Ηλεκτρονικά Τεχνικός Πρόγραμμα

Ο τίτλος αυτού του προγράμματος, Ηλεκτρονικά Τεχνικός, μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό για τον μέσο άνθρωπο, αλλά για κάποιον που του αρέσει να εργάζονται με τα χέρια τους, αυτό το hands-on πρόγραμμα κατάρτισης μπορεί να είναι το θεμέλιο για μια κερδοφόρα καριέρα. Οι υποψήφιοι χωρίς προηγούμενη γνώση στον τομέα των ηλεκτρονικών ήταν πολύ επιτυχής όσον αφορά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρεις ενότητες:

  • Βασικές Ηλεκτρισμός και Αναλογικά Ηλεκτρονικά
  • Ψηφιακά Ηλεκτρονικά και Smart Technologies
  • Επισκευή Υπολογιστών και Δικτύων

Οι ενότητες αυτές καλύπτουν οδηγίες σχετικά με τα θέματα της βασικής ηλεκτρικής ενέργειας, βασικά ηλεκτρονικά, βασική ψηφιακή, μικρο επεξεργαστές, τους προσωπικούς υπολογιστές και τα δίκτυα, ασύρματες επικοινωνίες, τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, και Εισαγωγή στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Το πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα Ηλεκτρονικά Τεχνικός έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το μεταπτυχιακό με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ως ένα επίπεδο εισόδου Ηλεκτρονικά Τεχνικός, ικανή για την εγκατάσταση και συντήρηση ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών συσκευών όπως προσωπικοί υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, εκτυπωτές ηλεκτρονικών υπολογιστών , φωτοαντιγραφικών, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα δικτύωσης, ιατρικού εξοπλισμού και συσκευών ασύρματης επικοινωνίας. Μια ποικιλία των βιομηχανιών παρέχουν ευκαιρίες απασχόλησης στους τεχνικούς με αυτές τις δεξιότητες. Ρωτήστε τον εαυτό σας το ερώτημα: ποια προϊόντα μπορούν να σας αναφέρουμε ότι δεν χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια ή ηλεκτρονικά για να λειτουργήσει;

Για σχεδόν 31 χρόνια, "Hands-on" εκπαίδευση Bay State έχει εργαστεί για χιλιάδες μαθητές. Το ήμισυ του χρόνου των μαθητών στο σχολείο είναι στην τάξη για την εκμάθηση της θεωρίας, και το άλλο μισό δαπανάται στα εργαστήρια κερδίζει "Hands-on" εμπειρία.

Οι μαθητές λαμβάνουν ένα φορητό υπολογιστή και την κατάρτιση σχετικά με το πώς να το χρησιμοποιήσετε ως εργαλείο εκμάθησης. Το κόστος του φορητού υπολογιστή περιλαμβάνονται στη διδασκαλία και ο φοιτητής θα της ανήκει στο τέλος του προγράμματός του. Επιπλέον, όλοι οι μαθητές θα λάβουν την προετοιμασία και την κατάρτιση για να λάβει μια δοκιμή πιστοποίησης Εθνική Υπηρεσία, που προσφέρονται από την Διεθνή Εταιρεία Ορκωτών Ηλεκτρονικά Τεχνικοί (ISCET), και την προετοιμασία για το A-Plus Πιστοποίησης.

Απόφοιτοι Bay State είναι εύκολα αποδεκτή από τους εργοδότες οι οποίοι συχνά έρχονται στο σχολείο για να προσλαμβάνουν αποφοίτους από το γήπεδο Ηλεκτρονικά Τεχνικός ΜΑ. Του γραφείου ευρέσεως εργασίας του σχολείου παρέχει βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας βιογραφικό.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποBay State School Of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη