Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αν αποφασίσετε ότι το παιδί σας θα πρέπει να γνωρίζουν οι ρωσικές yazykai θέλουν να ενσταλάξει μέσα του την αγάπη για τη γλώσσα ομιλείται και τα έθιμα της, θα είμαστε ευτυχείς να σας και το παιδί σας καλωσορίζουμε στην ρωσική μας μαθήματα γλώσσας για τα παιδιά!

Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών υποδοχής, οπότε αν δεν είστε σε θέση να μείνετε στη Ρωσία με το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα παιδιά σας θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Μονόκλινο δωμάτιο, 5 γεύματα την ημέρα και ένα φιλικό και φιλόξενο οικογενειακό θα βοηθήσει το παιδί σας σε όλους και θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες.

Κατά την άφιξη, κάθε μαθητής έχει εκχωρηθεί σε μια μικρή προσωπική επιμελητής, ο οποίος θα συνοδεύσει το παιδί σας όλη την ώρα παραμονής και βοήθεια, φροντίδα και συμβουλές 24 ώρες sutki.Kurator στο EDUC - είναι επαγγελματίας εκπαιδευτικός με εμπειρία εργασίας με παιδιά από 5 ετών και μιλούν ξένες γλώσσες.

Κάθε παιδί είναι υπό τη συνεχή επίβλεψη της ρωσικής οικογένειας του και την προσωπική επιμέλεια. Στις 9.30, μετά το πρωινό στην οικογένεια Επιμέλεια οδήγησε το παιδί στο σχολείο, τον οδηγεί σε δείπνο, και εξωσχολικές δραστηριότητες, και να επαναφέρει τις 18.00 στο σπίτι για δείπνο.

Τα μαθήματα γίνονται από επαγγελματίες καθηγητές που ειδικεύονται στη μάθηση των παιδιών. Κατάρτιση διεξάγεται σχετικά με τα προγράμματα συγγραφέας των έμπειρων εκπαιδευτών μας που επιτρέπει σε όλες τις τάξεις ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική, όχι μόνο για τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας και τη ρωσική κουλτούρα και τα έθιμα, καθώς και την ιστορία της Αγίας Πετρούπολης.

Ποιος είναι αυτό το μάθημα;

Για τα παιδιά που θέλουν να περάσουν αξέχαστες διακοπές!

Το μάθημα περιλαμβάνει:

  • 20 ακαδημαϊκές ώρες ρωσική γλώσσα και την ιστορία της Ρωσίας
  • Διαμονή με 5 γεύματα
  • Εξωσχολικές δραστηριότητες
  • Εκδρομές
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ρωσικός

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποEduca - Russian Language Center »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 4 Εβδομάδες
Τιμή
1,450 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη