Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Campus

  • Almada / Λισαβόνα

παρουσίαση

Ανθρώπινου Δυναμικού δεν θεωρείται πλέον ως απλή πόρων με ορισμένες δεξιότητες για την εκτέλεση εργασιών και την επίτευξη των στόχων των οργανισμών, να περάσει για να είναι ένας παράγοντας διαφοροποίησης στη στρατηγική διαχείριση των υπηρεσιών ή οργανισμών.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανθρώπινο δυναμικό και τις δεξιότητες που βασίζονται στη διαχείριση των ανθρώπων και οργανισμών, είναι σημαντικό να αναμορφώσουν τις συνθήκες εργασίας στο πλαίσιο της παραγωγής, τις οργανώσεις και τους ανθρώπους.

Η στρατηγική διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού ενσωματώνει την έννοια της ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων για την εξεύρεση λύσεων σε μια ευρεία ποικιλία προβλημάτων.

Η διαχείριση των ατόμων υπερβαίνει τον έλεγχο των διαδικασιών και των ρουτινών, συνεπάγεται τη συμμετοχή όλων των στοιχείων του οργανισμού και μια επένδυση στη δημιουργικότητα και την καινοτομία ως παράγοντες ποιότητας και διαφοροποίησης.

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια θεωρητική και πρακτική διερεύνηση των εννοιών, αρχών και τεχνικών της στρατηγικής διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων.

Επαγγελματικές εξόδους

Οι κάτοχοι του Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μπορούν να εκτελούν λειτουργίες διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων σε:

  • δημόσιες και ιδιωτικές μονάδες υγείας,
  • θεσμών κοινωνικής αλληλεγγύης,
  • μη κυβερνητικές οργανώσεις,
  • ενώσεις
  • εταιρείες.

απαιτήσεις πρόσβαση

Η μεταπτυχιακή εισαγωγή μπορεί να αναληφθεί από τους κατόχους της Άδειας Χρήσης, ή νομικά ισοδύναμα, οποιασδήποτε περιοχής.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν αυτή την απαίτηση μπορούν να γίνουν δεκτοί, ωστόσο, το επαγγελματικό τους υπόβαθρο και οι γνώσεις τους πρέπει να δικαιολογούν την αποδοχή τους.

Υποστήριξη σε Διεθνείς Φοιτητές

  • Στήριξη των διατυπώσεων υποβολής αιτήσεων ·
  • Υποστήριξη στην αναζήτηση καταλυμάτων.
  • Πρώτη συνοδεία διδακτικού μαθήματος πορτογαλικής γλώσσας, κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του σχολείου, για τους ομιλητές Αγγλικής ή Γαλλικής γλώσσας.

Τέλη και φιλοδωρήματα

Επικοινωνήστε με το Ίδρυμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)
Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Piaget »

Τελευταία ενημέρωση March 27, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη