Σιένα - Επιχειρήσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

siena

Γιατί η Σιένα;

Η διασταύρωση του πολιτισμού και της κουζίνας μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο στην Τοσκάνη, όπου τα παραδοσιακά τρόφιμα και κρασί δεν αποτελούν μόνο ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτιστικής ταυτότητας αλλά και πρωταρχικό οικονομικό συνεισφέρον.

Θα ζήσετε στην φιλόξενη πόλη της Σιένα, όπου θα βρείτε πολλά ειδικά φαγητά, όπως ζυμαρικά χειροποίητα pici, crostini με συκώτι κοτόπουλου και παξιμάδι πατάτας και κέικ φρούτων κατασκευασμένο από τοπικούς παραγωγούς με ποιότητα. Είναι εδώ που θα εγγραφείτε σε τέσσερα μαθήματα για συνολικά 12 μονάδες, όπου θα διερευνήσετε πώς οι επιχειρηματικές και οικονομικές έννοιες υφαίνονται στον ιστό της ιταλικής βιομηχανίας τροφίμων. Φανταστείτε μια εξερεύνηση των παγκόσμιων στρατηγικών μάρκετινγκ μια μέρα και επισκεφθείτε έναν τοπικό παραγωγό κρασιού Brunello με διεθνή διανομή το επόμενο. Τι συμβαίνει με τη μελέτη της γεωργικής πολιτικής της ΕΕ και στη συνέχεια να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη ενός αγροτουριστικού αγροκτήματος για το πώς οι πολιτικές αυτές επηρεάζουν την επιχείρησή του; Καλώς ήλθατε στο εξωτερικό!

Τι θα μελετήσετε

Η επιχείρησή μας

Η Τοσκάνη θα είναι η τάξη σας. Μπορείτε να φανταστείτε την επίσκεψη σε ιταλικές εγκαταστάσεις παραγωγής βιολογικών τυριών, χρησιμοποιώντας μελέτες περιπτώσεων από τοπικά οινοποιεία και μεσημεριανό με τους ιδιοκτήτες μιας ανεξάρτητης φάρμας; Τα μαθήματά μας επωφελούνται από τους πολλούς πόρους της περιοχής που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις βασικές έννοιες της επιχείρησης τροφίμων στην Τοσκάνη που θα εφαρμόσετε στη μελλοντική σας καριέρα - οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να είναι.

Καθημερινή ζωή

Θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Σιένα, γι 'αυτό κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε στη ζωή στην πόλη. Από τη στέγαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, η δουλειά μας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο αυθεντική εμπειρία στο εξωτερικό.

Ακαδημαϊκοί

Η αποστολή μας είναι απλή: να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό - το οποίο περιλαμβάνει τις υψηλότερες ποιοτικές ακαδημαϊκές και πολιτιστικές εμπειρίες. Προσφέρουμε μοναδικά μαθήματα που διερευνούν τις Επιχειρήσεις, τη Διαχείριση, τις Πολιτιστικές Σπουδές και άλλα θέματα μέσω μιας εμπεριστατωμένης και πρακτικής προσέγγισης. Οι καθηγητές μας παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την ακαδημαϊκή εμπειρία σας και σας προσφέρουν νέες προοπτικές καθημερινά στην τάξη.

Παίρνετε 12 μονάδες ανά εξάμηνο και όλα τα μαθήματα αξίζουν 3 μονάδες. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αυτός είναι ένας πλήρης κατάλογος μαθημάτων που προσφέρονται στη Σιένα. Αφού γίνετε δεκτοί, θα δείτε μια λίστα των τελικών προσφορών μαθημάτων για τον όρο σας στο MyIESabroad λογαριασμό σας. Ο τελικός κατάλογος μαθημάτων για κάθε μάθημα θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα της σχολής, τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για κάθε μάθημα και την ποικιλομορφία της πειθαρχίας.

 • Διαχείριση επιχειρήσεων μικρών επιχειρήσεων με εστίαση από αγρότες σε τραπέζια
 • Η ιταλική βιομηχανία οίνου και η εξέλιξή της στην Τοσκάνη
 • Η οικονομία των κοινωνικών
 • Η οικονομική πολιτική στην ΕΕ και ο αντίκτυπός της στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων
 • Διαχείριση επιχειρήσεων μικρών επιχειρήσεων με εστίαση από αγρότες σε τραπέζια
 • Η ιταλική βιομηχανία οίνου και η εξέλιξή της στην Τοσκάνη
 • Ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αρχάριος στο εξωτερικό Ι
 • Η ιταλική γλώσσα στο περιθώριο: Αναδυόμενο Ανεξάρτητο Εξωτερικό I
 • Διαχείριση επιχειρήσεων μικρών επιχειρήσεων με εστίαση από αγρότες σε τραπέζια
 • Στρατηγική μάρκετινγκ: Εστίαση στο ιταλικό κρασί και τρόφιμα
 • Η οικονομική πολιτική στην ΕΕ και ο αντίκτυπός της στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων

Εκδρομές

Παρόλο που η περιπέτεια ξεκινάει στη Σιένα, τα ταξίδια μας στην περιοχή σας οδηγούν πέρα από την πόλη για να ανακαλύψετε τις κουλτούρες και τις παραδόσεις της χώρας υποδοχής σας. Όλα τα ταξίδια στην περιοχή περιλαμβάνονται στο τέλος προγράμματος. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί προορισμοί:

Μπολώνια

2 Ημέρες | Ανοιξη

Μάθετε να προετοιμάζετε τα χειροποίητα ζυμαρικά της Emilia και να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις παραγωγής τυριού παρμεζάνα και βαλσάμικου ξυδιού.

Amiata Mountains

2 Ημέρες | Πτώση

Επισκεφθείτε τη μεγάλη μονάδα αρτοποιίας της οικογένειας Corsini και συγκρίνετε την παραγωγή Corsini μικρής κλίμακας στο σπίτι της Σιένα. Επίσης, μάθετε για την παραγωγή μπύρας καστανιάς και περιηγηθείτε σε μια εγκατάσταση που παράγει ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας μόνο βιώσιμη ενέργεια. Περάστε τη νύχτα σε ένα αγροτουρισμό όπου παράγεται φρέσκο μέλι.

Pienza

1 ημέρα | Ανοιξη

Σε μια μέρα, θα επισκεφθείτε την παραγωγή pecorino di Pienza, θα μάθετε για την εφεύρεση του Brunello, θα επισκεφθείτε το S Antimo Abbey και θα συμμετέχετε σε μια γευστική δοκιμή.

Chianti

1 ημέρα | Πτώση

Εξερευνήστε τις αμπελουργικές περιοχές κοντά στη Σιένα και μάθετε πώς το κρασί Chianti συμβάλλει στην οικονομία και τον πολιτισμό της περιοχής. Επίσης, επισκεφθείτε έναν παραγωγό ζυμαρικών στην περιοχή.

Σαν Τζιμινιάνο

1 ημέρα | Πτώση

Εξερευνήστε τη μικρή, περιτοιχισμένη, μεσαιωνική πόλη που είναι γνωστή για τον ορίζοντα της και η οποία κέρδισε την πόλη με το ψευδώνυμό της - "Η πόλη των ωραίων πύργων". Θα γευματίσετε σε ένα αγροτουρισμό, ένα αγρόκτημα εργασίας που φιλοξενεί τουρίστες που θέλουν να μάθουν για το ζωντανό αγρόκτημα στο τραπέζι. IES Abroad Τμήμα IES Abroad θα σας συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι για να συσχετίσετε αυτό που βλέπετε στο ταξίδι σε αυτό που σπουδάζετε στην τάξη.

IES Abroad προορισμοί, οι δραστηριότητες και η διάρκεια διαμονής του IES Abroad μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον όρο και τη διαθεσιμότητα.

Εκδρομές που σχετίζονται με το μάθημα

IES Abroad Σιένα διοργανώνει ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα και συμπληρώνουν τα μαθήματα σας και συμβάλλουν στη γνώση του ιταλικού πολιτισμού και της κοινωνίας. Όλα τα ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα περιλαμβάνονται στο κόστος του προγράμματος και εξαρτώνται από την εγγραφή σε μαθήματα.

Τα πιθανά ταξίδια που σχετίζονται με το μάθημα περιλαμβάνουν:

 • Οι τοπικοί παραγωγοί τροφίμων - Μάθετε για την παραγωγή τροφίμων, εξερευνήστε τη λειτουργία ενός αρτοποιείου Sienese ή περιηγηθείτε σε κατάστημα σοκολάτας.
 • Οινοποιείο / Αμπελουργική επίσκεψη - Μάθετε για την παραγωγή τοπικού κρασιού, από αμπέλου μέχρι φιάλη.
 • Τοπικό κατάστημα κρασιών - Μάθετε σχετικά με τις τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων κρασιού.

Καθημερινή ζωή

Μέρος που σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Σιένα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και να φροντίζεστε. Είτε πρόκειται για πρόγραμμα προσανατολισμού που σας κάνει να αισθάνεστε προετοιμασμένοι, για στέγαση που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία και άνετα, είτε για εκδρομές στην περιοχή που σας μεταφέρουν σε μέρη μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι - είμαστε όλοι για τις φοιτητικές υπηρεσίες μας. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαστε γνωστοί.

Προσανατολισμός

Το πρόγραμμα ξεκινάει με προσανατολισμό μιας εβδομάδας που σας εισάγει στο προσωπικό της IES Abroad Siena, στους συμφοιτητές σας και στην πόλη της Σιένα. Τα θέματα όπως οι ακαδημαϊκοί, η στέγαση, οι μεταφορές, η υγεία και η ασφάλεια καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε επίσης μερικές εντατικές συνεδρίες ιταλικής επιβίωσης για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στη Σιένα κατά τη διάρκεια του όρου. Μπορείτε να συνεχίσετε τη μελέτη σας στα ιταλικά καθ 'όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, αν θέλετε.

Εκτός από τις εντατικές συνεδρίες ιταλικής γλώσσας, μπορείτε να εγκαταστήσετε το νέο σπίτι σας στη Σιένα, καθώς δοκιμάζετε aperitivi με Ιταλούς μαθητές, επισκεφθείτε το Μουσείο Contrada, επιλέγετε ελιές στην ύπαιθρο της Τοσκάνης και εξερευνείτε το μεσαιωνικό παρελθόν της γύρω περιοχής κατά τη διάρκεια μιας αρχαιολογικής εκδρομής.

Επιπλέον, ο ολοκληρωμένος προσανατολισμός CORE ™, IES Abroad

Στέγαση

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η μεγαλύτερη πρόκλησή σας είναι να αποφασίσετε ποια ορόσημα θα δείτε πρώτα ή να ανακαλύψετε το καλύτερο καφέ - μη βρίσκοντας ένα μέρος για να ζήσετε όπου αισθάνεστε άνετα. Κάνουμε το καλύτερό μας για να εντοπίσουμε τη στέγαση που αντανακλά το πώς ζουν οι ντόπιοι φοιτητές. Ο στόχος μας είναι ότι όταν φύγετε από τη Σιένα, θα νιώσετε σαν στο σπίτι.

Διαμερίσματα

Μοιραστείτε ένα διαμέρισμα με άλλους σπουδαστές IES Abroad στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Τα επιπλωμένα διαμερίσματα είναι μονό φύλο και συνήθως οι δύο μαθητές μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο. Τα διαμερίσματα διαθέτουν εξοπλισμένες κουζίνες και είστε υπεύθυνοι για τα γεύματά σας.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο ζείτε και μαθαίνετε στη Σιένα μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως:

 • Διαλέξεις για τους επισκέπτες
 • Συναντήσεις ανταλλαγής γλώσσας με Ιταλούς φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Σιένα και το Πανεπιστήμιο Αλλοδαπών
 • Εκδρομές σε τοπικές μουσικές παραστάσεις, όπερες και θεατρικές παραστάσεις
 • Πανεπιστήμιο της Σιένα διαλέξεις, σεμινάρια και συνέδρια
 • Ειδικά δείπνα και εκδηλώσεις που χρηματοδοτούνται από το Contrada της Σιένα
 • Ποδόσφαιρο και αγώνες μπάσκετ
 • Ειδικά μουσειακά εκθέματα

Università degli Studi di Siena - Ειδικές εκδηλώσεις

Υπάρχουν διάφορα ειδικά γεγονότα που φιλοξενούνται στο Πανεπιστήμιο κάθε όρου και έχουν ως στόχο να βοηθήσουν την εισαγωγή διεθνών φοιτητών σε τοπικούς Ιταλούς φοιτητές. Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο κάθε όρος μιά φορά στη Σιένα.

Κόστος

Θεωρήστε αυτές τις τιμές ως σημείο εκκίνησης. Σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο σπουδών σας στο εξωτερικό για να προσδιορίσετε το πραγματικό κόστος για εσάς, όταν παραγγέλνετε οικονομική βοήθεια, υποτροφίες, πολιτικές σχολείου στο σπίτι σας και άλλους παράγοντες.

Άνοιξη 2020

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Άνοιξη 2020 9.915 δολάρια $ 3.320 165 δολάρια 13.400 δολάρια

Ακαδημαϊκό έτος

Ορος Δίδακτρα Στέγαση ΑΣΦΑΛΙΣΗ Σύνολο
Ακαδημαϊκό έτος 9.810 δολάρια $ 3.285 165 δολάρια 13.260 δολάρια

Υποτροφίες

Υποτροφίες για συγκεκριμένα προγράμματα

Robert McNeill Ανάγκη με βάση τη διεθνή επιχειρηματική υποτροφία

Έως $ 3.000? χορηγείται σε 2 φοιτητές κάθε χρόνο.

Αυτή η υποτροφία ονομάζεται προς τιμήν του Robert McNeill, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του IES Abroad για 25 χρόνια (6 χρόνια ως Πρόεδρος). Ανοικτή σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς επιχειρήσεις. Οι κύριοι μπορούν να περιλαμβάνουν τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, την οικονομία, τη χρηματοδότηση, τις διεθνείς σχέσεις και τις κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες.

Το Κέντρο μας

Το IES Abroad Siena Centre βρίσκεται σε ένα παλάτι στην περίφημη Piazza del Campo - μια μεγάλη, ηλιόλουστη πλατεία που είναι το κέντρο της κοινωνικής ζωής στη Σιένα. Το παλάτι, που ονομάζεται Palazzo Chigi Zondadari, χτίστηκε τον 18ο αιώνα και χρησίμευσε ως κατοικία στην περίφημη οικογένεια Chigi, της οποίας η γενεαλογία περιλαμβάνει πολλούς διανοούμενους, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και ακόμη και έναν πάπα!

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

 • Αίθουσες πολυμέσων
 • Φοιτητικό σαλόνι και βιβλιοθήκη
 • Εργαστήριο υπολογιστών
 • Ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε όλο το Κέντρο
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... περαιτέρω

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Διαβάστε Λιγότερα
Σικάγο , Amsterdam , Αρλ , Ώκλαντ , Βαρκελώνη , Πεκίνο , Βερολίνο , Μπουένος Άιρες , Κέιπ Τάουν , Christchurch , Δουβλίνο , Freiburg , Γρανάδα , Λονδίνο , Μαδρίτη , Μιλάνο , Ναγκόγια , Ναντ , Νέα Υόρκη , Ομορφη , Παρίσι , Οξφόρδη , Quito , Ραμπάτ , Ρώμη , Σαλαμάνκα , Σαντιάγκο , Σαγκάη , Σιένα , Σίδνεϊ , Τόκιο , Puerto Ayora , Βιέννη , Χονγκ Κονγκ , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη