σεφ

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σεφ

La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην ιταλική κουζίνα. Το μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν υψηλής κατατακτήριες δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να επινοήσει και να προτείνει μενού που εξυψώνουν την αξία των προϊόντων που βρίσκονται στο εσωτερικό της ιταλικής μαγειρικής παράδοσης.

Τα καλύμματα μάθημα

  • Η βιομηχανία μαγειρικής
  • Το επάγγελμα του Σεφ
  • Η οργάνωση και διαχείριση των αποθεμάτων και προμηθειών
  • Η οργάνωση των στρατηγικών μάρκετινγκ ειδικά για τη βιομηχανία μαγειρικής
  • Κανονιστικές πρακτικές υγιεινής - HACCP
  • Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου μενού
  • Η δημιουργία και η ανάπτυξη των συνταγών για πολύπλοκες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ
  • Η λήψη των παραδοσιακά ιταλικά και τοπικά πιάτα
  • Η προετοιμασία του: Ζεστό και κρύο ορεκτικά και μεζέδες, Μαθήματα Πρώτων (ζυμαρικά, ρύζι και σούπα πιάτα), κύρια πιάτα, διάφορα είδη ζύμης και το αυγό ή / και με βάση το τυρί μαθήματα και πιάτα
  • Προϊόντα κατά ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παραγωγής παγωτού
  • Δουλεύοντας ως υπάλληλος ή λειτουργία της επιχείρησής σας
  • Η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και την ομαδική εργασία
  • Η οργάνωση των εργασιών στην κουζίνα
  • Υγιεινή, την καθαριότητα και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας
  • Η αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Απρ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
10,000 EUR
Locations
Ιταλία - Florence, Tuscany
Ημερομηνία Έναρξης : Απρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Απρ. 2019
Ιταλία - Florence, Tuscany
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών