Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ο σκηνοθέτης δεν ήταν τόσα πολλά διαθέσιμα εργαλεία για να επεκτείνουν τις εκφραστικές δυνατότητες του κινηματογράφου. Σκηνοθεσία βασίζεται στη γνώση του δράματος, σύγχρονο έργο κινηματογράφου με τον ηθοποιό, τη δυνατότητα να εργαστούν για το έργο, για να οδηγήσει την ομάδα του. Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων με τα είδη, προσεγγίσεις και τεχνολογίες για τον σκηνοθέτη δεν είναι μόνο σημαντικό να αναπτύξει το δικό του στυλ σας, αλλά το πιο σημαντικό - να μάθουν πώς να λύσει το πρόβλημα σε κάθε δημιουργικό έργο επαγγελματικά.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την οικοδόμηση επαγγελματικές δεξιότητες, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που κατευθύνονται να λειτουργεί σε οποιοδήποτε έργο. Περιλαμβάνει πορεία στο δράμα, τα βασικά στοιχεία του κινηματογράφου, σε συνεργασία με τον ηθοποιό, με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες των εικαστικών τεχνών, καθώς και την υποχρεωτική πρακτική, με βάση τις εργασίες σε πραγματικά έργα. Το σχολείο έχει τη δική του βάση πόρων για mastering τη σύγχρονη τεχνολογία του κινηματογράφου.

Στόχος του μαθήματος

Προετοιμασία επαγγελματίας σκηνοθέτης, με τις τρέχουσες θεωρητική, πρακτική, τα τεχνολογικά εργαλεία για την εφαρμογή κάθε δημιουργική ιδέα.

Εκπαίδευση

Το μάθημα περιλαμβάνει την ανάπτυξη των θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα για την ιστορία του κινηματογράφου, του θεάτρου, σκηνοθεσία, σε συνεργασία με φορείς, της διαχείρισης της ομάδας, κλπ. Οι μαθητές θα μάθουν να ασκούν όλα τα στάδια παραγωγής ταινιών και τα τελευταία εργαλεία της τεχνολογίας. Συνεργατικά έργα με παρακείμενο σχολείο σχολή συνεπάγεται συνεχή πρακτική και την ευκαιρία να πειραματιστούν.

Απόφοιτος

Μετά την αποφοίτησή του, ο φοιτητής λαμβάνει ένα δίπλωμα της δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης σε "σκηνοθεσία", καθώς και μέσω του κέντρου καριέρα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους κορυφαίους Ρώσους και ξένους διαφήμιση, την τηλεόραση και κινηματογραφικές εταιρίες.

Μαθαίνοντας μορφή

Μερική απασχόληση: 16 ακαδημαϊκές ώρες την εβδομάδα (14:00 τις καθημερινές και μία ολόκληρη μέρα).

Εισαγωγικές εξετάσεις

Για την εισαγωγή στο σχολείο πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης και να περάσει με επιτυχία μια συνέντευξη. Για να στείλετε μια πρόσκληση για τη συνέντευξη, το αργότερο 10 ημέρες πριν από τις συνεντεύξεις στην επιλεγμένη δοκίμιο ρεύμα στις «Γιατί θέλω να γίνω σκηνοθέτης." Μετά τον έλεγχο το δοκίμιο άμεση απόφαση σχετικά με αίτηση για μια συνέντευξη. Κοινοποίηση της απόφασης με το χρόνο της συνέντευξης θα σας σταλεί με e-mail το αργότερο 2 ημέρες πριν από τις συνεντεύξεις θα επιλεγεί.

Portfolio θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχούς πέρασμα των εισαγωγικών εξετάσεων. Κάποιος μπορεί να φανταστεί μια ποικιλία των δημιουργικών έργων, όπως χειρόγραφα, έργα βίντεο, storyboards, την εγκατάσταση οποιουδήποτε φιλμ ή βίντεο.

Ημερομηνία εισαγωγικές εξετάσεις

Το 2014, οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν σε τρία ρεύματα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα δοθεί το αργότερο έως τις 30 Μαρτίου.

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMoscow Film School »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
110,000 RUB
εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη