Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

11

Ζωγραφική & Σχέδιο Μαθήματα μας στοχεύουν σε κάτι για όλους.

Για τον αρχάριο που θέλει να μάθει για ένα νέο εκφραστικό μέσο ή για τους πιο έμπειρους επαγγελματία που θέλει την ευκαιρία να πειραματιστούν και να βρει την εποικοδομητική κριτική. τα μαθήματά μας επιτρέπουν για αρχάριους και έμπειρους επαγγελματίες να εργαστούν από κοινού εξερεύνηση διαφορετικών υλικών ζωγραφικής, τεχνικές και επιστήμες.

Αντλώντας αποτελεί βασική δεξιότητα που υποστηρίζει όλες τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές προσπάθειές μας. Αντλώντας μας επιτρέπει να είμαστε εκφραστική και περιγραφικό, να εξερευνήσουν και να επικοινωνούν. Προσφέρουμε μια σειρά από κατάρτιση μαθήματα που θα σας επιτρέψει να διερευνήσει την πρακτική κατάρτιση με την καθοδήγηση και υποστήριξη. Τα μαθήματα σχέδιο μας στηρίζεται στην καθιερωμένη πρακτική, αλλά να αγκαλιάσει την καινοτομία και τον πειραματισμό.

σχεδίασης ζωή και μαθήματα ζωγραφικής δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν και να εργαστούν από την ανθρώπινη φιγούρα και να εξερευνήσουν διαφορετικά μέσα, υλικά και τεχνικές. Αντλώντας από την εικόνα μπορεί να εμπνεύσει πολλές διαφορετικές μορφές της καλλιτεχνικής έρευνας? από μια εξερεύνηση της ταυτότητας για την κατανόηση της ανθρώπινης σωματικότητα. Παρατήρηση, τη σύνθεση, μέτρησης και της έκφρασης αποτελούν βασικά στοιχεία και θέτει δίνεται επίσης μια ιστορική αναφορά και το πλαίσιο.

Δεν συγκεκριμένο σχολείο ή τη φιλοσοφία της τέχνης διέπει την παροχή πορεία μας, εκτός από τη δέσμευση για την αριστεία της μαθησιακής εμπειρίας.

υλικά τέχνης δεν περιλαμβάνονται στα δίδακτρα αλλά βασικά υλικά μπορούν να αγοραστούν από το κολέγιο σε λογικές τιμές. Τυχόν πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να αναφέρονται στο περίγραμμα πορεία ή σε συνέντευξη και συμβουλές συνεδρίες. (Παρακαλώ σημειώστε ότι για τις κατηγορίες κατάρτιση ζωής χρησιμοποιείται ένα γυμνό μοντέλο.)

Επισκόπηση Μαθημάτων

Αυτό είναι ένα μάθημα σχολικής περιόδου για τα άτομα με κάποια εμπειρία ζωγραφική που επιθυμούν να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους, να βελτιώσουν την πρακτική τους ή φιλοδοξούν να προχωρήσουν σε υψηλότερο επίπεδο μαθημάτων. Ένα ευρύ φάσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις τεχνικές και το θέμα θα μελετηθεί μέσα από την άσκηση σχέδιο και τη ζωγραφική σε μια σειρά από ποικίλες και ζωντανή έργα. σεμινάρια Studio θα υποστηρίξει την ατομική ανάπτυξη.

Θα μάθετε για το έργο των σύγχρονων και ιστορικών καλλιτεχνών μέσω της σχολικής περιόδου επισκέψεις σε γκαλερί, μουσεία ή στούντιο καλλιτέχνη.

Θα χρειαστείτε ένα τετράδιο και μερικά βασικά εργαλεία, όπως μολύβια και brushes.Art κόστους υλικά δεν περιλαμβάνονται στα δίδακτρα.

  • Campus: Kensington Κέντρο
  • Times: Πεμ 10:00 - 16:00
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
944 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 550? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 944
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη