Πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών

KIMEP University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετών

KIMEP University

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το 2010, με πρωτοβουλία του Προέδρου του KIMEP, το Εκτελεστικό Κέντρο Εκπαίδευσης ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετών (LDP). Στο πλαίσιο ενός καινοτόμου ανασχεδιασμού του προγράμματος σπουδών, η LDP επικεντρώνεται στην προσωπική συνειδητοποίηση της ηγεσίας και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Το Πρόγραμμα φέρνει ακαδημαϊκή εστίαση στη μελέτη της ηγεσίας με:

 • παρέχοντας στους φοιτητές ευκαιρίες να μάθουν για τα ηγετικά πλαίσια, τις προκλήσεις, τις δεξιότητες και τις πρακτικές ανάπτυξης.
 • να συνεργάζεται με τις σχολές για την έρευνα σχετικά με την ηγεσία για χρήση από τις ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές κοινότητες ·
 • συγκέντρωση αναγνωρισμένων ηγετών και εμπειρογνωμόνων για την τόνωση της σκέψης και τον εντοπισμό των αναγκών ανάπτυξης της ηγεσίας.

Μήνυμα του Προέδρου

"Δεδομένου ότι το KIMEP ιδρύθηκε το 1992 υπό το όραμα του Προέδρου Nazarbayev, η ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας υπήρξε κορυφαία προτεραιότητα. Δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στον τομέα αυτό. Είμαι περήφανος για την τεράστια επιτυχία του LDP.

Το πρόγραμμα είναι μοναδικό από πολλές απόψεις. Το:

 • αναπτύσσει εκτεταμένες διεθνείς συνδέσεις.
 • διεγείρει τη διεπιστημονική έρευνα, επειδή συχνά προκύπτουν σημαντικές νέες ιδέες, τεχνικές και ανακαλύψεις στα όρια μεταξύ των κλάδων.
 • ενθαρρύνει τους σπουδαστές που αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του Καζακστάν, σε πρώιμο στάδιο της ζωής τους.

Αγαπητοί μαθητές, ξέρω ότι θα είστε οι μελλοντικοί ηγέτες αυτής της μεγάλης χώρας. Το KIMEP είναι βαθιά αφοσιωμένο σε μια εκπαίδευση που μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως προσιτή αριστεία. Έχουμε μια προσιτή σχολή αφιερωμένη στη διδασκαλία και ένα εκπαιδευτικό μοντέλο που ενθαρρύνει τις πραγματικές εμπειρίες στον κόσμο. Ελπίζω να απολαύσετε τα μαθήματα και τις διαλέξεις σας, αλλά το πιο σημαντικό, ελπίζω τα μαθήματα που λάβατε ως φοιτητές του LDP θα μείνουν μαζί σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φοιτητές του LDP για την ενεργό συμμετοχή τους και την ανεκτίμητη συμβολή τους στη ζωή στο KIMEP. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό σας στην οργάνωση αυτού του μοναδικού προγράμματος. Είμαι πολύ περήφανος για σένα. Είστε εσείς, οι φοιτητές του KIMEP, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν οι επιτυχημένοι ηγέτες που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Καζακστάν στο μέλλον ».

Διδακτική Μεθοδολογία

Οι μαθητές ξεκινούν με την εκμάθηση της θεωρίας και των θεμελιωδών στοιχείων της επιχείρησης στην τάξη. Προσβλέποντας στις καλύτερες ακαδημαϊκές πρακτικές, η σχολή KIMEP χρησιμοποιεί εκτενώς τη μεθοδολογία της μελέτης περιπτώσεων για να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν τη θεωρία στο πλαίσιο ενός επιχειρηματικού προβλήματος. Οι καθηγητές ενθαρρύνουν τη συζήτηση ιδεών και απόψεων, δίνοντας στους μαθητές την ευκαιρία να επωφεληθούν από τον πλούτο της εμπειρίας και των προοπτικών που πρέπει να μοιραστούν οι συμμαθητές με διαφορετικό υπόβαθρο.

Με την επίσκεψη στις εβδομαδιαίες διαλέξεις LDP, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν τα βασικά θέματα ηγεσίας με τους κορυφαίους διεθνείς και καζακστάν επιχειρηματικούς ηγέτες.

Μεταξύ των ομιλητών LDP υπάρχουν κορυφαία στελέχη από το Samruk-Kazyna, το Big 4, το Big 3, P

Για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του προγράμματος, οι μαθητές πρέπει να συμμετέχουν σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για μια εταιρεία. Με μια μικρή ομάδα συμμαθητών και έναν επιβλέποντα (συνήθως ανώτερο στέλεχος της βιομηχανίας), οι μαθητές ανταγωνίζονται με άλλες ομάδες σε μια ανάπτυξη επιχειρηματικών υποθέσεων. Έτσι, το πρόγραμμα παρέχει μια αποκλειστική ευκαιρία για τους μαθητές να συνεργαστούν στενά με ανώτερα στελέχη από κορυφαίους οργανισμούς και πρόσβαση σε συνδέσεις που συχνά οδηγούν σε πρακτικές και θέσεις εργασίας.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, ένας φοιτητής λαμβάνει Πιστοποιητικό στην Ηγεσία, το οποίο βελτιώνει τις μελλοντικές προοπτικές απασχόλησης, καθώς αποδεικνύει τη δέσμευση στην ηγεσία, τη βιωματική μάθηση και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών.

Οι φοιτητές του LDP αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά νέων ταλέντων στο KIMEP. Είναι λαμπρά, διανοητικά περίεργα και αναζητούν νέες και συναρπαστικές ιδέες.

Ελάτε μαζί μας στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγετών!

Έργα και εκδόσεις

Παραδείγματα ορισμένων έργων που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης Ηγετών περιλαμβάνουν:

 • Ο Δείκτης Ανάπτυξης ΤΠΕ στο Καζακστάν: Η εστίαση στο επιχειρηματικό περιβάλλον (υπό την εποπτεία του κ. Guenter Dahm, Διευθυντή Χώρα, Microsoft Καζακστάν).
 • Διαχείριση Καινοτομίας: Μια κριτική ανάλυση των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την προώθηση της καινοτομίας στο Καζακστάν (υπό την εποπτεία του κ. Guenter Dahm, Διευθυντή Χώρα, Microsoft Καζακστάν).
 • Ισλαμική Τραπεζική στη Δημοκρατία του Καζακστάν: Οι Προκλήσεις Εισόδου στην Αγορά Al Hilal Bank (υπό την εποπτεία του κ. Prasad Abraham, Πρόεδρος της Al Hilal Bank Kazakhstan).
 • Ηγεσία του Τραπεζικού Συστήματος του Καζακστάν στην ΚΑΚ: Μύθος ή Πραγματικότητα; (υπό την εποπτεία του κ. Mukhtar Mussabetov, Managing Partnet, ICC Business Advisors).

Μαρτυρίες

Alexandra Shaposhnikova: Το Πρόγραμμα αυτό σας ενθαρρύνει να στοχεύσετε σε υψηλότερα επίπεδα, να εργαστείτε σκληρότερα, να σκεφτείτε στρατηγικά, να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, να αναπτύξετε το μελλοντικό σας δίκτυο και ελπίζουμε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία επιτυχίας.

Askar Maratov: "Ένας από τους αγαπημένους μου ομιλητές ήταν η Iliya Urazakov, που είπε ότι ο καθένας μπορεί να γίνει ηγέτης σε οποιαδήποτε ηλικία. Συνειδητοποίησα ότι οι ηγέτες δεν γεννιούνται, γίνονται? και η ηγεσία δεν είναι για την κατοχή μιας συγκεκριμένης θέσης. "

Dilnaz Kadyrova: "Το πρόγραμμα μας έδωσε πολλές συμβουλές για τη συμπεριφορά, την επικοινωνία και τη διαχείριση. Πριν από πολλούς από εμάς όμως ότι ένας αληθινός ηγέτης πρέπει να είναι πολύ αυταρχικός, πράγμα που αποδείχθηκε ψευδής παραδοχή. Κατανοήσαμε ότι οι ηγέτες δεν είναι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά μάλλον επαγγελματίες που μπορούν να παρακινήσουν τους άλλους να επιτύχουν κοινούς στόχους. Οι αληθινοί ηγέτες είναι χαρισματικοί άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν ».

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση July 16, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Locations
Καζακστάν - Almaty, Almaty Province
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Καζακστάν - Almaty, Almaty Province
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών