ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η καινοτομία και οι μεγάλες ιδέες είναι απαραίτητα συστατικά για την ικανότητα της επιχείρησης να ανθίσει. Και, όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε πρωτοπόρος, δεν αρκεί να έχουμε απλά την ιδέα - πρέπει να ξέρετε πώς να το εφαρμόσετε. Χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένες μεθόδους καινοτομίας και σκέψης σχεδιασμού ως πλαισίου, οι μαθητές σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα θα μάθουν νέους τρόπους για να δημιουργήσουν ιδέες, να αποκτήσουν βαθύτερες γνώσεις στους πελάτες τους, να διαχειριστούν δημιουργικές ομάδες και να οδηγήσουν την ανάπτυξη σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Οφέλη

 • Χρησιμοποιήστε μεθοδολογίες δημιουργικής σκέψης για να δημιουργήσετε νέες ιδέες, να αναγνωρίσετε καινοτόμες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να λύσετε σύνθετα προβλήματα
 • Εξετάστε τα επιχειρηματικά μοντέλα που χρησιμοποιούνται από μεγάλους επιχειρηματικούς ηγέτες σε μια ποικιλία βιομηχανιών και μάθετε να εφαρμόζετε τις βασικές στρατηγικές στο σημερινό οικονομικό τοπίο
 • Ανάπτυξη γραπτού σχεδίου μάρκετινγκ κατάλληλου για την κυκλοφορία ενός καινοτόμου προϊόντος ή υπηρεσίας στην αγορά
 • Δημιουργήστε και παρουσιάστε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για ένα καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία
 • Επιδείξτε λειτουργικές επιχειρηματικές δεξιότητες σε συνεργασία με επιχειρηματίες της επιχειρηματικής κοινότητας
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας με πρακτική άσκηση σε μια αμερικανική εταιρεία

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους προέρχονται από διάφορα περιβάλλοντα: διεθνείς φοιτητές και επαγγελματίες που θέλουν να φέρουν καινοτόμες λύσεις στην αγορά. επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους μέσω εφαρμοσμένης καινοτομίας και νέων τεχνολογιών · κινητοποιούν άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση που θα αναπτυχθεί στη σημερινή παγκόσμια αγορά. διευθυντές επιχειρήσεων και ηγέτες που επιθυμούν να διαμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους για να κάνουν κοινωνικό αντίκτυπο προς όφελος της κοινότητας και πέραν αυτής. Είτε εργάζεστε σε ένα μεγάλο εταιρικό περιβάλλον, είτε σε επιχείρηση μεσαίου μεγέθους είτε ως επιχειρηματία, το πρόγραμμα αυτό θα εξοπλίσει όλους όσοι βρίσκονται σε καινοτόμα πεδία για να το προσελκύσουν στο επόμενο επίπεδο.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικού

Για να αποκτήσετε πιστοποιητικό στο Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του UCI, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα απαιτούμενα μαθήματα με βαθμό "C" ή καλύτερα.

Διδακτέα ύλη

 • Σεμινάριο Δεξιοτήτων Παρουσίασης
 • Σχεδιαστική λογική
 • Σχεδίαση επιχειρησιακού μοντέλου
 • Επιχειρηματικό οικοσύστημα και οικονομία
 • Μάρκετινγκ και Επιχειρηματική Ανάπτυξη
 • Διαχείριση καινοτόμων ομάδων

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Ως προαιρετικό τελευταίο μάθημα και με επιπλέον χρέωση $ 2.400, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε ακαδημαϊκή θεωρία και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε διάφορες επιχειρήσεις και βιομηχανίες για διάστημα έως και τριών μηνών. Ένα ερευνητικό πρόγραμμα παρέχει πρόσθετη κατάρτιση. Επίσης περιλαμβάνεται στην πρακτική άσκηση το εργαστήριο Résumé Writing and Interviewing Skills.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε27 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,900 USD
Δίδακτρα: $ 7.900. Το συνολικό κόστος κατά προσέγγιση: 13.700 δολάρια ΗΠΑ, εξαιρεί τον αεροπορικό ναύλο. Πρακτική εξάσκηση: 2.400 δολάρια.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη