Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τα Junior Προγράμματα μας έχουν ημερομηνίες έναρξης κάθε 2 εβδομάδες από τις 3 Ιουνίου 2019. Όταν το ETC κλείσει λόγω διακοπών στην Τράπεζα, θα παρασχεθεί πλήρης ημερήσια εκδρομή σε όλους τους μαθητές.

Πληροφορίες για την ηλικία των νέων

Η ελάχιστη ηλικία για μεμονωμένους * σπουδαστές που σπουδάζουν στο ETC International College είναι 16 ετών μεταξύ Σεπτεμβρίου και Μαΐου.

* Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το ETC ως μέρος μιας ομάδας ή με τους γονείς τους.

  • Στη συνέχεια, πρέπει να ληφθούν λεπτομερείς πληροφορίες για όλους τους μαθητές πριν από την έκδοση του εγγράφου.
  • Οι υπογεγραμμένες μορφές γονικής άδειας (υπογεγραμμένες από τον γονέα) πρέπει να παραλαμβάνονται για όλους τους μαθητές πριν από την έκδοση του εγγράφου.
  • Πρέπει να κάνετε κράτηση για πρόγραμμα Junior.
  • Η μέγιστη διάρκεια διαμονής ενός μαθητή, ηλικίας 15 ετών και κάτω, μπορεί να διαμείνει σε ένα ETC Homestay είναι 26 νύχτες (εκτός αν βρεθεί μια κατάλληλη οικογένεια αναδόχων).

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η Ασφάλεια ΔΕΝ περιλαμβάνεται ή παρέχεται από το ETC. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή ασφάλιση πριν ταξιδέψετε.

Πρόγραμμα δειγμάτων

Έχουμε κατασκευάσει προσεκτικά τα Junior Προγράμματα μας για να συμπεριλάβουμε μια υγιή ισορροπία εργασίας και παιχνιδιού. Σημειώστε ότι αυτό είναι ένα δείγμα χρονοδιαγράμματος. Οι δραστηριότητες και οι ώρες υπόκεινται σε αλλαγές.

85146_Immagine1.jpg

Πρόγραμμα διαμονής

Τι περιλαμβάνεται; (ανά εβδομάδα)

Οι φοιτητές που κάνουν κράτηση για το Κατοικιστικό Πρόγραμμα Νέων θα τοποθετηθούν σε μία από τις 3 κατοικίες μας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) σε κοντινή απόσταση από το ETC. Με το CCTV και το προσωπικό διαθέσιμο 24/7, οι μαθητές είναι ασφαλείς και ασφαλείς στα καταλύματά μας. Οι σπουδαστές συνοδεύονται από και προς το σχολείο από μέλος του προσωπικού της ETC. Όλα τα δωμάτια προσφέρονται ως κοινόχρηστα δωμάτια με έως και 3 άτομα.

Junior κατοικίες

Οι μαθητές που επιλέγουν το πακέτο κατοικίας θα τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε από τις κατοικίες μας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Όλα τα δωμάτια είναι κοινόχρηστα με 1, 2 ή 3 άτομα και περιλαμβάνουν πρωινό και δείπνο. Το μεσημεριανό γεύμα παρέχεται στο ETC. Αυτές οι κατοικίες είναι κατάλληλες μόνο για ομάδες και για μεμονωμένους κατώτερους μαθητές μετά το οικιστικό πρόγραμμα.

Πρόγραμμα Homestay

Το Homestay Junior Program μας προσφέρει καταλύματα σε κοινόχρηστα δωμάτια σε μία από τις τοπικές μας κατοικίες. Η μεταφορά μεταξύ διαμονής και σχολείου συμπεριλαμβάνεται για όλους τους φοιτητές που ακολουθούν το πρόγραμμα Homestay Junior. Οι σπουδαστές ηλικίας 13 ετών και κάτω θα έχουν μια παραλαβή από πόρτα σε πόρτα. Οι μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών θα λάβουν άδεια διέλευσης από το λεωφορείο.

Όλες οι οικογένειές μας ελέγχονται και επιθεωρούνται τακτικά. Οι μαθητές θα έχουν ένα άνετο, καθαρό δωμάτιο με ένα φορτίο πλυντηρίου που περιλαμβάνεται ανά εβδομάδα.

Διατίθενται γεύματα από Δευτέρα έως Παρασκευή στο καφέ ETC.

Πρόγραμμα προϋπολογισμού: Μόνο 15 ετών

Οι νέοι μαθητές ηλικίας 15 ετών μετά τα Junior Programs μας μπορούν να επωφεληθούν από τις μειωμένες τιμές όταν φτάνουν και αναχωρούν σε επιλεγμένες Κυριακές κατά την περίοδο αιχμής.

Πότε

  • Κάθε Κυριακή μεταξύ 30 Ιουνίου - 11 Αυγούστου 2019

Φορές

Η υπηρεσία μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο θα διαρκεί κάθε λίγες ώρες για:

  • Αφίξεις: μεταξύ 10:00 - 19:00 (pick-up ομαδικών μίνι λεωφορείων)
  • Αναχωρήσεις μεταξύ 10:00 - 19:00 (αποβίβαση ομαδικών μίνι λεωφορείων)

Που

  • Αφίξεις: μεταξύ του αεροδρομίου Heathrow και του καταλύματος του σπουδαστή
  • Αναχωρήσεις: μεταξύ του ETC International College και του αεροδρομίου Heathrow
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to ... περαιτέρω

ETC is a family-run language school that was founded in 1989. We have been operating successfully in Bournemouth since that time, though not always on the same site. The Directors took the decision to move to a purpose-built school in West Hill Road in order to allow for expansion. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη