Πτυχίο Ψηφιακής Στρατηγικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οδήγηση ψηφιακού μετασχηματισμού

Οδηγήστε τη στρατηγική του οργανισμού σας στο μέλλον σε ένα ενοχλητικό και εξαιρετικά ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Μεταπτυχιακό Πτυχίο στην Ψηφιακή Στρατηγική είναι ένα πρόγραμμα για επαγγελματίες που αναζητούν τη διαχείριση και την εκτέλεση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού για την επίλυση των αναγκών της εταιρείας τους.

Μορφή Μερικής απασχόλησης
Διάρκεια 1 χρόνος
Τοποθεσία Μοντερέι
Πρόληψη προγράμματος Ιανουάριος
Γλώσσα Ισπανικά

Μια σημαντική ευκαιρία

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι πλέον ιδέα για το μέλλον, αλλά βασικό στοιχείο επιτυχίας στον επιχειρηματικό μας κόσμο. Λάβετε μέρος σε μια εντατική εμπειρία που θα σας οδηγήσει να προσθέσετε αξία και να λύσετε τις προκλήσεις αυτής της νέας εποχής.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ειδικούς

Αναπτύξτε τις νέες τεχνικές δεξιότητές σας με τους ειδικούς από τη Σχολή Μηχανικών στο Tecnológico de Monterrey, μία από τις κορυφαίες σχολές μηχανικών στο Μεξικό, ενώ τελειοποιείτε την επιχειρηματική σας πείρα με την EGADE Business School , τη # 1 σχολή επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική.

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα σπουδών

Μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη, να αυξήσετε την λειτουργική αποδοτικότητα, να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα του οργανισμού σας μέσω των πολλών εργαλείων και καναλιών της βιομηχανίας 4.0 που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Προσθέστε στην εξειδίκευσή σας σε τομείς όπως χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, λιανική πώληση ή επιχειρήσεις με τη δυνατότητα να καθοδηγείτε έργα στην επιστήμη δεδομένων και στα αναλυτικά στοιχεία που υποστηρίζουν τους στόχους του οργανισμού σας.

Αποκτήστε πραγματική εμπειρία και κύρος

Δοκιμάστε τις νέες δεξιότητες και γνώσεις σας. Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται σε ένα βιωματικό μοντέλο μάθησης που θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε διαφορετικές λύσεις μέσω έξι εξειδικευμένων εργαστηρίων και ενός ολοκληρωμένου έργου.

Καθιερωθείτε ως ειδικός στην ψηφιακή στρατηγική. Ως μέρος της εμπειρίας σας, μπορείτε να επιλέξετε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να λάβετε πιστοποίηση από κορυφαίες εταιρείες στον ψηφιακό κόσμο.

Κλιμάκωση της εμπειρίας σας

Ως μέρος του μεταπτυχιακού πτυχίου στην ψηφιακή στρατηγική έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα δεύτερο πτυχίο στο Business Analytics. Με τη συμμετοχή σας στο Master in Business Analytics, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την ανάλυση δεδομένων που εφαρμόζονται στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις απαιτήσεις εισδοχής

Η είσοδος σε αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ ανταγωνιστική. Η επιτροπή εισαγωγής εξετάζει προσεκτικά κάθε αίτηση, εξετάζοντας κάθε ποσοτική και ποιοτική πτυχή του επαγγελματικού και ακαδημαϊκού υποψηφίου του αιτούντος και θα αξιολογήσει τις δυνατότητες ακαδημαϊκής επιτυχίας και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αναζητούμε επιτυχημένους υποψηφίους που έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τη νοοτροπία για να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις ενσωματώνοντας την καινοτομία στην ψηφιακή τους στρατηγική.

Απαιτήσεις εισδοχής

Επαγγελματική εμπειρία Δεν απαιτείται
Εύρος ηλικίας 22 - 53
Εκπαίδευση Απόφοιτοι κολεγίου
Ελάχιστη / Μέση βαθμολογία δοκιμής 550/600 PAEP (ή GMAT / GRE / ισοδύναμο Εκτελεστικής Αξιολόγησης)
Γλώσσα Εξετάσεις αγγλικής ικανότητας (TOEFL, IBT ή ισοδύναμο)
Πρόσθετες απαιτήσεις
  • Αίτηση
  • Αποτέλεσμα δοκιμής εισαγωγής (PAEP ή ισοδύναμο)
  • Δύο επαγγελματικές επιστολές συστάσεων
  • Ενημερωμένο βιογραφικό
  • Επίσημη τεκμηρίωση
  • Αγγλικό πιστοποιητικό επάρκειας (TOEFL ή ισοδύναμο)
  • Μια δήλωση του σκοπού
  • Συνέντευξη με τον διευθυντή του προγράμματος ή με το μέλος του διδακτικού προσωπικού
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... περαιτέρω

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Διαβάστε Λιγότερα
Πόλη του Μεξικό , Μοντερέι , Γκουανταλαχάρα , Santiago de Querétaro , Είδος φασιολού + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη