Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πιστοποιητικό Παγκόσμιου Προγράμματος Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού επικεντρώνεται στην εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών που είναι απαραίτητες στο αυξανόμενο πεδίο της παγκόσμιας διαχείρισης του εργατικού δυναμικού. Όλο και περισσότερο ο επιχειρηματικός κόσμος λειτουργεί πιο παγκοσμίως, οι αλληλεπιδράσεις στο χώρο εργασίας γίνονται όλο και πιο γρήγορα και η διεθνής επιχείρηση λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτές οι εξελίξεις απαιτούν μια νέα ομάδα δεξιοτήτων - κατανόηση της ηγετικής θέσης του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού που μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρη τη χώρα και στα σύνορα. Είναι πλέον ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων, τους επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού και τους αναμενόμενους διεθνείς και εκπατρισμένους υπαλλήλους να γνωρίζουν τις τάσεις, τις ανάγκες και τις περιπλοκές της συμβολής σε ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό. Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται ώστε τα άτομα να είναι προετοιμασμένα για την παγκόσμια διαχείριση ανθρώπινων πόρων.

Οφέλη

 • Προσδιορίστε τις βέλτιστες πρακτικές για πρόσληψη, κατάρτιση, αποζημίωση, σχέσεις με τους εργαζομένους και οφέλη για τη διεθνή στελέχωση και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού
 • Εξετάστε τις παγκόσμιες τάσεις στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την επίβλεψη του εργατικού δυναμικού
 • Ενσωμάτωση νέων παγκόσμιων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της δικτυακής δικτύωσης στη λειτουργία ανθρώπινων πόρων
 • Διερεύνηση αποτελεσματικών στρατηγικών σχεδιασμού και εφαρμογής διαχείρισης αλλαγών
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας με πρακτική άσκηση σε μια αμερικανική εταιρεία

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί τόσο για άτομα που εισέρχονται στο πεδίο όσο και για όσους ήδη εργάζονται στη βιομηχανία Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά επιθυμούν να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικού

Για να κερδίσετε πιστοποιητικό στο Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του UCI, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα απαιτούμενα μαθήματα με βαθμό "C" ή καλύτερα.

Διδακτέα ύλη

 • Σεμινάριο Δεξιοτήτων Παρουσίασης
 • Θεμέλια της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων
 • Διεθνής Απόκτηση και Διατήρηση Ταλέντων
 • Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Διαχείριση Ταλέντων
 • Παγκόσμια διαχείριση εργατικού δυναμικού
 • Ηγετική επιτυχημένη οργανωτική αλλαγή

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Ως προαιρετικό τελευταίο μάθημα και με επιπλέον χρέωση $ 2.400, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε ακαδημαϊκή θεωρία και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε διάφορες επιχειρήσεις και βιομηχανίες για διάστημα έως και τριών μηνών. Ένα ερευνητικό πρόγραμμα παρέχει πρόσθετη κατάρτιση. Επίσης περιλαμβάνεται στην πρακτική άσκηση το εργαστήριο Résumé Writing and Interviewing Skills.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Τελευταία ενημέρωση July 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,900 USD
Δίδακτρα πιστοποιητικών: $ 7.900. Το συνολικό κόστος κατά προσέγγιση: 13.700 δολάρια ΗΠΑ, εξαιρεί τον αεροπορικό ναύλο. Πρακτική εξάσκηση: 2.400 δολάρια.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη