Πτυχιούχος Πιστοποιητικό στο Business Analytics

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Συνεργαζόμενοι με την ακαδημαϊκή κοινότητα από το Advanced Applied Analytics Center της Bryant, θα μελετήσετε βασικούς τομείς εφαρμοσμένης ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων μεθόδων και εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, αποθήκευσης δεδομένων, τεχνικών εξόρυξης δεδομένων, προγνωστικών αναλύσεων, μεγάλων δεδομένων και οπτικοποίησης. Θα αποκτήσετε εμπειρία με προηγμένα αναλυτικά εργαλεία από εταιρείες όπως το SAS® και το Teradata®.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε ένα κοινό πιστοποιητικό από το Bryant University και το SAS® στην ανάλυση δεδομένων. Τρία από αυτά τα μαθήματα μπορούν επίσης να εφαρμοστούν προς μια εξειδίκευση Business Analytics στο πρόγραμμα MBA.

Σημειώστε: Οι βαθμολογίες της GMAT δεν απαιτούνται για την εισαγωγή στο πρόγραμμα.

Γιατί να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας στο Business Analytics;

Το Analytics επιτρέπει στους οργανισμούς να συλλέγουν και να επεξεργάζονται τεράστιες ποσότητες δεδομένων - κοινώς ονομαζόμενες "μεγάλα δεδομένα" - για να εξαγάγουν χρήσιμες γνώσεις. Με γνώμονα τις εξελίξεις στα τεχνολογικά συστήματα, το analytics είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας που δημιουργεί νέες επιλογές σταδιοδρομίας. Από τη χρηματοδότηση έως την κατασκευή, οι οργανισμοί είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν τη γνώση που υπάρχει στις τεράστιες βάσεις δεδομένων τους, αλλά δεν διαθέτουν τους εξειδικευμένους επαγγελματίες για να καλύψουν αυτό το κενό.

Με την καθιέρωση του Graduate Certificate in Business Analytics (GCBA), η Bryant συνεχίζει τον ηγετικό ρόλο της στην εκπαίδευση της ανάλυσης. Προορίζεται για φοιτητές που κατέχουν αναγνωρισμένο πτυχίο, αυτό το τετραπλής διάρκειας πρόγραμμα μερικής απασχόλησης θα σας διδάξει να αναλύσετε δεδομένα πραγματικού κόσμου που παρέχονται από οργανισμούς στρατηγικής εταιρικής σχέσης, να αποκτήσετε εμπειρία με προηγμένα εργαλεία από εταιρείες όπως το SAS® και το Teradata® και επικεντρωθεί στην εφαρμογή των αναλύσεων σε πρακτικά προβλήματα.

Σε συνεργασία με μέλη του Διδακτικού Προγράμματος από το Advanced Applied Analytics Center της Bryant (AAAC), θα αποκτήσετε μια κατανόηση βασικών τομέων εφαρμοσμένης ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων μεθόδων και εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, αποθήκευσης δεδομένων, τεχνικών εξόρυξης δεδομένων, προγνωστικών αναλύσεων, μεγάλων δεδομένων και οπτικοποίησης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα λάβετε ένα κοινό πιστοποιητικό στην ανάλυση δεδομένων από το Bryant University και το SAS. Τρία από τα μαθήματα GCBA μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ειδικότητα Business Analytics στο πρόγραμμα MBA του Bryant.125879_photo-1460925895917-afdab827c52f.jpg Carlos Muza / Unsplash

Τι είδους ιστορικό έχει ένας τυπικός υποψήφιος;

Οι υποψήφιοι προέρχονται από ποικίλους επαγγελματικούς κλάδους και έχουν έντονο ενδιαφέρον να προωθήσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις αναλύσεις. Οι αιτούντες χωρίς προηγούμενη εργασία σε στατιστικά στοιχεία ή ποσοτική ανάλυση ενδέχεται να χρειαστούν για να συμπληρώσουν ένα online αυτοεπιβεβλημένο στατιστικό αστάρωμα πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Πόσο καιρό θα με πάρει για να ολοκληρώσω το πρόγραμμα;

Πρόκειται για ένα βραδινό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης. Οι μαθητές λαμβάνουν δύο μαθήματα το εαρινό εξάμηνο και δύο μαθήματα το καλοκαίρι. Οι τάξεις αρχίζουν τον Ιανουάριο.

Κέντρο προηγμένων εφαρμογών Analytics

Το πρωτοποριακό Κέντρο Advanced Applied Analytics Analytics (AAAC) υποστηρίζει τη διεύρυνση της σχέσης μεταξύ αναλύσεων, έρευνας και επίλυσης προβλημάτων πραγματικού κόσμου.

Το Κέντρο έχει σχεδιαστεί για να είναι "ένας περιφερειακός φάρος για τα αναλυτικά στοιχεία", σύμφωνα με τον Richard Glass, Ph.D., καθηγητή συστημάτων πληροφορικής πληροφορικής. Ο Glass και ο Alan Olinsky, Ph.D., καθηγητής των μαθηματικών και πληροφοριακών συστημάτων πληροφορικής, είναι οι συνδιοικητικοί διευθυντές του κέντρου.

Το Κέντρο είναι ένας κόμβος επαγγελματικής συνεργασίας και ένας στρατηγικός πόρος για επιχειρήσεις και οργανισμούς που όλο και περισσότερο βασίζονται στην ανάλυση μεγάλων δεδομένων για να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις. Επίσης φιλοξενεί το εφαρμοσμένο πρόγραμμα ανάλυσης του Πανεπιστημίου, μια πολυεπιστημονική συγκέντρωση που παρέχει στους φοιτητές δεξιότητες στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας και των αναλυτικών μεθόδων. Βασιζόμενη στα βασικά πλεονεκτήματα του Bryant, το πρόγραμμα είναι ένα από τα ελάχιστα στο έθνος που προσφέρεται στο προπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης πιστοποιητικό μεταπτυχιακού στα Επιχειρηματικά Analytics.

Αποτελέσματα

Μετακίνηση καριέρας

Η πιο ελπιδοφόρα δουλειά του 2019: Data Scientist -LinkedIn, 2019

100% υψηλό άγγιγμα

Τα μικρά μεγέθη τάξεων, η προσωπική καθοδήγηση και η φροντίδα και η υποστηρικτική σχολή σας γνωρίζουν ως άτομο και βοηθούν να προσαρμόσετε τις εμπειρίες σας στις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας

Ένα πρόγραμμα σπουδών

Οι βραβευμένοι καθηγητές μας είναι γνωστοί ηγέτες στις ειδικότητες τους και συνδυάζουν την τελευταία θεωρία με πρακτικές προσεγγίσεις στη διδασκαλία τους.

Δίδακτρα

2019-2020

  • $ 10.062 για το πρόγραμμα των τεσσάρων μαθημάτων. Το συνολικό κόστος του προγράμματος καλύπτει τα πρώτα τρία μαθήματα. το τέταρτο μάθημα (Capstone) δεν χρεώνεται.
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... περαιτέρω

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη