Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα. Το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν υψηλής κατατακτήριες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επινοήσει και να προτείνει μενού που εξυψώνουν την αξία των προϊόντων που βρίσκονται στο εσωτερικό της ιταλικής μαγειρικής παράδοσης.

Τα καλύμματα μάθημα

  • Η βιομηχανία μαγειρικής
  • Το επάγγελμα του Σεφ
  • Η οργάνωση και διαχείριση των αποθεμάτων και προμηθειών
  • Η οργάνωση των στρατηγικών μάρκετινγκ ειδικά για τη βιομηχανία μαγειρικής
  • Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP
  • Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου μενού
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη των συνταγών για πολύπλοκες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ
  • Η λήψη των παραδοσιακά ιταλικά και τοπικά πιάτα
  • Η προετοιμασία του: Ζεστό και κρύο ορεκτικά και μεζέδες, Μαθήματα Πρώτων (ζυμαρικά, ρύζι και σούπα πιάτα), κύρια πιάτα, διάφορα είδη ζύμης και το αυγό ή / και με βάση το τυρί μαθήματα και πιάτα
  • Προϊόντα κατά ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παραγωγής παγωτού
  • Δουλεύοντας ως υπάλληλος ή λειτουργία της επιχείρησής σας
  • Η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την ομαδική εργασία
  • Η οργάνωση των εργασιών στην κουζίνα
  • Υγιεινή, την καθαριότητα και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας
  • Η αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ιταλικός

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποLa Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη