συνδυασμό μαθημάτων - Γαλλικά - όλα τα επίπεδα

Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

συνδυασμό μαθημάτων - Γαλλικά - όλα τα επίπεδα

Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Εξατομικευμένο πρόγραμμα για να εργαστούν σε συγκεκριμένες ανάγκες σας, για επαγγελματικούς σκοπούς (του νόμου, την οικονομία, το περιβάλλον, τις επιστήμες, δημοσιογραφία, κλπ), ή εάν θα πρέπει να βελτιώσει τη συνομιλία, ή να ασκούν περισσότερο γραμματική, προφορά, κ.λπ.

Τα μαθήματα είναι το πρωί και το απόγευμα, ομάδες μέχρι 10 μαθητές εννιά η ώρα - 12:15 (45 λεπτά ένα μάθημα) και ένα για ιδιαίτερα μαθήματα τα απογεύματα (60 λεπτά ένα μάθημα) Για την διπλώματα του DELF και DALF, ότι χορηγούνται από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας, υπάρχει ένα επίσημο ημερολόγιο των εξετάσεων κατά τη διάρκεια του έτους. Το ημερολόγιο αυτό δημοσιεύεται από την αρχή κάθε έτους. Το σχολείο θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε μόλις αυτά είναι διαθέσιμα σε: ημερομηνίες, εγγραφή, τιμές, τον αριθμό των θέσεων, κ.α.

One-to-one μαθήματα

  • Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση της γαλλικής απαιτείται - Για όλα τα επίπεδα: Για να βελτιωθεί η γαλλική σας (προφορά, γραμματική, λεξιλόγιο) - Το πλεονέκτημα των επιμέρους μαθημάτων μας είναι ότι αυτά που διδάσκονται, ώστε να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες του μαθητή. Τα περιεχόμενα των μαθημάτων προσαρμόζεται ανάλογα με το άτομο, έτσι ώστε αυτός ή αυτή μπορεί να μάθει σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με την αμέριστη προσοχή του δασκάλου. Πολλοί φοιτητές να επωφεληθούν από ατομικά μαθήματα για να εργαστούν εντατικά πάνω σε συγκεκριμένους τομείς της γλώσσας, που αφορούν συγκεκριμένα συμφέροντα ή το επάγγελμά τους. Οι καθηγητές μας ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η οικονομική, την ιστορία, τη δημοσιογραφία, και η χρήση των ευρύ φάσμα των μέσων ενημέρωσης - από εφημερίδες και εξειδικευμένα περιοδικά, κασέτες και βίντεο.

Τιμές

Συνδυασμός 20 μαθήματα σε μια ομάδα και 4 ώρες ένα-προς-ένα: - 389 ευρώ - 1 εβδομάδα - 758 ευρώ - 2 εβδομάδες - 1132 ευρώ - 3 εβδομάδες - 1506 ευρώ - 4 εβδομάδες Συνδυασμένες 20 μαθήματα σε μια ομάδα και 6 ωρών το ένα σε-ένα: - 481 ευρώ - 1 εβδομάδα - 942 ευρώ - 2 εβδομάδες - 1408 ευρώ - 3 εβδομάδες - 1874 ευρώ - 4 εβδομάδες Συνδυασμένες 20 μαθήματα σε μια ομάδα και 8 ώρες ένα-προς-ένα: - 573 ευρώ - 1 εβδομάδα - 1126 ευρώ - 2 εβδομάδες - 1684 ευρώ - 3 εβδομάδες - 2242 ευρώ - 4 εβδομάδες Συνδυασμένες 20 μαθήματα σε μια ομάδα και 10 ώρες ένα-προς-ένα: - 665 ευρώ - 1 εβδομάδα - 1310 ευρώ - 2 εβδομάδες - 1960 ευρώ - 3 εβδομάδες - 2610 ευρώ - 4 εβδομάδες

Διαμονή

Όταν έρχεστε σε Μασσαλία, όπου θα μείνετε είναι πολύ σημαντικό. Θα σας καθοδηγήσει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής. Θα σας βοηθήσει επίσης όταν αποφασίσετε να αλλάξετε τη θέση όπου ζείτε. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατοικία, ξενοδοχείο, μια φιλόξενη οικογένεια υποδοχής. Όπου κι αν μείνετε, θα αναμειγνύεται με τα μέρη των ανθρώπων και να είναι σε θέση να εξασκήσουν τα Γαλλικά σας. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής είναι διαθέσιμες. Στο Σχολείο μας έργο Διαμονή ομάδα να διαβεβαιώσω ότι μπορούμε να προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή επιλογή διαμονής.

Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
1 Εβδομάδα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
389 EUR
Συνδυασμός 20 μαθήματα σε μια ομάδα και 4 ώρες ένα-προς-ένα, 1 εβδομάδα (+ λοιπά έξοδα)
Locations
Γαλλία - Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Γαλλία - Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών