Πρόγραμμα Διαχείρισης Επιχειρήσεων

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Οι θέσεις εργασίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι άφθονες και το εύρος των επιχειρήσεων είναι απεριόριστο. Οι απόφοιτοι του προγράμματος επιχειρηματικής μας διαχείρισης είναι καλά προετοιμασμένοι για θέσεις στον τομέα των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών και των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και πολλών άλλων κερδοσκοπικών, μη κερδοσκοπικών και κυβερνητικών θέσεων εργασίας. Εκπαιδεύονται στις τελευταίες τεχνολογίες υπολογιστών για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, εξασφαλίζοντας τους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων για εργασία.

Οι μεγάλες ευθύνες του διευθυντή επιχειρήσεων περιλαμβάνουν διοικητικά καθήκοντα για την επιχείρηση. Αυτά τα καθήκοντα αφορούν το μάρκετινγκ, τη λογιστική, την ανάλυση του προϋπολογισμού και άλλες ευθύνες διαχείρισης επιχειρήσεων. Ο φοιτητής του προγράμματος διαχείρισης επιχειρήσεων θα μάθει πώς να πραγματοποιεί ανάλυση προϋπολογισμού για να βρει τρόπους για να κάνει την επιχείρηση πιο επικερδής. Με ισχυρές δεξιότητες ανάλυσης του προϋπολογισμού, ο φοιτητής του προγράμματος επιχειρηματικής διαχείρισης θα μάθει να προβλέπει τις απαιτήσεις της εταιρείας και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Διαχείρισης Επιχειρήσεων, οι σπουδαστές Mildred Elley θα μάθουν για την οργανωτική συμπεριφορά και τη δομή. Θα είναι διατεθειμένοι να σκέφτονται αναλυτικά και κριτικά. Ο φοιτητής του προγράμματος διαχείρισης της επιχείρησης θα είναι σε θέση να δημιουργήσει προβληματικά προβλήματα και θα είναι έτοιμος να επικοινωνήσει προφορικά και γραπτά.

Προνόμια προγράμματος διαχείρισης επιχειρήσεων

Παρακολουθείτε το Mildred Elley σημαίνει ότι δεν λαμβάνετε μόνο μια ποιοτική εμπειρία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά σημαίνει επίσης ότι έχετε πρόσβαση στην πιο εξελιγμένη διαθέσιμη επαγγελματική κατάρτιση στην επιχειρηματική διαχείριση. Mildred Elley προσφέρει επίσης πολλά διαφορετικά οφέλη για τους φοιτητές του προγράμματος διαχείρισης επιχειρήσεων.

  • Οικονομική βοήθεια
  • Βοήθεια τοποθέτησης θέσεων εργασίας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής
  • Ευέλικτο σχολικό πρόγραμμα
  • Εγκρίθηκε για τα επιδόματα εκπαίδευσης των βετεράνων
  • Δωρεάν αξιολόγηση σταδιοδρομίας
  • Διεθνείς φοιτητές καλωσορίζουμε

Βοήθεια τοποθέτησης θέσεων εργασίας καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής

Υπάρχουν πολλές πιθανές ευκαιρίες για τοποθέτηση σταδιοδρομίας. Μετά την αποφοίτησή τους από το Mildred Elley με πτυχίο ή πιστοποιητικό απολαμβάνουν τη βοήθεια για την τοποθέτηση σε όλη τη διάρκεια της εργασίας τους και είναι έτοιμοι να επιδιώξουν μια καριέρα στην επιχειρηματική διαχείριση.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-c ... περαιτέρω

The mission of Mildred Elley is to provide quality career education and technical training to allow students of diverse educational, cultural and personal backgrounds to become successful in an ever-changing global economy. Mildred Elley strives to afford students quality placement opportunities and instill in all of our graduates a desire for lifelong education and learning. Διαβάστε Λιγότερα
Albany , Νέα Υόρκη , Πίτσφιλντ + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη