Πρόγραμμα πιστοποιητικών 8 εβδομάδων διαχείρισης έργου

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Βάλτε δεξιότητες διαχείρισης έργου στο βιογραφικό σας μετά από δύο μήνες μελέτης! Μάθετε από εξάσκηση επαγγελματιών σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές, εργαλεία και τεχνικές για την αποτελεσματική διαχείριση έργων από την έναρξη και τον σχεδιασμό έως την εκτέλεση και τον έλεγχο, και τελικά την παράδοση του έργου. Αποκτήστε πρακτικές δεξιότητες για να οδηγήσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά έργα σε τεχνολογία, βιοεπιστήμες, κατασκευές, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υγειονομική περίθαλψη και άλλες βιομηχανίες.

Κερδίστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς εισέρχεστε στο εργατικό δυναμικό ή επιδιώκετε αυτήν την προσφορά. Όλα όσα μαθαίνετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως στο χώρο εργασίας.

Επικεφαλής εκπαιδευτής: Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D.

Ο Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D., Extension Honored Instructor, είναι πιστοποιημένος Project Management Professional (PMP) ® με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση έργων για Cisco, Ericsson, Hewlett-Packard, IBM, Becton-Dickinson, Beckman Coulter , Genentech, Iridex, Affymetrix, Kaiser Permanente και Mindjet. Μιλά συχνά για διαχείριση έργων, διαχείριση περιεχομένου, κοινωνική δικτύωση και παγκοσμιοποίηση περιεχομένου.

Προνόμια προγράμματος

Μάθετε ζωντανά στο Διαδίκτυο

Αποκτήστε πρόσβαση στη διαδραστική μάθηση σε τάξη από οπουδήποτε στον κόσμο! Παρακολουθήστε προγραμματισμένες διαδικτυακές συνεδρίες με τον εκπαιδευτή και τους συμμαθητές σας εκτός από την ολοκλήρωση των μαθημάτων σας.

Εντατικό πρόγραμμα σπουδών

Παρακολουθήστε 3 ώρες μαθημάτων και εργαστηρίων κάθε μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή. Κερδίστε 8 ακαδημαϊκές μονάδες (σύνολο 120 ωρών διδασκαλίας).

Προετοιμαστείτε για την εξέταση PMP®

Αναπτύξτε μια ισχυρή βάση για τις εξετάσεις του Project Management Institute (PMI) Project Management Professional (PMP) ®.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Μάθετε σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο δημόσιο πανεπιστήμιο.

Πρόγραμμα Capstone

Δημιουργήστε το χαρτοφυλάκιό σας με ένα πραγματικό έργο capstone που ολοκληρώνετε καθώς προχωράτε στο μάθημα.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Πρόγραμμα

Προχωρήστε σε κάθε θέμα, κάθε εβδομάδα, μαθαίνοντας μαζί με τους συμμαθητές σας.

Εβδομάδες 1-2: Έναρξη και προγραμματισμός έργου Εβδομάδες 3-4: Πρόγραμμα έργου και διαχείριση κινδύνων
Μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα έργο, να αναπτύξετε σχέδια διαχείρισης ενδιαφερομένων και να πραγματοποιήσετε ανάλυση απαιτήσεων. Μαθαίνετε επίσης να δικαιολογείτε έργα μέσω ανάλυσης απόδοσης επένδυσης (ROI), μελετών σκοπιμότητας και μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικής περίπτωσης. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε την κατανόηση του χάρτη του έργου ως το αποτέλεσμα ολοκληρωμένων διαδικασιών εκκίνησης που στη συνέχεια καθοδηγούν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου. Τα σημερινά έργα είναι περισσότερο χρονικά περιορισμένα, δημιουργούν μεγαλύτερες τεχνικές προκλήσεις και είναι λιγότερο πιθανό να έχουν επαρκείς πόρους από ό, τι στο παρελθόν. Ωστόσο, συγκεκριμένες τεχνικές μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο έργου και να αναγνωρίσετε και να διαχειριστείτε πιθανά προβλήματα. Μάθετε πρακτικές μεθόδους για την ολοκλήρωση δύσκολων έργων και εξερευνήστε πώς να εφαρμόσετε αυτές τις μεθόδους στα δικά σας έργα.
Εβδομάδες 5-6: Κόστος έργου και διαχείριση προμηθειών Εβδομάδες 7-8: Εκτέλεση και έλεγχος έργου
Η προμήθεια προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί ουσιαστικό μέρος των ευθυνών του διαχειριστή έργου. Μάθετε τις βασικές αρχές της διαδικασίας προμηθειών, από την ανάπτυξη εγγράφων και προδιαγραφών προμηθειών έως την αξιολόγηση προτάσεων προμηθευτών, τη δημιουργία κατάλληλων συμβάσεων και την επιτήρηση της επιτυχούς εκτέλεσης των συμβάσεων. Εξετάστε μια ποικιλία συμβατικών ρυθμίσεων και επιλογών τελών. Ένας επιτυχημένος διαχειριστής έργου βασίζεται σε μια αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης και ένα σχέδιο βάσης έργου για την παρακολούθηση της προόδου, τον εντοπισμό διαφορών και τη λήψη μέτρων για τον μετριασμό των επιπτώσεων των προβλημάτων. Μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε την εκτέλεση του έργου μέσω της ολοκλήρωσης και της αξιολόγησης. Εξετάζετε επίσης τα εργαλεία και τις τεχνικές για τον έλεγχο του έργου.

Μετά την ολοκλήρωση, θα λάβετε πιστοποιητικό από διαπιστευμένο ίδρυμα.

Λεπτομέρειες προγράμματος

Καλοκαίρι 2020: 1 Ιουνίου – 24 Ιουλίου 2020

Εφαρμογή έως: 13 Μαΐου

Δίδακτρα: 8.000 USD

Αυτό περιλαμβάνει:

 • Διδασκαλία μαθημάτων και εγχειρίδια
 • Ακαδημαϊκή συμβουλή

Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν:

 • Στέγαση
 • Γεύματα
 • Μεταφορά
 • Προσωπικές δραστηριότητες

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Μέσος βαθμός βαθμού (ΣΔΣ): 3.0
 • Ολοκλήρωση τριών ετών προπτυχιακών σπουδών

Απαίτηση επάρκειας αγγλικής γλώσσας

Είτε είστε φοιτητής, επαγγελματίας ή δια βίου εκπαιδευόμενος, θα πρέπει να αποδείξετε την αγγλική επάρκεια για να λάβετε υπόψη σας σε οποιοδήποτε από τα προγράμματά μας για διεθνείς φοιτητές.

Σημείωση: Τα αντίγραφα και τα διαπιστευτήριά σας πρέπει να αντικατοπτρίζουν τα μαθήματα που ολοκληρώσατε στα Αγγλικά. Το Τμήμα Εισαγωγών μας θα αξιολογήσει όλα τα έγγραφα και θα σας ενημερώσει εάν χρειάζονται επιπλέον στοιχεία. Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία εισαγωγής μας είναι ολιστική και ότι η ικανοποίηση της απαίτησης επάρκειας στην αγγλική γλώσσα δεν εγγυάται την αποδοχή. Στείλτε email στο internationaladmissions@berkeley.edu με ερωτήσεις ή για να μάθετε περισσότερα.

Μπορείτε να ικανοποιήσετε την απαίτηση μας στην αγγλική γλώσσα με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Βαθμολογίες του τεστ Συνέντευξη Παραίτηση
 • TOEFL: 90
 • IELTS: 7
 • DAAD: Γ1
 • Cambridge English First (FCE): Γ
 • TEM-4 ή TEM-8: 70
Θα ικανοποιήσετε την απαίτηση συνέντευξης εάν έχετε κερδίσει κάποιο από τα ακόλουθα ελάχιστα σκορ:

 • TOEFL: 79-89
 • IELTS: 6.5
 • ΤΟΕΙΚ: 700-900
 • Πτυχίο Cambridge English Pritial (PET)
 • ELS Level 112 με ELS GPA 3.0

ή

 • Έχετε περάσει μια συνέντευξη με έναν υπεύθυνο προσλήψεων του UC Berkeley Extension. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται στη χώρα σας.

Μπορείτε να ζητήσετε παραίτηση εάν πληροίτε μία από τις ακόλουθες απαιτήσεις:

 • Έχετε ολοκληρώσει ένα έτος πλήρους φοίτησης σε επίπεδο κολλεγίου στην αγγλική γλώσσα.
 • Έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου σε μια χώρα όπου η αγγλική είναι η επίσημη γλώσσα.
 • Είστε από μια χώρα στη λίστα εξαιρέσεων. Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο για περισσότερες πληροφορίες.
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students ... περαιτέρω

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students who want to study at Berkeley. We do not offer degrees. Instead, after you complete your studies with us, you’ll receive a certificate of completion, a transcript and the opportunity to transfer academic credits to your home university. For those of you who are working professionals, our programs will provide you with in-depth skills and learning that you can apply to your current position or a new job in the workplace. Διαβάστε Λιγότερα
Μπέρκλεϊ , Σαν Φρανσίσκο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη