην προετοιμασία για την καριέρα σας στο σχεδιασμό. Στο Media Communications and Law, θα μάθετε για την πνευματική ιδιοκτησία, τα δικαιώματα ιδιωτικού απορρήτου και δημοσιότητας, τη δυσφήμηση, τις υποχρεώσεις τρίτων, τα ονόματα τομέα, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα θέματα του δικαίου των συμβάσεων και της ψηφιακής παραγωγής. Θα χτίσετε επίσης ένα επιχειρησιακό σχέδιο έτσι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ως αυτοαπασχολούμενος σχεδιαστής θα πρέπει να επιλέξετε αυτή τη διαδρομή μετά την αποφοίτηση. Από την προοπτική ανάπτυξης ιστού, οι σπουδαστές θα εμβαθύνουν περισσότερο στον κόσμο της ανάπτυξης. Οι σπουδαστές συνεχίζουν να αναπτύσσουν τη γνώση PHP και JavaScript, προσθέτοντας το jQuery Ajax στο εργαλείο ανάπτυξης τους.

Με ένα ισχυρό θεμέλιο στην κωδικοποίηση και την ανάπτυξη ιστοτόπου, οι μαθητές στη συνέχεια μαθαίνουν για τη χρήση και τον χειρισμό πακέτων πακέτων λογισμικού, κυρίως μέσω της πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα, WordPress. Μέχρι το τέλος του τριμήνου, οι σπουδαστές θα έχουν δημιουργήσει ασφάλεια στο διαδίκτυο για να προσθέσουν στο χαρτοφυλάκιό τους, επιτρέποντάς τους να αποδείξουν τις ικανότητές τους στους μελλοντικούς εργοδότες.

Ένα μεγάλο μέρος αυτού του τριμήνου θα είναι επίσης να οριστικοποιήσετε το γραφικό σας σχέδιο

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Centre for Arts and Technology is where you’ll be surrounded by other driven, creative people – just like you. You’ll work on your own, collaborate with a team and at the same time make each other the ... περαιτέρω

Centre for Arts and Technology is where you’ll be surrounded by other driven, creative people – just like you. You’ll work on your own, collaborate with a team and at the same time make each other the best you can be. You’ll feel you belong here. Διαβάστε Λιγότερα
Kelowna , Ελαφρή τετράτροχος άμαξα + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη