Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα πρότυπα διαχείρισης του έργου χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο σε όλες τις βιομηχανίες και σε όλους τους κλάδους και οι διαχειριστές έργων είναι σε ζήτηση. Η Διαχείριση Εφαρμοσμένων Προγραμμάτων ΑΚΕ θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στη διαχείριση έργων και να σας προετοιμάσουμε για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας ανάπτυξη. Το πρόγραμμα αυτό είναι ευθυγραμμισμένο με το PMBOK του Οργανισμού Διαχείρισης Έργων του Project Management (PMI) και προετοιμάζει τους μαθητές για να προγραμματίσουν, να προγραμματίσουν και να εφαρμόσουν σύνθετα έργα. Επιπλέον, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές να καθίσουν για την εξέταση πιστοποίησης Project Management Professional (PMP).

Οφέλη

 • Εφαρμόστε θεμελιώδεις αρχές, θεωρίες και πρακτικές διαχείρισης έργου, συμπεριλαμβανομένων των βασικών εννοιών που περιγράφονται στην πιο πρόσφατη έκδοση του Οδηγού Διαχείρισης Έργων του Project Management Institute (Οδηγός PMBOK®)
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία και τεχνικές διαχείρισης έργων που είναι αποτελεσματικά στην εκκίνηση, το σχεδιασμό, την εκτέλεση, την παρακολούθηση, τον έλεγχο και το κλείσιμο ενός έργου
 • Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά των ομάδων υψηλής απόδοσης και τους τρόπους διαχείρισης των προσδοκιών των ενδιαφερομένων
 • Επιλέξτε κατάλληλες τεχνικές για να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τα μέλη της ομάδας και με άλλους ενδιαφερόμενους
 • Επωφεληθείτε από έναν παγκόσμιο καταχωρημένο εκπαιδευτικό φορέα του Ινστιτούτου Διαχείρισης Έργων και ικανοποιείτε την απαίτηση εκπαίδευσης για πιστοποίηση PMP®
 • Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά εργασίας με πρακτική άσκηση σε μια αμερικανική εταιρεία

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Εφαρμοσμένη Διαχείριση Έργων έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τις δεξιότητές τους για να γίνουν διαχειριστές έργου ή να επιδιώξουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα της διαχείρισης έργων.

Απαιτήσεις Πιστοποιητικού

Για να κερδίσετε πιστοποιητικό στο Τμήμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του UCI, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν όλα τα απαιτούμενα μαθήματα με βαθμό "C" ή καλύτερα.

Διδακτέα ύλη

 • Σεμινάριο Δεξιοτήτων Παρουσίασης
 • Έναρξη του έργου
 • Προγραμματισμός Έργου
 • Προγραμματισμός Έργου
 • Εκτέλεση Έργου
 • Παγκόσμιες πτυχές της διαχείρισης έργων
 • Project Practicum με πολλαπλά προγράμματα

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Ως προαιρετικό τελευταίο μάθημα και με επιπλέον χρέωση $ 2.400, έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε ακαδημαϊκή θεωρία και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε διάφορες επιχειρήσεις και βιομηχανίες για διάστημα έως και τριών μηνών. Ένα ερευνητικό πρόγραμμα παρέχει πρόσθετη κατάρτιση. Επίσης περιλαμβάνεται στην πρακτική άσκηση το εργαστήριο Résumé Writing and Interviewing Skills.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Τελευταία ενημέρωση July 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
3 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,900 USD
Δίδακτρα πιστοποιητικών: $ 7.900. Το συνολικό κόστος κατά προσέγγιση: 13.700 δολάρια ΗΠΑ, εξαιρεί τον αεροπορικό ναύλο. Πρακτική εξάσκηση: 2.400 δολάρια.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 22, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Μαρτ. 22, 2019
Άλλη