Read the Official Description

Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα. Το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν υψηλής κατατακτήριες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επινοήσει και να προτείνει μενού που εξυψώνουν την αξία των προϊόντων που βρίσκονται στο εσωτερικό της ιταλικής μαγειρικής παράδοσης.

Τα καλύμματα μάθημα

  • Η βιομηχανία μαγειρικής
  • Το επάγγελμα του Σεφ
  • Η οργάνωση και διαχείριση των αποθεμάτων και προμηθειών
  • Η οργάνωση των στρατηγικών μάρκετινγκ ειδικά για τη βιομηχανία μαγειρικής
  • Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP
  • Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου μενού
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη των συνταγών για πολύπλοκες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ
  • Η λήψη των παραδοσιακά ιταλικά και τοπικά πιάτα
  • Η προετοιμασία του: Ζεστό και κρύο ορεκτικά και μεζέδες, Μαθήματα Πρώτων (ζυμαρικά, ρύζι και σούπα πιάτα), κύρια πιάτα, διάφορα είδη ζύμης και το αυγό ή / και με βάση το τυρί μαθήματα και πιάτα
  • Προϊόντα κατά ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παραγωγής παγωτού
  • Δουλεύοντας ως υπάλληλος ή λειτουργία της επιχείρησής σας
  • Η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την ομαδική εργασία
  • Η οργάνωση των εργασιών στην κουζίνα
  • Υγιεινή, την καθαριότητα και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας
  • Η αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες
Program taught in:
Αγγλικά
ιταλικός

See 3 more programs offered by La Scuola di Cucina - Cuisine Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,000 EUR
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο