Ρωσικά για τα παιδιά

Educa - Russian Language Center

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ρωσικά για τα παιδιά

Educa - Russian Language Center

Αν αποφασίσετε ότι το παιδί σας θα πρέπει να γνωρίζουν οι ρωσικές yazykai θέλουν να ενσταλάξει μέσα του την αγάπη για τη γλώσσα ομιλείται και τα έθιμα της, θα είμαστε ευτυχείς να σας και το παιδί σας καλωσορίζουμε στην ρωσική μας μαθήματα γλώσσας για τα παιδιά!

Συνεργαζόμαστε με ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών υποδοχής, οπότε αν δεν είστε σε θέση να μείνετε στη Ρωσία με το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα παιδιά σας θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Μονόκλινο δωμάτιο, 5 γεύματα την ημέρα και ένα φιλικό και φιλόξενο οικογενειακό θα βοηθήσει το παιδί σας σε όλους και θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες.

Κατά την άφιξη, κάθε μαθητής έχει εκχωρηθεί σε μια μικρή προσωπική επιμελητής, ο οποίος θα συνοδεύσει το παιδί σας όλη την ώρα παραμονής και βοήθεια, φροντίδα και συμβουλές 24 ώρες sutki.Kurator στο EDUC - είναι επαγγελματίας εκπαιδευτικός με εμπειρία εργασίας με παιδιά από 5 ετών και μιλούν ξένες γλώσσες.

Κάθε παιδί είναι υπό τη συνεχή επίβλεψη της ρωσικής οικογένειας του και την προσωπική επιμέλεια. Στις 9.30, μετά το πρωινό στην οικογένεια Επιμέλεια οδήγησε το παιδί στο σχολείο, τον οδηγεί σε δείπνο, και εξωσχολικές δραστηριότητες, και να επαναφέρει τις 18.00 στο σπίτι για δείπνο.

Τα μαθήματα γίνονται από επαγγελματίες καθηγητές που ειδικεύονται στη μάθηση των παιδιών. Κατάρτιση διεξάγεται σχετικά με τα προγράμματα συγγραφέας των έμπειρων εκπαιδευτών μας που επιτρέπει σε όλες τις τάξεις ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική, όχι μόνο για τη μελέτη της ρωσικής γλώσσας και τη ρωσική κουλτούρα και τα έθιμα, καθώς και την ιστορία της Αγίας Πετρούπολης.

Ποιος είναι αυτό το μάθημα;

Για τα παιδιά που θέλουν να περάσουν αξέχαστες διακοπές!

Το μάθημα περιλαμβάνει:

  • 20 ακαδημαϊκές ώρες ρωσική γλώσσα και την ιστορία της Ρωσίας
  • Διαμονή με 5 γεύματα
  • Εξωσχολικές δραστηριότητες
  • Εκδρομές
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ρωσικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 4 Εβδομάδες
Price
τιμή
1,450 EUR
Locations
Ρωσία - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ρωσία - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών